21 Nisan 2014 Pazartesi

ULUSAL EGEMENLİK YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

23 Nisan 2014 Çarşamba saat 17.00 de İnönü Parkında buluşularak, "Ulusal Egemenlik Yürüyüşü" pankartı ile, ellerimizde Atatürk ve Türk Bayraklarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanına kadar yürünecek ardından da basın açıklaması yapılacaktır.


CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE PLATFORMU

ULUSAL EGEMENLİK YÜRÜYÜŞÜNE ÇAĞRI

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik günlerini yaşamaktadır. ABD emperyalizmi; bölücü yerel işbirlikçiler eliyle Vatanımızın bütünlüğü, Milletimizin birliğini parçalanmanın eşiğine getirmiştir.

Türk Ulusu karartma altındadır. Başta Ordumuz olmak üzere vatanseverler, kurumlara yönelik saldırılar, basının yarattığı kirlilik olmak üzere yaşanan her şeyden habersizdir.

Türk Ulusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde; bağımsızlığı için, vatanı için şehitler vermiş top yekûn emperyalizme karşı savaş vermiş bir Ulustur.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; kurtuluşun sadece bağımsız olmakla gerçekleşeceğini Türk Ulusuna göstermiştir. Ulusal Egemenliğin ve Ulusal iradenin ancak ve ancak Türk Ulusunun çıkarlarını savunmak olduğunu anlatmıştır. Kurtuluş ve Kuruluş böyle gerçekleşmiştir.

Bugün gelinen noktada ise ulusal egemenlik ve ulusal irade emperyalizme devredilmiştir. Ulusumuzun ve ülkemizin etnik ve dinsel yapıda ayrışma tehlikesi vardır. Komşu ülkelerle ilişkilerde emperyalizmin eşbaşkanlıkları yürütülmektedir. Bölücü ve gerici terör örgütleri ile resmi görüşmeler yürütülmektedir. Tıpkı Damat Ferit ve Vahdettin gibi emperyalizme teslim olanların hüküm sürdüğü günlerden geçmekteyiz…

Ancak umutsuz değiliz! Türk milleti gerçekleri görmeye başlamıştır. Tarihte başardık tekrar başarırız hiç kimsenin şüphesi olmasın!

Tüm bu gerçekleri halkımızla paylaşmak, geleceğimiz olan çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte Cumhuriyetimize sahip çıktığımızı göstermek için:

23 Nisan 2014 Çarşamba saat 17.00 de İnönü Parkında buluşularak, "Ulusal Egemenlik Yürüyüşü" pankartı ile, ellerimizde Atatürk ve Türk Bayraklarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanına kadar yürünecek ardından da basın açıklaması yapılacaktır.

Cumhuriyet için Antalya El Ele Platformu olarak; başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı Ulusal Egemenlik Yürüyüşünde birlikte olmaya çağırıyoruz. 18.04.2014

                                                                                                                    İbrahim DAŞ

                                                                                                                                           Cumhuriyet İçin Antalya El Ele

                                                                                                                                            Platformu Adına

 23 NİSAN 2014 ÇARŞAMBA

Çelenk Sunma programı:

Saat 9.30 Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı

Ulusal Egemenlik Yürüyüşü:

Yer: İnönü Parkı (yıkılan Vakıf Hastanesinin olduğu yerdeki park)Saat: 17.00

Not: Kurumlarımız bayraklarını, flamalarını ve pankartlarını açmayacaktır. Açılacak tek pankart Ulusal Egemenlik Yürüyüşü pankartıdır. Atatürk ve Türk Bayrağı dışında bayrak ve flama açılmayacaktır. Hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz.

 


a45UyF587661-201307301451-undefined

  ^^^^^ - vvvvv

 

zaryop:jaro
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
* * *
Latince soylenen soz kulaga derin gelir.

Latin Atasozu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com
Ayrilmak isterseniz de :
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup Sayfamız :
http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder