25 Mart 2016 Cuma

Yeni Fak-it Gazetesi : Akın İpek de mason oldu

Kaynak Yeni Fak-İt Gazetesi. Bozuk bir gazete yani.
Ancak, adamlar bu sefer belgeli yazmışlar. Haber doğru.
Üyeleri, gündemleri, programları, işleri gizli ve gizemli örgütlere hep ters bakmışımdır.
Ve taa en başından bu yana Fitnebaz Cemaat(The Sinister Fraternity)'in küresel masonluk sisteminin Müslüman ülkelere has teşkilalanması olduğunu savunmuştum.
Masonluk ve Fitnebaz Cemaat(The Sinister Fraternity) arasında görülen geçişlerin, içi içe girmişliklerin aleniyet kazanması benim bu düşüncemi pekiştirmiştir.

Oraj POYRAZ(cimcime@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA     


Yeni Fak-it Gazetesi : Akın İpek de mason oldu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün kasası olduğu iddiasıyla Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan ve şirketlerine kayyım atanan Fetullah Gülen'in prensi iş adamı Akın İpek'in, Londra Büyük Mason Locası'na üye olduğu ortaya çıktı.

Eklenme: 25 Mart 2016, 07:51

Bu haber 10.114 kez okundu

İSMAİL UĞUR / ANKARA
Hakkındaki gözaltı kararından 2 gün önce İngiltere'ye kaçtığı anlaşılan Akın İpek, 16 Ocak 2016'da yemin ederek Büyük Londra Mason Locası'na kabul edildi. FETÖ'nün kara para aklama ve finans kaynağı olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Akın İpek, altın arama bahanesiyle kaçtığı Londra'da Mason oldu. Mason Birader olmak için daha önce başvuru yaptığı Büyük Londra Mason Locası'ndan davet alan İpek, 16 Ocak'ta yemin ederek Masonluğa kabul edildi.

GÜLENCİLİĞE MASONLUĞU DA EKLEDİ

Ankara'da Koza davetiyelerini basıp pazarladığı dönemde de Başkent'teki muhtelif Mason localarına üyelik müracaatı yapmasına rağmen Mason Biraderliğe kabul edilmeyen Akın İpek, en sonunda Masonluğun merkezi kabul edilen Büyük Londra Mason Locası'na kabul edildi. Pensilvanya'nın 1 numaralı finansörü olan Akın İpek, tutuklanacağını anladıktan sonra 2015 Temmuz'unda şirketlerinin içini boşaltıp İngiltere'ye kaçmıştı.

REFERANSI İNGİLİZ PARLAMENTERLER

Paralel yapı ile mücadelede tutuklanacağını anlayıp kaçtığı İngiltere'de, bağlantılarını kullanarak İngiliz parlamenterlerle yakın ilişki kuran Akın İpek, Masonluğa kabulde en etkili aşama olan referans bulma sorununu da ilişki kurduğu parlamenterlerle çözdü. 2015'in Eylül ayında hem Hamlet Locası'na, hem de Büyük Londra Locası'na müracaat eden Akın İpek, 7 Ocak 2016'da Büyük Londra Locası'ndan yemin için davet mektubu aldı.

YEMİNDE ÖNLÜK GİYİP ELDİVEN TAKTI

7 Ocak'ta gelen davet üzerine 16 Ocak'ta yemin törenine katılan Akın İpek, Masonluk yemini etmek için önlük giyip eldiven taktı. "İnisiasyon" adı verilen yemin töreninde, Masonluğun temel ilkeleri üzerine yemin eden İpek, "harici biraderler" statüsünde Masonluğa kabul edildi. Yemin töreni sonrası "Büyük Sofra"da Mason biraderleriyle yemek yiyen Akın İpek, Fetullah Gülen'in "Altın Nesil" dediği gençler için de sembol haline geldi.

AKIN, ARTIK PRENS CHARLES'IN BİRADERİ

1717'de Birleşik Krallık'ta (İngiltere) kurulan ve Masonluğun merkezi sayılan, Akın İpek'in de üyesi olduğu Büyük Londra Locası'nda birçok ünlü isim de üye olarak yer alıyor. İşte onlardan bazıları:

¥ Hasan Ali Yücel (1938'de Milli Eğitim Bakanlığı yaptı)

¥ Refik Saydam (1939-1942 yılları arasında İnönü'nün Başbakanlığını yaptı)

¥ Prof. Hasan Saka (1947-1949 yılları arasında Başbakanlık yaptı. Varlık Vergisi'nin mucidi)

¥ Vural Arıkan (1983-1984 yıllarında Maliye ve Gümrük Bakanlığı yaptı. KDV'nin mucidi)

¥ Prens Philip Mountbatten (İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in eşi)

¥ Prens Charles (İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu)

¥ Henry Kissinger (56. ABD Dışişleri Bakanı ünlü Yahudi)

'POPÜLER MASONLAR' İÇİNDE

Araştırmacı Yazar Süleyman Yeşilyurt, "Popüler Masonlar" kitabının önümüzdeki hafta çıkacak yeni baskısında Akın İpek'e de yer verdi. Akın İpek'in Masonluğa üye olmasının, FETÖ Lideri Gülen'in stratejisi ile ilgili önemli bir gösterge olduğunu belirten Yeşilyurt, "Dikkat edilirse Gülen'in örgütlenme biçimi de Masonluğa çok benziyor. Kitabımın genişletilmiş yeni baskısına Akın İpek'i de ekledim" dedi.

AKIN iPEK'E GÖNDERiLEN DAVETiYE

7 Ocak 2016 tarihinde Büyük Londra Locası tarafından gönderilen davetiyede "Sayın Akın İpek! Yetkili kurullarımızın aldıkları karar üzerine, 16 Ocak 2016 Cumartesi Günü saat 10.30'da Büyük Loca'daki İnisiasyon (Masonluk yemini) törenine bizzat katılmanızı önemle rica ederim. George Halloran - Yetkili" ifadeleri yer alıyor.

Türkiye'den kaçarak sığındığı Londra'da Büyük Londra Locası'na üyelik başvurusu yapan Gülen'in prensi Akın İpek, 16 Ocak'ta yemin ederek Mason Biraderi oldu.

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

http://www.yeniakit.com.tr/haber/akin-ipek-de-mason-oldu-153448.html

a45UyF587661-160325102538 Oraj Poyraz cimcime@neomailbox.net
2016/03/25  14:00 1  39  1923atamizindeyiz@googlegroups.com


 

Summum ius summa inuria.
Ne kadar cok kanun,o kadar az adalet (Cicero)

Latin Atasozu

Dunya baligin uzerindedir.
Balik basini sallayinca dunyada depremler olur.

Ibni Kesir, 2/29; 50/1

Ilk sozu kim ne kadar guclu ve bagirarak soylerse, o kazanir .

Joseph GOEBBELS
(Hitler in Propaganda Bakani)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder