5 Ekim 2016 Çarşamba

Ve komplo teorisi gerçek oldu

 


Ve komplo teorisi gerçek oldu

Avustralya hükümetinin sağlık sistemi gereçesi ile vatandaşlarının bedenlerine mikro çip implantı uygulayacağı bildirilmişti. Görünen o ki, bu süreç artık başladı...


05.10.2016 20:10

2010 yılında CBS kanalının bir haberinde Avustralya hükümetinin sağlık sistemi gereçesi ile vatandaşlarının bedenlerine mikro çip implantı uygulayacağı bildirilmişti.

Görünen o ki, bu süreç artık başladı. Hükümet tarafından hazırlanan reklam kampanyasında bu çip implant uygulamasının kişileri 'süper insanlar' haline getireceği ve insanların bu uygulama için adeta yalvardıkları propagandası yapılıyor.

News.com.au'da yapılan reklamların başlığı şu şekilde, 'Avustralya halkı süper insan mikroçip teknolojisini kucaklıyor.'

Propaganda reklam ve haber içeriklerinde, bedenine mikroçip implant uygulamasını kabul eden insanların, "süper insanlar gibi kapıları ve ışıkları dokunmadan açıp kapatabilecekleri" söylemi öne çıkarılıyor. Uygulamayı kabul edenlerin anahtarlık ve kart taşıma yükünden kurtulacakları, kredi kartı şifresine daha fazla ihtiyaç duymayacakları söyleniyor.

Uygulanan çipler sadece bir pirinç tanesi boyutunda ve el bölgesine, baş parmak ve işaret parmağı arasındaki etli kısıma uygulanıyor, kişi gündelik hayatında çipin varlığını asla hissetmiyor. Çip uygulamasının fiyatı 80-140 dolar arası değişebiliyor.

Uygulanacak çip teknolojisi sağlık sisteminde kullanılacağı gibi, kişilerin makinelar ile dokunmadan iletişime geçebilmesini de sağlıyorlar.

Geçtiğimiz yıllarda Zeitgeist adlı bir belgeselde Rockefeller ailesinin tüm dünya nüfusuna mikroçipler uygulanması ile ilgili bir projelerinin bulunduğu anlatılmış, bu tip bir dönüşümün olası toplumsal etkilerinden bahsedilmişti.

Avustralya'nın öncülüğünü yapacağı projenin Rockefeller'lar ile bir alakası var mı bilemiyoruz, fakat proje her kimin ise, uygulamasının başladığına kuşku yok.



Şıvan Okçuoğlu

Odatv.com

http://odatv.com/ve-komplo-teorisi-gercek-oldu-0510161200.html 
a45UyF587661-161005223502 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2016/10/06  03:30 2  65  islamvebilim@googlegroups.com


 


Bir Sehidin Kanini 550 Milletvekiline Degismeyiz.

Recep Tayyip ERDOGAN(RTE)
Turkiye denilen ulkenin basbakani

Ingiltere Osmanli Devleti nin yonetimine el koyarsa, saltanat ve hilafetin Ingilizler elinde bulundugunu goren Misir ve Hindistan Muslumanlarinin da Ingiltere yle dost olmanin geregine inanacaklari a$ikardir.

Ingiliz Muhipler Dernegi Baskani, Adliye Nezareti Mustesari ve yazar Sait Molla

Aliskanlik

Bir koylu kadin, bir danayi dogar dogmaz kucagina alip sevmis, sonra da bunu adet edinmis, her gun danayi kucagina alip tasirmis; sonunda buna o kadar alismis ki dana buyuyup koskoca okuz oldugu zaman, onu yine kucaginda tasiyabilmis. Bu hikayeyi kim uydurduysa, aliskanligin ne buyuk bir guc oldugunu cok iyi anlatmis olacak. Gercekten aliskanlik pek yaman bir hocadir ve hic sakasi yoktur. Yavas yavas, sinsi sinsi icimize ilk adimini atar; baslangicta kuzu gibi sevimli, alcak gonulludur ama, zamanla, oraya yerlesip koklesti mi, oyle azili, oyle amansiz bir yuz takinir ki kendisine, gozlerimizi bile kaldirmaya izin vermez... Bence en buyuk kotuluklerimiz, kucuk yasimizda belirmeye baslar ve asil egitimimiz bizi emzirip buyutenlerin elindedir. Cocuk bir tavugun boynunu $ikar, kediyi, kopegi oyuncak edip yara bere icinde birakir; anasi da ona bakip eglenir. Kimi baba da, oglunun savunmasiz bir koyluyu, bir usagi olduresiye dovdugunu, bir arkadasini kurnazca ve kahpece aldattigini gordugu zaman, bunu yigitlik belirtisi sayarak sevinir. Oysa bunlar zalimligin, zorbaligin, donekligin asil tohumlari, kokleridir; cocukta filizlenirler, sonra aliskanligin kucaginda, alabildigine buyuyup gelisirler. Bu kotu yontemeleri yasin kucuklugune ve isin onemsizligine bakarak hos gormek tehlikeli bir egitim yoludur. Once su bakimdan ki, cocukta doga egemendir ve doga asil yeni tomurcuk salarken katiksiz ve gurbuzdur; sonra da, hirsizligin cirkinligi, calinan seye gore degismez ki: Ha altin calmissin, ha bir igne. diyenlere benim diyecegim sudur: Kendimiz sandigimizdan cok daha zenginiz; ama bizi ordan burdan alarak, dilenerek yasamaya alistirmislar: Kendimizden cok baskalarindan yararlanmaya zorlamislar bizi.

Michel de Montaigne : Denemeler


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo LiteCoin URL:   LTtsCJ2mLUXLLs8v5US8w5zQeq66eakPtU

NameCoin URL       :  N7wbJyxqoueznDHu9tnu56y1V7B9P1Phs4
FeatherCoin URL     :  6rHGzeMefFvzqmBM5VNqmUziCxtga4wpDs
TerraCoin URL        :  1GQFs8GpaTXxoeTAsGmo56WNfYSZRy2mBD

PeerCoin URL         :  PMeBpz6X9RRLQxdFs5Jws5JwFec3Mzen8q6Twg





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder