17 Eylül 2015 Perşembe

Elizabeth PKK'ya gönüllü yetiştiriyor

Elizabeth PKK'ya gönüllü yetiştiriyor

PKK'ya katılmayı düşünen bazı 'İngiliz' gençlerin, Vahdet'in dün sürmanşetten duyurduğu, Kraliçe Elizabeth'in patronu olduğu 'Cadet Gençlik Ordusu' üyeleri olduğu ortaya çıktı.

İNGİLİZ HAVACI PKK'LILARA DUACI!

İngilizlerin PKK unsurları ile ilişkileri ve 'gönül bağları' bu kadarla da kalmıyor. Bu sefer sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan İngiliz Hava Kuvvetleri'nden Chris Mack isimli bir çavuş, PKK'nın kadın militanlarını kast ederek, "Tanrı onları korusun ve kutsasın!" şeklinde duada bulunuyor. 

İleri teknoloji Alman silahları ile teçhiz edildikleri tespit edilen PKK ve uzantılarının batılı çevrelerle bağlantılarına ilişkin çarpıcı ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

'CADET'TE YETİŞİP PKK'YA KATILIYORLAR!

PKK'ya katılmayı düşünen ve terör kamplarına ziyaretler düzenleyen bazı İngiliz gençlerin, Vahdet'in dün sürmanşetten duyurduğu, Kraliçe Elizabeth'in himayesi ve İngiliz subayları ve istihbaratçılarının gözetiminde yürütülen 'Cadet Gençlik Ordusu' askeri eğitim programı üyeleri olduğu öğrenildi.

TERÖRİSTLİĞİN 'ÖN EĞİTİMİ' İNGİLTERE'DE

Terörist adayı bu gençler, PKK'ya katılmadan önce Kraliçe'nin askeri programını bir 'ön eğitim' fırsatı olarak görüyorlar. Kürt kökenli Türkiyeli ve Suriyeli arkadaş çevrelerinden etkilendikleri sanılan gençlerin bir kısmı bu işi sadece bir 'macera' olarak görürken önemlice bir kısmı ise ideolojik gerekçeleriyle PKK'ya katılım sağlıyorlar.

İŞTE ÖRNEĞİ

Mesela, sosyal medya hesabında İbranice karakterlerle PKK yanlısı paylaşımlarda bulunan ve ismini 'Avril Joshua' olarak veren bir genç kız, sadece İngiliz vatandaşlarının kabul edildiği açıklanan 'Cadet' askeri eğitimine tam zamanlı olarak kabul edildiğini sevinçle duyurdu. Anavatanının 'Kürdistan' olduğunu söyleyen genç kızın sosyal medya hesabından ayrıca, Suriye ve Irak'taki terör kamplarını defalarca ziyaret ettiği de anlaşılıyor.

http://www.gazetevahdet.com/elizabeth-pkkya-gonullu-yetistiriyor-32276h.htm

a45UyF587661-150917143854 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2015/09/17  21:00 1  39  undefined undefined add_anadoluhareketi@googlegroups.com

 

Her sey degisiyorsa insanin umudunu bir ana baglamasi anlamsizdir. Iyi ya da kotu zamanlar yoktur, sadece degisen zamanlar vardir.

Herakleitos

Allah i ve Resulunu seven, belaya (hazirlikli olsun) zirh giysin!

(Beyhaki)

Gelecegin dini kozmik bir din olacak.
Kisisel Tanriyi asmali ve dogma ile teolojiden kacinmalidir.
Hem dogal hem de tinsel dinselligi kusatarak, anlamli bir butunluk olarak dogal ve tinsel her butun her seyin deneyiminden doga bir dinsel duygu uzerinde kurulu olmalidir.
Budizm bu tanima cevap verir.
Eger modern bilimsel ihtiyaclarla basa cikabilecek herhangi bir din varsa o Budizm olur.
Eger insanlar sadece cezalandirilmak korkusuyla ve odullendirmek umuduyla iyi insan iseler; bu durumda, gercekten cok uzgunuz.

The religion of the future will be a cosmic religion.
It should transcend personal God and avoid dogma and theology.
Covering both the natural and the spiritual, it should be based on a religious sense arising from the experience of all things natural and spiritual as a meaningful unity.
Buddhism answers this description.
If there is any religion that could cope with modern scientific needs it would be Buddhism.
If people are good only because they fear punishment, and hope for reward, then we are a sorry lot indeed.
Albert Einstein, quoted in Madalyn Murray O Hair, All the Questions You Ever Wanted to Ask American Atheists (1982) vol.ii., p.29


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder