18 Eylül 2015 Cuma

Erdoğan'dan bir itiraf daha:‘PKK'ya operasyon yapılmasın' talimatını biz verdik.

Erdoğan'dan bir itiraf daha:'PKK'ya operasyon yapılmasın' talimatını biz verdik.

CHP'li Köse: Vatana ihanet suçu

ZAMAN.COM.TR - İSTANBUL

18 Eylül 2015, Cuma

Daha önce "PKK, çözüm sürecinde silah stokladı." diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önemli bir itirafta daha bulundu.

TRT'de konuşan Erdoğan, "Çözüm sürecinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği, ciddi manada bu terör örgütlerine karşı şu andaki operasyonlara girmiyorlardı." dedi. Cumhurbaşkanı aynı konuşmanın içinde "Terör örgütüne destek veren herkes hesabını verecek." ifadesini de kullandı. CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ise Erdoğan'ın bu itirafının 'vatana ihanet suçlaması ile yargılanmasının önünü açtığını' söyledi.

Daha önce "PKK, çözüm sürecinde silah stokladı." diyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önemli bir itirafta daha bulundu.Erdoğan, "Çözüm süreci içerisinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği ciddi manada bu terör örgütlerine karşı şu andaki operasyonlara girmiyorlardı." dedi. Erdoğan, önceki gece TRT 1 ve TRT Haber ortak canlı yayınında çözüm sürecine ilişkin sorulara cevap verirken bir yandan terör eylemleri karşısında devletin can, mal güvenliği için tedbirler alması gerektiğini vurguladı. Diğer yandan da bölgede 'paralel devlet' yapılanmasına giderek mahkeme kuran, vatandaştan vergi adı altında haraç toplayan, şehirlerde silah yığınağı yapan terör örgütüne seyirci kalındığını itiraf etti.

Erdoğan, bu konuda aynen şu ifadeleri kullandı: "Çözüm süreci içerisinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği ciddi manada bu terör örgütlerine karşı şu andaki operasyonlara girmiyorlardı. Belki kendilerine çekidüzen verirler, belki bu şekilde devam etmezler, ama maalesef kendilerine çekidüzen vermediler. Tam aksine bu süreç içerisinde ne yazık ki bir hazırlık safhasının içerisine girdiler. Nitekim bundan önceki yaşadığımız 7 Haziran seçimlerinde bunu gördük, Doğu'da, Güneydoğu'da gördük."

Destici: Cumhurbaşkanı'nın sözleri hem itiraf hem tedbirsizlik

BBP lideri Mustafa Destici, Erdo-ğan'ın bu sözlerinin hem itiraf hem de tedbirsizlik olduğunu söyledi. Valilere bu talimatın verildiğini kendilerinin bildiğini ifade eden Destici, "Türkiye'yi yönetenlerin gaflet içerisinde oldukları net şekilde ortadaydı." dedi.

CHP'li Köse: Vatana ihanet suçu

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse de Erdoğan'ın bu itirafıyla 'vatana ihanet suçlaması ile yargılamasının önünü açtığını' kaydetti. Köse, "Kendi ağzından itirafta bulunmuştur, terör örgütüyle işbirliği yaptığını, 80 bin insanı eğittikleri, 80 bine yakın silahı son 3 yıllık süreçte kullanıma hazır hale getirdikleri, sakladıkları ağır silahlar basına düşen sıradan haberlerden olmuş. 7 Haziran'a kadar tek şehit gelmezken 7 Haziran'dan sonra 3 yıllık çözüm süreci adı altında yapılan uygulamalardan ve Meclis'ten de kaçırılarak yapılan uygulamalardan gelinen günlük 4 -5, 10 şehidimizin ve bu ocaklara ateş düştüğünün sebebi ve sorumluları bu itirafla teyit edilmiş ve ortaya çıkmıştır." şeklinde konuştu.


a45UyF587661-150918134759 Mehmet Yazici mehmet_yazici@runbox.com
2015/09/18  14:00 1  39  undefined undefined add_anadoluhareketi@googlegroups.com

 

Ateist hicbir gorunmez destege sahip olmayan insandir.

John Buchan

Bir baska rivayette soyle denmistir:
Erkek, kadinini yatagina cagirir, kadinda gelmeye yanasmaz, erkek ofkelenmis olarak sabahlarsa, melekler sabaha kadar -bir rivayette yataga gelinceye kadar- kadina lanet okurlar.


Buhari, Nikah 86, Bed u l-Halk 6; Muslim, Nikah 120-122 1436, Ebu Davud, Nikah 41, 2141

Safsata [( Ing:Fallacy), (Osm;Kiyasi-i batil)], bir dusunceyi ortaya koyarken ya da anlamaya calisirken yapilan yanlis cikarsamalarin tamamina safsata denir.
Safsatalar, ilk anda gecerli ve ikna edici gibi gozuken ancak yakindan bakildiginda kendilerini ele veren sahte argumanlardir.
Gunumuz Turkce sinde safsata kelimesi kusurlu akil yurutme anlamini kaybetmis, yanlis inanc manasinda kullanilir olmustur.
Oysa, safsata, insanin muhakeme yetisinin yanlis yonde kullanimidir ve cogu kez onyargi, ek$ik bilgi, batil inanclar, duygusallik, yersiz gondermeler, acelecilik, ozensizlik, genelleme, duygu somurusu, Turkce yi kotu kullanma gibi sebeplerden kaynaklanir.
---
Terkip (Butunleme) Safsatasi (Fallacy of Composition) :
Bir butunun her parcasi ya da bazi parcalari icin gecerli olanin, butunun kendisi icin de zorunlu olarak gecerli olacagini varsaymaktan olusan hata.


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder