15 Eylül 2020 Salı

LALEGÜL SUCUKLARINDAN AT ETİ ÇIKTI: SAHİBİ CÜBBELİ AHMET Mİ?

Ulan bir işiniz de düzgün olsun.
Her işiniz yalan, dolan.
İslam aslıda bu değil değil mi?
Yok devenin bale papuçları.
İslam tam olarak budur.

Yalan dolan, hile desise.


Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  


LALEGÜL SUCUKLARINDAN AT ETİ ÇIKTI: SAHİBİ CÜBBELİ AHMET Mİ?

LALEGÜL TEKSTİL TARIM VE GIDA İNŞAAT SANAYİ TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ TARAFINDAN ÜRETİLEN SUCUKLARDA AT ETİ TESPİT EDİLDİ. FİRMANIN CÜBBELİ AHMET'LE BAĞLANTILI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİLİYOR.

Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi tarafından üretilen sucuklarda at eti tespit edildi. Firmanın 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Süleymancılar tarikatının önde gelen isimlerinden Ahmet Mahmut Ünlü ile bağlantılı olduğu şüpheleri mevcut.

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapıldığı tespit edilen ürünlerin ve firmaların listesini kamuoyuyla paylaştı. 91 firmanın yer aldığı listede Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited şirketinin ürettiği sucuklardan at eti çıktığı belirtildi.

Cübbeli Ahmet'in TV kanalı 'Lalegül' ile aynı ismi taşıyan firma Balat Mah. Mehmet Ağa Cami Sok. No:2/A'da bulunuyor. Burada bulunan firmanın tabela adı ise 'Lalegül Kasap. '

Lalegül ismini kullanan kasabın Cübbeli Ahmet veya Süleymancılar ile bağlantılı olduğu şüphesi söz konusu.

Bakanlığın yayınladığı listedeki Lalegül detayını gazeteci Celal Eren Çelik sosyal medya hesabından paylaştı.

İHBARLA ORTAYA ÇIKTI

Aykırı'da yer alan habere göre Lalegül firmasının ürettiği sucukları "helal et" diye alıp ailesine yediren vatandaş yemekten sonra sağlık sorunları yaşadı. Konuyu Bakanlığın ihbar hattına bildirdi. Konuyla ilgili birçok şikayetin daha bakanlığa ulaşmasından sonra yapılan incelemelerde sucukların içinde at eti bulundu. At etlerinin kaçak çiftliklerde yapılan sağlıksız kesimler sonrasında elde edildiği ve "merdiven altı" tabir edilen yerlerde sucuk haline getirildiği öğrenildi.

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Bakanlıktan yapılan yazıla açıklamada uygunsuzlukların tespitinde kamu denetimi yanında tüketicilerin ihbarı şikâyeti CİMER ve Alo 174 Gıda Hattı başvurusunun büyük payı olduğu ifade edildi. Pakdemirli adına "Bir usulsüzlük gördüğünde vatandaşlarımızın Alo 174 Gıda İhbar Hattı ve 0501 174 0 174 numaralı WhatsApp Gıda İhbar Hattı aracılığıyla bize ulaşmalarını rica ediyorum" denildi.

https://www.birgun.net/haber/lalegul-sucuklarindan-at-eti-cikti-sahibi-cubbeli-ahmet-mi-315717?fbclid= IwAR0DPciJSJJ5vvbVOeVM8ynxM_-i-akOuh1tAawWngp_WNz4PkCPooUtI8I




- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Ben icap ettigi zaman en buyuk hediyem olmak uzere Turk Milletine canimi verecegim.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

107. "KAVIMLER YUZYILLAR BOYU BIR TANRISALLIGIN HUKUM VE KUDRETINI TANIMISTIR" DEMEKLE ALLAH'IN VARLIGI KANITLANAMAZ

"Butun insanlar, butun asirlarda, butun ulkelerde bir tanrisalligin hukum ve kudretini tanimislardir. Yeryuzunde hicbir kavim yoktur ki, ayinine ve saygidurusuna konu ettigi, gorulme olanagi olmayan ve kudretli bir varliga iman etmis olmasin. Sozun kisasi, ne kadar vahsi var sayilirsa sayilsin, insan tabiatinin ustunde bir yuksek zekanin varligina inanmayan bir kavim yoktur" demekle, bir Allah'in varligina inanmayanlarin agzi kapatilamaz. Butun insanlarin gorusu, batili gercege donusturebilir mi? Unlu bir bilgin (Bayle), "Genel geleneklerle ve butun insanlarin oybirligiyle bir gercek aleyhine hukmedilemez", baska bir bilgin (ibnirrust) ondan once, "Batilin dogasini degistirmek ve ondan bir gercek yapmak icin butun bilginler ordusu da yetmez" demisti.

Bir zaman oldu ki, butun insanlar gunesin dunya cevresinde dondugune ve yerkurenin, uzayin tumunun merkezinde hareketsiz durduguna inanmislardi. Hemen hemen iki yuzyil ancak oldu ki, bu batil yikildi. Kutuplarin varligina inanilmadigi ve bunlarin varligini iddia etme yurekliligini gosterenlerin eziyete ugratildigi zamanlar oldu.

Bugun ogrenim gormus hicbir kimse, bu konuda tereddute dusmez. Dunyanin butun kavimleri, otekilerden daha az safdil olan birkac insan disinda, hala sihirbazlara, cadilara, gulyabanilere, cinlere inanirlar. Akli basinda hicbir adam, kendisini bu budalaliklari kabul etmek zorunda gormez. Ancak, en akli basinda kimseler dunya olcusunde bir ruha inanmayi, kendilerine bir vecibe yapiyorlar!

- - - - - - - - - - - - -
Ilk makinenin ortaya ciktigi andan baslayarak, akli basinda butun insanlar, agir calisma kosullari ve esitsizligin surmesine gerek kalmadigini acik secik anlamislardi.
Makineler bilincli olarak bu amacla kullanilmis olsaydi, aclik, asiri calisma, pislik, cehalet ve hastalik birkac kusak sonra yok edilebilirdi.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Dunyayla ilgili en anlasilmaz sey, onun anlasilabilir oldugudur.

STEIN,GERTRUDE (1874-1946) ABD'li yazar.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
TCK Madde 108 Cebir

1) Bir seyi yapmasi veya yapmamasi ya da kendisinin yapmasina musaade etmesi icin bir kisiye karsi cebir kullanilmasi halinde kasten yaralama sucundan verilecek ceza ucte birinden yarisina kadar artirilarak hukmolunur.


- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder