3 Haziran 2012 Pazar

Fwd: [Ozgur_Gundem] FAŞİZMİN SON AŞAMASINDA BUNLAR OLUR



-------- Original Message --------
Subject: [Ozgur_Gundem] FAŞİZMİN SON AŞAMASINDA BUNLAR OLUR
Date: Sun, 3 Jun 2012 12:38:46 +0300
From: osman akgun <ossmanakkgun@gmail.com>
Reply-To: Ozgur_Gundem@yahoogroups.com


 

FAŞİZMİN SON AŞAMASINDA BUNLAR OLUR

Faşist düzen eninde sonunda yıkılır ve bu yıkılmadan sonra o devlet ve halkı en az 50 sene geriye gider. Amaç ta zaten budur. Dış güçlerin denetimindeki faşizm bir halkı mümkün olan en geri düzeye düşürmek ve güç olmaktan çıkarmak için tezgahlanır.

Faşizm bir kukla düzenidir. Faşizmde halka güçlü olduğu lider olduğu benimsetilen bir kukla vardır. Bu kukla faşist düzenin temelidir ve bu kukla olmaz ise faşist düzen çöker. Bundan dolayı faşist düzenler, bu düzeni kuran kuklanın ömrüne endekslidir. Örnek İspanyadır. Franko denen faşist kukla ölünce ispanyada faşizm bitmiştir.

Faşizmin beş aşaması vardır,

1-Faşist kadroların tek umut haline getirilmesi
2-Faşist kadroların iktidara getirilip devleti ele geçirmesi.
3-Faşist kadroların kendilerini iktidar yapanlara borçlarını ödemesi
4-Faşizmin kendini destekleyen kadrolara dahi zarar verir duruma gelmesi
5-Faşizmin elinde halka ve kendi destekçilerine dahi sunacağı hiç bir imkan kalmaması ve
yıkılış.
Faşizmin son aşamasında,

1-Faşistler artık kendine tehlike gördükleri kurumları tamamen ele geçirmişlerir.

2-Faşistler kendileri ve arkasındaki dış güçlerin tehlike olarak gördükleri kişileri esir edip tutsak etmiştir.

3-Faşistler artık halkı sürü haline getirmek için cahilleştirme operasyonu ile iktidarlarını güvence altına almak isterler ve eğitim sistemini cahil ve düşünme kabiliyetini yitirmiş insan yetiştirecek şekilde yeniden düzenlerler. Aynı zamanda faşist iktidar kendi hukuk sistemini yasallaştırmak için kendi anayasa ve kanunlarını yapar.

4-Faşist düzenin son aşamasında faşistlerin yönetimindeki ekonomi çökme noktasına gelimiştir.
Bu durumda güçlü oldukları izlenimini vermek için kaba kuvvet ve tehtidle binlerce kişiyi toplayarak gösteriler yaparlar ve bu şekilde güçlü olduklarına inandırmaya çalışırlar.

5-Faşist düzen tüm imkanlarını kullandıktan sonra, halkı kandıracak ekonomik ve siyasi gücü kalmayınca, savaşmak zorunda kalır ve gerekiyorsa hiç bir sorunu olmayan komşuları ile sorun çıkararak ona saldırır ve savaş kanunlarını kullanarak halkı tam bir esaret içine sokar. Bu dönemde artık hukuk, kanun, insanlık değerleri tamamen ortadan kaldırılır ve halk faşizmin başındaki kuklanın esiridir. Kukla her istediğini yapar ve yaptırır.

6-Faşist kuklanın her istediğini yaptırma aşamasına geldiğinde faşizmin yıkılışı yakındır. Çünkü faşist kuklanın ne kadar cahil,yeteneksiz,göstermelik ve sadece şişme bir balon olduğunu en cahil insan bile anlamaya ve bu kuklanın yaptıklarının zararlarını görmeye ve hissetmeye başlar.

7-Faşizmin son döneminin sonları faşist kuklanın yok oluş sürecine girmesidir. Bu süreçte faşist kukla ne kadar çok iktidarda kalırsa halk o kadar büyük felaketler yaşar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder