30 Ekim 2012 Salı

29 Ekim'de şeriat bildirisi - DİN, İMAN, KİN, İNTİKAM, YALAN, DOLAN, İŞBİRLİKÇİLİK, İHANET


29 Ekim'de şeriat bildirisi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul'da evlere "şeriat isteriz" bildirileri dağıtıldı.

İSTANBUL -  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda sivil toplum kuruluşlarının düzenlendiği Ankara'daki yürüyüşlere müdahale edilirken, İstanbul'da ise evlere "şeriat isteriz" bildirileri dağıtıldı. Bildirilerde askere gitmeme, oy vermeme, çocukları okula göndermeme, imamlarla namaz kılmama çağrısı yapıldı.

29 Ekim'in tüm yurtta kutlandığı gün İstanbul'un Avcılar ilçesinde evlerin kapılarına bırakılan imzasız iki sayfalık bildirilerde şeriat çağrısı yapıldı. "Müslüman Olmak Neyi Gerektirir?" başlıklı bildiride "Şirk Allah'a ortak koşmaktır. Yani bir kimse Allah'a inandığı halde, Allah'a ait olan sıfatlardan birini Allah'tan başkasına verirse şirk koşmuş olur" denilerek demokrasi ve laikliğin İslam'a tamamen ters olan küfür sistemleri olduğu savunuldu.

Bildiride bu konuda, "1920′lerden sonra Türkiye'de şeriat yani kuran kanunları değil (insanların kendi kafalarından çıkardıkları kanunlar) geçerli olmaktadır. Bu yetmiyormuş gibi bir de Laiklik şartı vardır. Yani dinin emirleri devlet işlerine karıştırmazmış. Çıkan kanunlar dine uygun olmazmış! Bu sebeple demokrasi de, laiklik de İslam'a tamamen ters olan küfür sistemidir" deniyor.

Siyasi parti kanuna da değinen bildiride partilerin Laikliğe, demokrasiye, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacaklarına dair yemin ettikleri belirtilerek, Maide suresinin 44. Ayeti (Kim Allah'ın indirdiği hükümlerle hükmetmezse işte onlar kafirlerdir) hatırlatılıyor. Buna göre milletvekilleri ettikleri yeminle Alah'ın indirdiği hükümlerle hüküm vermeyenler Allah'ın bildirdiğine göre kafir olmuşlardır deniliyor.

OY VERMEYİN ÇAĞRISI

Bildiride oy verenler de es geçilmemiş: "Gelelim oy verenlere; oy verenler de Laikliğe ve demokrasiye bağlı kalacaklarına dair yemin edecek olan ve Allah'ın indirdiği hükümlere hüküm vermeyecek olan kimselere oy verip devletin başına idareci olarak getirdiklerinden dolayı imandan çıkarlar."

TBMM'ne de ağır sözler sarfedilen bildiride, TBMM'de oturmanın anlamının küfür sözleri ve kanunları konuşulacağından Müslümanların burada oturmasının mümkün olamayacağı belirtiliyor.

Cnnturk.com'dan Murat Aydın'ın haberine göre imanı bozanlar arasında okulların da sayıldığı bildiride; ilkokullarda okutulan "Andımız"dan "Ey ulu Atatürk açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim" sözü örnek gösteriliyor. "Ders kitaplarında Atatürk'ün İslam'a zıt olarak yaptığı devrimler iyi bir şeymiş gibi gösteriliyor" denilerek şeriat övgüsü yapılıyor. Bildiride 23 Nisan, 19 Mayıs ve 29 Ekim gibi bayramların kutlanmasına katılanları "katmerli kafir" olarak ilan ediliyor.

ÇOCUKLARINIZI OKULA GÖNDERMEYİN

Okullara çocukların gönderilmesine karşı çıkan bu anlayış, imam hatip okullarını bile tasvip etmiyor. Müfredatı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlandığı iç in kafir ilan edilen okullara çocuklarını gönderenler imanı bozanlar arasında geçiyor.

Askerlik de bildiriyi hazırlayanların gözünden kaçmamış.

Askerlik yapılmasına karşı çıkılan bildiride "Peki böyle bir devletin askerliğini (bekçiliğini) yapmaya gençler gönderilebilir mi? Tabi ki gönderilemez. Çünkü askerlere yemin töreninde küfür (inkar) manasına gelen sözler söylettiriliyor ve İslam'a uymayan, şeriatı çağdışı gören bir devletin bekçiliği yaptırılıyor" deniliyor.

Bildiride ayrıca geniş bilgi için Google üzerinden internet adresleri de veriliyor.

Diyanet İşleri'nin kadrolu imamları unutulur mu, onlar da bildiriden nasibini alıyor. İmamlar şeriatı halka anlatmadıkları, devlet hizmetinde çalıştıkları için ağır sözlerle eleştirilip, bu imamların arkasında kılınan namazların kabul olmayacağı iddia ediliyor.


Kaynak :
http://www.gazeteport.com.tr/haber/115794/#ixzz2AmLKicGT

 


--
Neden liman diyince
Hatirima direkler gelir
Ve acik deniz diyince yelken?Mart diyince kedi,
Hak diyince isci
Ve neden ihtiyar degirmenci
Allaha inanir dusunmeden?
Ve ruzgarli havalarda
Yagmur egri yagar?

Orhan Veli KANIK

Ey mutsuzlar!

Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz.
Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz.
Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki,
sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz.
Bok yiyorsunuz!
Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz!
Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan.
Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine.
Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.
 
Bertolt BRECHT
Ben,Manevi Miras olarak hicbir Ayet, hicbir Dogma,
hicbir Donmus ve kaliplasmis Kural birakmiyorum.
Benim Manevi Mirasim Bilim ve Akildir...

K.Ataturk

- - - - - - - - - - - - - -
1920 - Islam yuceltme derneginin bildirisi :
Yunan ordusu halifenin ordusu sayilir.
Hic de zararli bir topluluk degildir.
Asil kafasi koparilacak mahlukat Ankara'dadir.

ISKILIPLI ATIF 
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com

Ayrilmak isterseniz de:
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com

- - - - - - - - - - - - - -
Arzuederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder