29 Ekim 2012 Pazartesi

DİN, İMAN, KİN, İNTİKAM, YALAN, DOLAN - 001 - GAZİ ÜSTEĞMEN'E REÇEL SORUŞTURMASI

 

 Öztürk'e elma reçelini avukatına ikram ettiği için disiplin soruşturması açıldı

(SÖZDE) Ümraniye davasında tutuklu yargılanan emekli Üsteğmen, Avukat Serdar Öztürk'e Silivri Cezaevi'nde yaptıkları elma reçelini avukatına ikram etmesinin ardından disiplin soruşturması açıldı.

Öztürk, cezaevinin B-3 koğuşunda, İbrahim Özcan ve Ali Özoğlu ile birlikte kalıyor. Öztürk, Ali Özoğlu’nun yaptığı elma reçelini ziyaretine gelen avukatı Demet Reçber’e ikram etti. Avukat görüşme odasına gelirken görevlilerle tartışan Öztürk, itirazlara karşın, küçük bir peynir kutusuna koydukları reçeli avukatına verebildi. Öztürk hakkında tutanak tutan görevliler disiplin soruşturması başlattı. Öztürk’ün savunmasının ardından, disiplin cezası verilmesi gündeme gelecek.

Avukat Demet Reçber, Öztürk’le 29 Ekim Pazartesi günü görüşebileceğini belirterek Reçelin bir kısmı hâlâ duruyor. Ben görevlilerle tartışmalarını istemiyorum ama bu gibi küçük şeyler onları mutlu ediyor. Reçeli Serdar Bey değil Ali Özoğlu yapmış dedi. Öztürk hakkında başka disiplin soruşturmalarının da açıldığını belirten Reçber, Kendisine saygısızca ‘sen’ diye hitap edilmesine tepki gösterdiği için tutanak tutmuşlar. Yargıtay, tanımadığınız kişilere ‘sen’ demeyi hakaret sayıyor demiş. Çarşamba aile görüş günleri. Bir çarşamba savcılığa ifadeye gideceksin demişler. O da ailesiyle görüşeceği için kabul etmemiş. Tartışmışlar. Yine söylemediği şeyleri de tutanağa ekleyip soruşturma başlatmışlar. Savunmalarını verip vermediğini, sonucunu pazartesi günü öğrenebileceğim diye konuştu.

Öztürk, Haziran 2009’dan bu yana tutuklu. Tutuklu sanıklardan Kurmay Albay Dursun Çiçek’in imzasının bulunduğu iddia edilen (SÖZDE) irtica ile mücadele eylem Planı belgesinin çoğaltılmışının Öztürk’ün bürosunda ele geçirildiği ileri sürülüyor. Öztürk ise Çiçek ile hiçbir tanışıklığı ve irtibatının olmadığını, belgenin kendisine ait olmadığına dikkat çekiyor.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki savunmasında da (SÖZDE) irtica ile Mücadele eylem Planı ve Genelkurmay Başkanlığı’na ait 300 adet belgeyi, ofisine polislerin yerleştirdiğini belirterek, Bir ofise girebilmek çok kolay. Benim ofisimde gizli kamera yok demişti. Kişisel verileri kaydetmekle de suçlanan Öztürk, Ben kimseyi fişlemedim. Benim ortaklarımın hepsi Alevi. Böyle bir ayrımcılık yok. Hıristiyan, Arap, Alevi arkadaşlarım var diye konuşmuştu.

 


KAYNAK: CUMHURİYET



--
Desipere est juris gentium
Olcusuzluk insanlarin hakkidir.

Latince Atasozleri

Ey mutsuzlar!

Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz.
Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz.
Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki,
sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz.
Bok yiyorsunuz!
Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz!
Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan.
Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine.
Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.
 
Bertolt BRECHT
Ben,Manevi Miras olarak hicbir Ayet, hicbir Dogma,
hicbir Donmus ve kaliplasmis Kural birakmiyorum.
Benim Manevi Mirasim Bilim ve Akildir...

K.Ataturk

- - - - - - - - - - - - - -
1920 - Islam yuceltme derneginin bildirisi :
Yunan ordusu halifenin ordusu sayilir.
Hic de zararli bir topluluk degildir.
Asil kafasi koparilacak mahlukat Ankara'dadir.

ISKILIPLI ATIF 
Kurmus oldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com

Ayrilmak isterseniz de:
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com

- - - - - - - - - - - - - -
Arzuederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder