29 Ekim 2012 Pazartesi

Fw: MHP, BU RESİMLERE İYİ BAKSIN!

 

 
----- Original Message -----
From: Serdar Ant
Sent: Monday, October 29, 2012 6:15 AM
Subject: MHP, BU RESİMLERE İYİ BAKSIN!

Halkın Cumhuriyet Bayramı'nı, Cumhuriyet'in ilan edildiği Birinci Meclis önünde kutlayıp Anıtkabir’e yürümesinin yasaklanmasına destek veren MHP, bu resimlere iyi baksın!

28 Ekim 2012 Pazar

MHP'LİLER BU RESİMLERE İYİ BAKSIN!..

Aşağıdaki resimler 1 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul'da Taksim Meydanı'ndaki kutlamalar sırasında çekilmiştir. Polis, Taksim Meydanı’nda yasadışı örgütlerin Atatürk Anıtı’nı işgal etmesini seyretmiş, tek bir müdahalede bile bulunmamıştır. 







***

Şimdi, bir de aşağıdaki resimlere bakın… Bu resimler de 28 Ekim 2012 günü Antalya’da Atatürk anıtına yürümek isteyen Cumhuriyetçi ve Atatürkçü yurttaşların emniyet güçleri tarafından nasıl engellenmek istendiğinin kanıtıdır. 









Atatürk anıtına PKK terör örgütü uzantısı BDP’nin flama asmasını seyreden emniyet güçleri, 28 Ekim 2012'de Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için, elinde Türk bayrağından başka hiçbir şey olmayan vatandaşların Atatürk anıtına yaklaşmasına bile neden izin vermez?

Halkın Cumhuriyet Bayramı'nı, Cumhuriyet'in ilan edildiği Birinci Meclis  önünde kutlamasının yasaklanmasına destek veren MHP, bu resimlere iyi baksın! 

http://bellek2009.blogspot.com/2012/10/mhpliler-bu-resimlere-iyi-baksin.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder