20 Ekim 2016 Perşembe

Nedir bu Ak Milisler

 


Nedir bu Ak Milisler

Sosyal medyada yer alan çağrılarda Ak Gençlik'in silahlanarak milis güçleri oluşturması gerektiği ifadeleri yer aldı. Gökçek de silahlanma iddialarını doğruladı.

20.10.2016 12:57

AKP'ye yakın hesaplardan sosyal medyada yapılan silahlanma çağrısı dikkat çekiyor. Son günlerde özellikle sosyal medyada yer alan çağrılarda Ak Gençlik'in silahlanarak milis güçleri oluşturması gerektiği ifadeleri yer aldı. Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de silahlanma iddialarını doğruladı. Bu arada sosyal medyada muhalifler de bu çağrılara tepki gösterdi ve bunun provokasyon olduğunu söyledi.

'SİLAHLANIN' ÇAĞRISI

Kendisinin Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı ve Ümmet Ocakları kurucu Genel Başkanı olduğu söyleyen Emin Canpolat kendi Twitter hesabından "Bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için Bayrak için Erdoğan için silahlanın" çağrısında bulundu.

MUSUL OPERASYONU

Sosyal medyada AKP hesaplarından yapılan paylaşımlarda Ak Milislerin hazır oldukları ve 'Reis'ten emir bekledikleri' yazılıyor. Özellikle Musul operasyonunun başlamasının ardından AKP'li hesaplar Musul'a Ak Milisler'in gitmesi gerektiğini yazdı. Birçok hesaptan yapılan paylaşımlarda AKP'li gençlerin silahlı milisler kurması gerektiği çağrısı yapıldı. Özellikle Irak'ta Şii Haşdi Şabi milislerinin iktidar tarafından eleştirildiği günlerde yapılan çağrılar dikkat çekti.

İşte o mesajlar:

GÖKÇEK'TEN İTİRAF

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldığı bir televizyon programında itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Gökçek, artık askeri bir girişimin imkansız olduğunu söyleyerek silahlanan yeni 'milis' güçlerini işaret etti. Silahlanma hikayelerinin kulağına geldiğini, "bunu gizlemenin bir alemi yok" diyerek aktaran Gökçek, "Ben bunun yasal hale gelmesi için her televizyonda anlatıyorum. Muazzam bir silahlanma oldu. Pompalı tüfeği alan evine atıyor. Sen yarın bir darbe yapmaya kalksan, senin elinde piyade tüfeği, kaleş varken, bu kalkıp pompalı tüfeğiyle gelmeyecek mi? Acımaz da. Şunu artık anladılar bütün dünya bize bir tezgah yapıyor. Darbe olsun da gelsin beni öldürsünler diye mi bekleyecekler" ifadelerini kullandı.

TEPKİ DE VAR

Bu gelişmelere karşı sosyal medyada muhalif görüşleriyle bilinen hesaplar da duruma tepki gösterdi. Bunun bir provokasyon olduğunu söylediler.

Odatv.com

http://odatv.com/nedir-bu-ak-milisler-2010161200.html


a45UyF587661-161020133817 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2016/10/20  14:56 4  58  candostum@googlegroups.com


 


Senatus Populusque Romanus (S.P.Q.R.)
Senato ve Roma Halki

Latin Atasozu

Cehennem yemegi
GASIYE 6.onlar icin kuru dikenden baska yemek yoktur,
DUHAN 44/43-46.dogrusu gunahkarlarin yiyecegi zakkum agacidir; karinlarda suyun kaynamasi gibi kaynayan, erimis maden gibidir.
HAKKA 69/36-37 gunahkarlarin yiyecegi olan kanli irinden baska bir yiyecegi de yoktur

Muhammed in koydugu esaslarin toplu oldugu kitaba Kur an denir.
Islam ananesinde bu ayetlerin Muhammed e Cebrail adinda bir melek vasitasiyla Allah tarafindan vahiy, yani ilham edildigi kabul olunur.
Muhammed birdenbire Allah in Resuluyum diyerek ortaya cikmamistir.
O, Araplarin ahlak ve adetlerinin pek fena ve iptidai ve islaha muhtac oldugunu anlamis, bunlari islah icin tenha yerlere cekilerek senelerce dusunmus ve yillarca tefekkurden sonra kendisinde vahiy ve ilham fikri dogmustur

ATATURK, 1931, Lise icin yazdigi Tarih kitabi


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo LiteCoin URL:   LTtsCJ2mLUXLLs8v5US8w5zQeq66eakPtU

NameCoin URL       :  N7wbJyxqoueznDHu9tnu56y1V7B9P1Phs4
FeatherCoin URL     :  6rHGzeMefFvzqmBM5VNqmUziCxtga4wpDs
TerraCoin URL        :  1GQFs8GpaTXxoeTAsGmo56WNfYSZRy2mBD

PeerCoin URL         :  PMeBpz6X9RRLQxdFs5Jws5JwFec3Mzen8q6Twg





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder