19 Haziran 2018 Salı

ABDURAHMAN DİLİPAK : VARSAYALIM “MİLLET İTTİFAKI” KAZANDI!


Dilipak'ın makalesine yapılan tehdit dolu pek çok yorumdan birisidir bu.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

ABDURAHMAN DİLİPAK : VARSAYALIM "MİLLET İTTİFAKI" KAZANDI!

19 Haziran 2018 Salı

Hayır hayır "şöyle olursa böyle olur" ya da "şöyle olmasaydı böyle olmazdı" demeyeceğim.

Ben bilirim ki "Bize hayır gibi gelen şeylerde şer şer gibi gelen şeylerde Allah hayır etmiş olabilir. " Biz bilmeyiz Allah bilir.

Geçmişe dönük böyle bir akıl yürütme olamaz. O Allah'ın takdiri konusunda "ihtimal" hesabı yapmak anlamına gelir ki bu "Kadir-i mutlak" inancına aykırıdır. Allah "Mutlak iktidar" sahibidir. "La Yüs'el"dir. Münezzehtir. Hayır ve şer O'nun iradesi içindedir. Biz ise onun "irade"si içinde "rıza"sına talibiz. Sonuç nasıl tecelli ederse etsin o sonuç sadece bizim imtihanımızın şeklini belirleyecektir. O her hâlükârda bizi sabreden şükreden ve direnenlerden bulacaktır.

Yazının başlığı bizim için şu açıdan önemli. Varsayalım böyle bir durum gerçekleşti her ihtimale karşı bizim bir yol haritamız olmalı.

Biz bu ittifaka niye karşıyız? Bunun geçmişe ilişkin bir yanı olduğu gibi geçmişini tanıdığımız bu çevrelerin geleceğe ilişkin oluşturdukları muhtemel tehditler konusunda dikkatli ve tedbirlik olmamız gerekir. Bu ittifak için SP bana kalırsa göz göre göre intihar etti. "Milli Görüş" çevresinden çok kişi SP'yi AK Parti ile ittifak içinde görmek istiyordu. Ama Temel Karamollaoğlu "davul sizin sırtınızda olsun iktidar tokmağını bize verin" gibi bir taleple geldi. BBP ile ittifak kuruldu ama SP ile kurulamadı. AK Partililer de "aldığınız oy belli" dediler. Ama Temel Karamollaoğlu Chp ile işi geçen seçimden pişirmişti. Son anda olmadı. Buzdolabına kaldırmışlardı. Isıtıp yeniden servis ettiler.

Dün 28 Şubat davasında müşteki olmayan ve "kahraman ordumuzla aramızda bir ihtilafımız yoktu" diyenler Chp ile aynı çatı altında buluştular.

Bugün SP'yi "Cumhur ittifakı" içinde görüp AK Parti'de görmek istemedikleri adaylar konusunda ittifaka oy vererek o illerde SP'ye oy verme hayali kuran birçok aday vardı ama artık öyle bir ihtimal de yok tabi ki! Karamollaoğlu'nun Chp tercihi bu çevrelerde derin bir sükûtu hayale yol açtı.

Dün BÇG'nin kurdurduğu Kalkancı tarikatına halife verenler 28 Şubat davasında darbecileri korudular. Bugün ise AK Parti'ye karşı FETÖ'cülerle birlikte Chp ile ittifak kurdular. HDP'ye sahip çıktılar. Varsayalım "Millet İttifakı" öne geçti. Cumhurbaşkanı Akşener ya da İnce. . Olursa olsun Mecliste çoğunluk sağlamak için diğer iki partiyi daha yedeklerine almaları gerek. Chp ve HDP. SP'yi kim takar da AK Parti'ye vurmak için onu da dairenin içine alırlar. . İnce ya da Akşener'in yardımcısı Demirtaş ve Karamollaoğlu.

Karamollaoğlu seçimlere niye asılıyor. Başkanlıkta şansı yok. Belki birkaç milletvekili. Ama eğer AK Parti dışındakiler çoğunluğu sağlayacak olurlarsa o zaman Temel Karamollaoğlu'na gün doğacak. . BÇG FETÖ ve PKK'nın siyasi uzantıları ile birlikte Türkiye'yi AK Parti'den kurtarıp birlikte yönetecekler. . Bu sacayağından biri çökerse Türkiye yeniden erken seçime gidecek.

"Görünen köy"ün hikâyesi böyle. Bir ihtimalden söz ediyorum. Ekonomi nereye gider siyaset nereye gider siz tahmin edin.

HDP ıslah mı olacak. "Apo'yu çıkaracağız" diyorlar. Sadece Apo'yu çıkarmakla kalmazlar. Demirtaş da Cumhurbaşkanı yardımcılığı görevini artık Öcalan'a devreder herhalde.

Temel Karamollaoğlu'na Diyanet ve vakıfları bağlarlar. Demirtaş ve Öcalan'a AB ile ilişkiler Dış Politika İçişleri Meral Akşener Dersaneler Savunma Ekonomi Aile Adalet. . Eğer Akşener başkan olursa İnce'ye Çalışma Sosyal Güvenlik İmarskan Çevre kültür Ulaştırma. .

Genel af çıkar. Ne FETÖ'cü kalır içeride ne 28 Şubat'çı ne BÇG'li ne de PKK'lı kalır. Suriyelileri ölüm tarlalarına geri sürerler. TİKA mika kalmaz. İHH'yı filan düşman ilan ederler. Bugün yükselen medya STK ve sermaye grupları yeni sanıklar olur.

15 Temmuz'un rövanşını almış olurlar. "Hoca efendi" (!) geri döner "nerede kalmıştık" derler. Onlar böyle bir hayal görüyorlar. Tabi 15 Temmuz gecesi sokağa çıkanlar bütün bunlar olurken kasaplık koyun gibi bekleyecekler değil mi!

Birileri böyle bir "rüya" bir "hayal" yolunda kan dökmekten çekinmeyecek karaktere sahipler.

Bir yandan birileri iktidar hayali kuruyor. O iktidar hayali kuranlardan birileri ile bugün TSK Kandil'de savaşıyor. Dün Afrin'de savaştıklarınız kimlerdi!?

Chp İyi Parti HDP SP HDP doğrudan veya dolaylı olarak böyle bir ittifakın paydaşları. Bir şeyi reddederken aynı zamanda bu "red"in neyi "kabul etmek" anlamına geldiğini düşünmeniz gerekir.

Ya iyilerden en iyiyi efradına cami ağyarına mani olarak düşüneceğiz ya da ötekilerden en az kötü olanı seçeceğiz. Daha kötüsünü değil. Bu noktada tek bir açıdan ve kısa zaman aralığında değerlendirmemek gerek. Dünü unutmadan geleceği hesaba katmadan bugünün gerçekleri üzerinde düşünmeden bir karar vermemek gerek. Sonra Tosya'ya pirince giderken evdeki bulgurdan oluruz.

AK Parti'ye gelince merkez teşkilatını belediyeleri taşra teşkilatını temizlemeden böyle devam edemez. AK Parti'nin sonu ANAP'a benzemesin diyenler AK Parti içindeki AKP kamburundan bir an evvel kurtulmalı. AK Partiden nemalananlar da şunu bilsinler ki AK Parti giderse altında kendileri de kalır.

Erdoğan'ın arkasına yanına kimseyi ama hiç kimseyi almadan bunu millete taahhüt etmesi gerek. O kapsamlı seçim beyannamesinden bin kat daha değerlidir bu. Listeye giren yanlış adamlar itibar görmemeli ve partide öne çıkmamalı. Ve kesinlikle Erdoğan başkan seçildiğinde ne bakan ve ne de danışman olarak yanına yanlış adam almamalı ve ilk fırsatta yüksek bürokraside ciddi bir temizlik yapmalı.

AK Parti'nin parlamentodaki sayısal başarısı bugün için iki şeye bağlı gibi gözüküyor. HDP ve İyi Parti'nin alacağı oy ile AK Parti'ye kendi içinde bir yenilenme hamlesi ile güven tazelenmesine.

Bu bir dostun uyarısı. Bunu yazmasam ve bunları söylemeseydim Anadolu'dan ağlayarak arayan ve bu yönde uyarıda bulunan ve üzerime vebal yükleyen kardeşlerime karşı görevimi yapmamış olurdum. Bu dost uyarısının içerideki bir takım "maraz sahipleri"nde huzursuzluğa sebep olacağını bilerek bugün bunu söyleme gereğini duyuyorum. 70 yaşındayım. Arzı İhlasımda sapma göstermeden hak bir davanın bir neferi olmaya gayret ettim. 45 yıldır her gün yazıyorum. Yazdığım bulunduğum yerler belli. Bir yandan yaşadığım zamana ve mekâna şahitlik ederken bir yandan da Hakk'ın ve halkın gören gözü işiten kulağı tutan eli haykıran sesi olmaya gayret ettim. Birilerinin hoşuna gitmese de bir nefes bile ayrılmamaya gayret ettiğim bu mücadelenin bana yüklediği bir sorumluluk olarak bunu söylemek zorundayım. Hakk'ın hatırı birilerinin hatırından daha üstündür. Selam ve dua menittebeal Huda!.

YORUM YAZ

Ahmet Çelik

'AK Parti'ye gelince merkez teşkilatını belediyeleri taşra teşkilatını temizlemeden böyle devam edemez. AK Parti'nin sonu ANAP'a benzemesin diyenler AK Parti içindeki AKP kamburundan bir an evvel kurtulmalı. AK Partiden nemalananlar da şunu bilsinler ki AK Parti giderse altında kendileri de kalır. 'düşüncelerinize aynen katılıyorum. İnşAllah dikkate alınır!. .

-----------

bsbs

iste terörist zihniyeti

-----------

Ayşe Özdemir

Hocam Sonuna kadar Ak partiliyim. ama Allah rizasi icin iletir misiniz. ben de gozu yasli haykiriyorum. . . hapislerde sucsuz yere yatanlari cikarmalari lazm. Benm tanidiklarim da var. Tum akrabalarimizibu sekilde mağdur olduk diye kandiriyorlar. hepsi vazgecti AKPartiye vermekten. Icim kan ağlıyor. bu kadar göz göre göre oylarin gitmesine cok üzülüyorum . . Anlatamiyorum. kimseye ulasamiyorum. nolur adalet konusunda adimlar atilmasi lazm. birkac tane sucsuz yuzunden nerdeyse suclu hainleri bile savunacak hale geliyorlar. siz yetkili mercilereiletrseniz duaciniz olurum. iletmezseniz vebal sizin olsun. . . Allah ebeden razi olsun. . . Hakki bilip soylemezsek sorumlu oluruz . . .

-----------

ÇINAR

SÖYLEMEK BAZEN EN KOLAY YOL OLUR BAZENDE YETMİYOR DEMEK !

-----------

Allah ın kulu

GENÇLİĞİMDE TV SEYRETTİĞİM Dilipak HOCAM NEYSE BUGÜNDE O. ÇİZGİSİNİ BOZMADAN BUGÜNE KADAR DEVAM EDİYOR. DİNDAR KESİMİN SİYASİ FENERİ YOLUMUZA IŞIK TUTAN KİŞİLERDEN. AMA GEÇMİŞTE AYNI ÇİZGİDE VE YOLDA YÜRÜYEN ÇOĞUNLUK BUGÜN MİLLET İTTİFAKINDA. BU İTTİFAK MÜNAFIKLAR ŞEBEKESİ. Allah C. C. BU MİLLETİ BU ŞEBEKEDEN KORUSUN. DOĞRU HER ZAMAN AYNI ÇİZGİDİR EĞİLİP BÜKÜLMEZ SAPMAZ. YANLIŞ İSE DAİMA OYNAK DEĞİŞKEN DÜNÜ BUGÜNÜ TUTMAYANDIR. HERŞEY APAÇIK ORTADA SÖZE GEREK YOK ASLINDA.

-----------

Hasan Gümüş

Millet ittifakı kazanırsa Müslümanlar rahatlar diyen ahmak Müslüman a diyorum ki hepimizi yağlı kazığa oyturturlar.

-----------

Memet

Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak bu başkanlık macerası tamda buna döndü

-----------

Kubilay Türkyılmaz

"AK Parti giderse altında kendileri de kalır. "Sözü çok önemli. Tıpkı Osmanlı Devletinde olduğu gibi. Yıkmak ve yerine kendileri geçmek için elinden geleni yapanlar yıkıldıkdan sonra Hepsi yurt dışında sürünerek geberdi. Allah bizi ve Müslüman alemini korusun.

-----------

Mustafa

Hak sizden razı ola. Dost acı söyler dostunun ayağına taş değsin istemez. Münafık ise alkışlarla ucuruma sürükler. Bir davanın bir mefkurenin devamıdır AK Parti. Allah lütfedip Ak Parti icraatlarıyla bu ülkeyi içindeki ağzı dualı insanların yüzü suyu hürMetine ayağa kaldırmıştır. Gece gündüz demeden fakirlik içinde ama olanca samimiyeti ile bir dava uğruna ter dökenlerin kafa yoranlara merhamet edip nefes aldırmıştır. Şimdi birlik vakti olmakla beraber aslında uyanma vAKtidir. Suya kavuşup hemen yanı başında olan düşmanı unuttuğumuz bu andan uyanma vaktidir. Bu su bizim sonumuz olmadan uyanma vaktidir. Yeterince herkes bu sudan zaten nasibini almadı mı ? Durmak yok yola devam bunu söylemiyor muydu yoksa ? Evet yürüyenler var ama artık azınlıkta. Çoğunluk dünyalık içe içe yürüyemez hale gelmiş. İçtikçe daha susatan ve tekrar içtiren bu döngüden bakalım kurtulabilecek miyiz ? Bizimde büyük sınavımız bu olsa gerek.

-----------

SonunakadarReis

Sayın Dilipak bu seçimde oy verecek insanların biliyorsunuz ki su götürmez şekilde %50-%50 gibi bir birine yakın bir oaranda farklı ittifaklara oy verecek. Tabiki bu demokratik seçim geleneğinin bir parçası ve sonunda ölüm yok 100 yıllık bir geçmişe yaklaşan Türkiye Cumhuriyetinde nice seçimler oldu geçti önemli olan Devletimizin ilelebet baki kalmasıdır. Ülkenin yarısınada tu kaka olarak bakmak maalesef ülkenin 15 temmuz sonrası normalleşmesini ötelemekten başka işe yaramaz. Sırf inanıp gönül verdiğiniz parti kazanacak diye ülkeyi savaş meydanına çevirmemek lazım. AKP cephesinde olmayan millet ittifakı mensupları ve onlara oy vereceklerde bu ülkenin insanları hatta AKP mensuplarından daha net ve gür olarak Türk olduğunu gururla haykırıyor. Bu seçime böyle bakmak lazım kazanan yola devam eder kaybeden hatalarından ders çıkarıp yapıcı muhalefet yaparak bir sonraki seçime hazırlanır hepsi bu kadar. NOKTA.

-----------

İkrar

Ya muharam millet sizin zamaninizda oldu verem insaf et birde iyilik dusun varmi projen senide gorem

-----------

İbrahim

Kim secilirse secilsin onu millet beliryecek. Ama kim gelirse gelsin benim tek bir istegim var: Herkes bu son yillarda isledigi suclarin cezalarini cekmesini istiyorum ya Laik devlet hukuku ile ya da seriat devleti hukukuyla. . .

-----------

Hasan Gümüş

Millet ittifakı kazanırsa Müslümanlar rahatlar diyen ahmak Müslüman a diyorum ki hepimizi yağlı kazığa oyturturlar.

-----------

Şanlı

Allah cc razı olsun ABDurrahman abi bu şer fetö ittifakının en arısı sakallı hüsnü birde hakkı üstün tutanlar demezlermi kendilerine hakkı üstün tutmak Chp ylemi katiller sürüsünün sözcüsü hop ylemi fetö ablası kaz. . . lı voyvodoylamı sizin hakkı üstün tutma iddianız Osmanlıyı yıkan ittihad ve terakki ile ne farkı var önlerin sloganı daha cazip birlikte yükselmek bu. şer ittifakı yıkım ekibini Allahım kahru perişan eyle

-----------

Gurcan

Bahcelinin tezgahina geldik ne gerek vardi 50+1 e. . . Hayirlisi

-----------

S. a

Bence yinede eksik ve zülfi yare pek dokunmamış bir yazı. şöyle ki siz bu yazınızın bir kısmını dogulu vatandaşlara özel ayırsanız iyi olur. malesef bu hüküMetin bu kadar Kürtlere verdigi her türlü imtiyaz ve yardımın herhalde karşılıgı bu olmamalıydı. hala pek çok bölgede uzantı partinin peşinden giden yıgınlarla insan var. keske bir görseniz devletten her türlü ihaleyi alıp hdp ye çalışan yüzlerce küçüklü büyüklü şirket var. devletin ekmegini yeyip malum örgüte çalışan bir yıgın işci memur var. FETÖCÜleri güzel temizliyosunuzda bunları neden devletin cevresinden temizlemiyosunuz birazda bunları yazın. pkk nın ekonomik gelir getiren yapılarına en ufak bir hareket hala yok. yeni bir terör yasası getireceksin sen seçimi kazansanda kaybetsende o sistem tıkır tıkır işleyecek hatta öyle bir yapı getirecenki bazı söz ve davranış içine girenleri bu yapı otomatikmen devre dışı bırakacak yargılayıp cezasını hemen verecek. öyle dilim sürttü yanlış anlaşıldım hikayelerini geçecek bir yapı. senin yukarda anlattıkların zaten hüküMetin açmazları. asker dagda canını verirken öbürü çıkıp örgüt liderini yardımcı yapacam diyor. sen öyle bir sistem getirki o lafı konuşanı o anda partisine ünvanına bakmadan tepesine biniversin. yoksa bunlar senin kurdugun silah yerli sanayi de kapatır zaten söylüyorlar bu ülkede kimse hain söylemlerle ne parti ne dernek ne şu ne bu kurulmalı.

-----------

Ramazankoç

Ahmet takanıbirokuyunbizseçimde anka kuşu uçururken kafirler neler yapıyorben vatanımiçin yazıyorumAllahrızasıiçin yazımıokumzhalegetirmeyin ciğerimyanıyor başkaTürkiyeyok.

-----------

Mardinli

Sayın Dilipak hocam dilinize yüreğinize sağlık. Hocam buyurduğunuz önerileri Ak parti ve sayın Erdoğan için önemli tavsiyelerdir. Aslında bu temizlik secimden önce olmalıydı aniden erken seçim kararı alındı fazla temizlik yapılmadı. AKParti de çok yiyiciler vardır bunlar devamlı iktidardekilerin yanında olurlar. Bunların işleri budur böyle olanların önemli olan yerlere getirilmemesi gerekir. Ama maalesef bu tipler her yerde var Allah cc bizi devleti bunların şerrinden muhafaza etsin amin selam ve dua

-----------

İkrar

Selam aleykum gunun mubarek veher sey vatan icinulkemize goz dikenlere adi ustunde diken bir seker faprikasina isyan edenker ulkeyi peskes cekti diyenlere sormak lazim oy verirken dusman pusuda diyorlar biz secim yapiyok savas deyil diyenler bu topsuz tufeksiz savashani Kabeyi yikmaya gelseler evini yikmaya gelseler 15 temmuz gibi govdeni siper edersin eger aklini kullanamazsan bedaviya gidersin kendi ulkende kiral gibi iken belki fomuz gudersin daha henuz zaman var simdiden ulkene sahip cikanlardan eyle yArap saygilarimla

-----------

hamido

Hakkı ve batılı doğru ve eğriyi görmek için neermiş ne de kahin ve fazla ferasete ve gerek yok. HERŞEY ORTADA. Şu varkıAllah Taala bazı nasıpsizleri Hakka isyanlarındaki ısrarları yüzünden hidayet etmez. Ve Hidayetten nasibi olmayan da Ahiretini kaybeder.

-----------

Ben bir dostum

40 yaşındayım. Dünyaya zerre kadar önem vermiyorum. Avrupanın göbeğinde yaşıyorum. Gençliğim biraz Malcolm X'in gençliği gibi oldu. Çok depremli ve gürültülü bir gençlik geçirdim. Bunun yanında yinede okudum ve kendimi geliştirdim. Fizik-astronomiye çok meraklıyım. Çahil bir ana babaya sahiptim. Avrupada yoldan sapmış bir gençin her yaptığını yaptım. İşki sigara esrar içtim hırsızlık kızlar. Tekno dinledim diskotek parti geceleri araba hastası surat hız. Ve kaza. Büyük bir kaza geçirdim. Araba taklalar atı. Yalnızdım arabada. Ölmedim. Burnum bile kanamadı. Sonra aklımı başıma topladım. Bizim köyde bir kız vardı. O aklıma geldi. Onu istettim. Evlendik. Sigara beni rahatsız ediyor dedi. İşki içenden korkarım dedi. İşkiyi bıraktım Sigarayıda yavaş yavaş bıraktım birden değil. Eşim namaz kılmayı ve kuran okumayı öğretti. Şimdi kuran ve namaz hayatımın en önemli parçaları. Gençliğimden hiç bir eser kalmadı. Tanıdıklarım dostlarım tamamen değişti. Çocuklarımı hafızlıkta çalıştırıyorum okula gitmekle beraber. Cenaze yıkamasını bilmiyorum ama bir hocanın yapabildiğini herşeyi yapabiliyorum sohbet vermek kuran okumak ve öğretmek namaz ve cuma kıldırmak. Hep bunları kendi başıma oğrendim. Dedim ya astronomi fizik meraklısıyım. Allah'ın kudretini seyretmek ve düşünmek. Her yerde Allah'ı görebilmek. Kendi hesabıma çalışıyorum. Benim oyum Erdoğan'a ve AKP'ye.

-----------

Paşa

Yazar kardeşime; yazınız içeriğinde fetö sapığından "Hoca efendi"ifadesini kullanmanızı şiddetle kınıyorum.

-----------

Osman Özkan

Lafı eğip bükmeye hiç gerek yok reis tek adam ve yıllardır İslam davasını ve Anadolu coğrafyasını tek başına omuzlayıp bu günlere getirdi. yeni bir seçime girerken çevresindeki kurmayları onu hep yanlış bilgilendirdiler yanlış propoganda malzemelerine imzalar attılar attırdılar Erbakan hoca emeklilere hayal edilmeyecek maaş ve ücret ödedi oy yerine hava aldı reiside aynı hataya imza attirdılar emeklilere ikramıye oy olarak dönmeyecek bu ikramiyeler emeklilere değilde çalışmayan ev hanımlarına ödenseydi bugun seçim asla bıçak sırtında değil açık ara onde ak parti lehine olurdu bu yanlışları yapanlar ya hain ve zalimler reisi bilerek yanılttılar yada bu davaya sayın Dilipak gibi rızayı hak için koşturan on binleri görmezden gelenonlara kulak vermeyen eblehlerin makam mevki şan şöhret peşinde koşan iblislerin mArifeti olarak tarihe not düşülecek. cenabı hak masumların yuzu suyu hurMetine reise yenilgi tattırmasın bu seçimlerde de inşaAllah

-----------

melih53

sayın hocam sizi gerçekten çok seviyoruz. fakat bu seçimlerde bi tarafsınız. . gündeme getirmenizi aylarca beklediğimiz işçi emekli intibakı için kaleminizi kıpırtdatmamanız bizi sadece üzdü hocam. gerçekten üzdü. . 3 yıla yakın süreçte mahkemelere kadar taşınan anayasa mahkemesinde uzun zaman bekledikten sonra 2 hakimle toplanıp kararın meclise gönderilmesi. aslında çok şık bir hareketti. bu kararı siyaset vermeliydi. ne yazıkki AKP işçi emeklisini silmiş gibi. dün Sayın Cumhurbaşkanımız Samsunda konuşurken 3600 le memur emeklisine % 20 artış getirildiğini anlattı. işçi emeklisi intibakı gündemde yok. olmayacakda. gibi. . siz şimdi bu 6 milyon işçi emekli intibak mağduru ailesi yerinde olsanız ne yapardınız. . bir umut bile yok . . gündeminize bile almadığınız**işçi emekli ailesi intibakı hani şu yaklaşık 10 milyonluk oy kullanacak kesim. . .

ng

millet ittifakı kazanırsade8kurulur Müslümanlar nefes alır

-----------

KUDRETSİZ

"AK Parti'nin sonu ANAP'a benzemesin diyenler AK Parti içindeki AKP kamburundan bir an evvel kurtulmalı. AK Partiden nemalananlar da şunu bilsinler ki AK Parti giderse altında kendileri de kalır. "Ve son paragrafınız. . . Allah sizden razı olsun. Ben şahidim ki defalarca uyardınız. . . Dinleyen oldu mu? Sanmıyorum. . . Bu minvalde yazdıklarımı sevgili editörümüz sansürlüyor. Ama güneş balçıkla sıvanmıyor. Ve maalesef bütün İslam aleminin ümidi olan parti bütün uyarılara rağmen gözümüzün önünde eriyip gidiyor. O vermemenin de bir vebali var. Bu vebal sizin ve 7 Haziran uyarısını anlamayan anlamak istemeyenlerin boynuna. . .

-----------

Hsn

mesela Ankara Demetevlerde ak parti çalışması fark edilmeyecek kadar sönük geçşyor büyük birlik ve mhp flamaları olmasa cumhur ittfakı yok gibi ak parti kadroıları bence sayın cumhurbakanımuzın arkasona sinmiş onun performansından yaralanmaya çalışıyor gibi çalışöıyorlar çalışmıyorlar genel merkez örhütleri uyarmalı uyarmalı

-----------

Abdurrahim

Millet İttifakı kazanırsa ne olur? İyi olur. .

-----------

Osman

Sa hocam sayın cumhurbaşkanımız 15 temmuzda halkı sokağa çağırmıştı böyle bişey olursa bu sefer silahlı ineriz ne FETÖCÜ kalır ne iyi parti ne hdptoptan temizlik yapılır bu beyinsizler 15 temmuzu anlamamışlar o gün anlarlar

-----------

Efsane

UYAN Türk MİLLETİ! İnce seçilirse bakan ve baskan yardimcisi her kesimi temsil edecek diyor. YARDİMCİ OLARAK Demirtaş Akşener TEMELLİ OLACAK FETO VE PKK DAN OLACAKLARI SOYLEMEDİ DAHA. BAKAN OLARAK Pensilvanya VE Kandil DEN KİMLER OLACAK MİLLİ EGİTİM BAKANİ FETO PASASİ MİLLİ SAVUNMA BAKANİ Kandil AGASİ ADALET BAKANİDA İmrali CANİSİ OLSUN DERSE SASİRMAYİN. Ruyanda gorsen inanmayacaklarin olur

AA

TürkiyeGAZETESİNİN BAŞLIĞI KİN VE NEFRET DOLU. ESKİ TürkiyeYE SON ÇİVİYİ ÇAKACAKLARMIŞ. . . AtaTürkÜN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYIZ.

-----------

Şanlıurfa

Ak Parti kurulduğundan beri oy veriyoruz. 130 kadını listeye alması 18 yaşındakilere öncelik verilmesini kabul etmiyoruz. Bu ikazı sandığa gitmemekle vereceğiz. 2. turda yapılan hatayı anlarlarsa yardıma koşarız

-----------

Metin

ABDullah hocam:şimdiye kadar oyle sözler söylendi ve işittik ki `(kimsesizlerin kimsesisi olacağım sizde*Hakkın ve Halkın gözü kulağı eli ve haykıran sözü olacağım dıyorsun. inşAllah olursun. sözde değil özde olmanı temenni ediyorum İhlas finans ve İhlaszedeler için de olursan çok dua alırsın . selamve saygılar. dua ile demem için böyle bir haykırış yaparsan Ahmet Hakan dan çok daha dua alırsın bende dahil

-----------

Nuran Devres

Millet ittifakı kazanırsa. . . Öyle bir şey olmaz mümkün değil ya haydi oldu diyelim. Sonrası için yaptığınız tahminlerin TATAMI ama TAMAMI yanlış ve yanıltıcı. Öyle olduğunu siz degayet iyi biliyorsunuz. 1. Genel af çıkması asla söz konusu değildir. 2. Fetullahın söz sahibi olması asla söz konusu değildir. Eğer getirilirse yargılanmak için getirilir. 3. Fetö ile çok daha etkin mücadele yapılır ancak mazlumlar mağdur edilmez. 4. Dış ülkelerle ilişkiler yoluna girer. Tarım hayvancılık ve ihracat seferberliği başlar. 5. Devletin harcamaları azalır disiplin altına alınır. Makam arabası millet vekillerin bol keseden harcamaları devlet kesesinden israf ve sömürme alışkanlığı son bulur. Eşi dostu akrabayı kayırma istediğini işe alıp istediğini atmak son bulur. 6. Türkiye üretime yönelir işsizlik hızla azalır. Cepteki para daha yavaş tükenir. Ekonomiye akıllı basiretli bir disiplin ve yönetim hakim olur. 7. Kimse düşüncesinden yazdıklarından ve eleştirisinden dolayı hapse atılmaz. Özgürlük rüzgarları eser. AMA BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAZ. ÇÜNKÜ AK PARTİ İKTİDARI ASLA KAYBETMEZ. İNŞAllah SONSUZA KADAR SÜRER. ÇÜNKÜ BİZ BÖYLE İSTİYORUZ.

-----------

Ümit

Nuran Devres yorumcusu az 3 kağıtcı değilsin. Sözde AKP li gibi görünüp fetönün ağzından yazmışsın milleti halen koyun sanıyorsunuz tek hücreli amipler . .

-----------

Şanlıurfa

Allah uzun ümürler versin hocam kerçek ten nemalanlar var hocam teşekkürler

-----------

Dolar en az 15. 20 tl olu

Teror ittifaki Muharrem-"Abla" kazanirsa 1 Dolar en az 15. 20 tl olur

-----------

Kimi kandırıyorsun sen

AKP'li ve Erdoğan'cı görünüpte ona düşman olan sen kimi kandırıyorsun sen bu yorumunla. Allah belanızı versin sizin gibi oyunbaz fitne fesatcıların.

-----------

Hayri

Ülke kantonlara bölünür dogu siyonist güdümlü sözde Kürt yönetimine birikalir ege bölgesi Yunanlilara gider (yillarca Chp´de israrci olanlar -kina yakar- --> Allah demek yasaklanir) halkin tepkisine ragmen Karadenizde artik bir pontus devleti kurula bilir . . . halkin tepkisi dedimde aklima Chpnin ideolojisi geldi -->halk icin halka karsi<-- ic Anadoludada sözde bir Türk devleti oda tabiki Fetullah gibi hoca kiligindaki papazlar tarafindan yönetilir (örnegin iran --> sözde İslam devleti ama İslama vermis olduklari zararlar asikar siyonisti aratir!!!. . . Allah sonumuzu hayir eylesin. . . yurt disinda reyimi kullanmaya giderken bir Chpli vatandasimizla tanisdim. . . biraz konustuk ettik Chpye rey verecegini ve nedeninin ekonomiden dolayi oldugunu söyledi. . . sasdim kaldim. . . sonucda AKPden önceki sol partilerin devleti ne durumlara düsürdügü asikardi. . . bugün AKPyi karsisina alip Chp veya Saadete veya iyi - partiye oy verenleri anlamak cok güc cünki 2001den önceki Türkiyeyi bilmiyorlarmis gibi hareket ediyorlar. . . nasil oluyorda Domates tohumunu bile yurt disindan ithal eden İmf borcuna bogazina kadar batmis kendi ülkelerini unutabiliyorlardi. . . sasmamak elde degil?!?. . hani bunlarin agzinda gezen bir cümle varya --> Erdoğan olmasinda kim olursa olsun gerekiyorsa ülke pacalansin gerekiyorsa ne namus kalsin ne seref. . . Allah yardimcimiz olsun halkimiz maymun istahligi tehlike siyaseti heleki günümüzde yasanan siyaseti mac gibi kili kipirdamadan seyrede biliyor. . . bugün AKPye veren yarin Chpye verebiliyor. . . AKPye verilen reyin nedemek oldugunu Chpye verilen reyin nedemek oldugunu kavriyamiyor. . . akmi karami anlamakta güclük cekiyor. . . oysaki hersey ap acik ortada degilmi??? Allah bizlere ve nesilimize ak´ki ak batili batil göre bilmeyi nasip etsin nediyeyim. . . . !!!

-----------

İkrar

Ey Muharrem ne bu hal sjandal uzerine skandal millet ogrendikce kalmadi havan AKP tavan yapti tavan ocakta unuttun yandi tavan bizidik yedi duvele karsi koyan uyan milletim uyan tatli uykudan bu sarlatanlar serber veriyorsen olursun aldanan simdi atin var bakmisin kalmisin yayan diyorumki yeter uyudugun artiksoz esnin uyan

-----------

Ilbey

Turk milleti civiyi cakmak isteyenlere civiyi cakmistir. . . Acip Tarih ogrensinler. . . Yasasin tam bagimsiz Turkiye Cumhuriyeti kulluk yalniz ve yalniz Allahadir. . . Turk sadece Allaha kulluk eder sagolasin kardesim

-----------

Osman

Sa hocam sayın cumhurbaşkanımız 15 temmuzda halkı sokağa çağırmıştı böyle bişey olursa bu sefer s. . . ahlı ineriz ne FETÖCÜ kalır ne iyi parti ne hdptoptan temizlik yapılır bu beyinsizler 15 temmuzu anlamamışlar o gün anlarlar

-----------

Ali Ahmet AÇIKGÖZ

TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL TESPİT ve REİSE UYARI zaten AK PARTİNİN İÇİ TEMİZLENMEZ İSE BU SEÇİMİ KAZANSA DAHİ BUNDAN SONRAKİ YEREL ve MAHALLİ SEÇİMLERDE KESİN KAYBEDER BU SEFER BAŞKAN ve MECLİS MEŞRULUĞU TARTIŞILIR ÜLKE KAOSA ve BÖLÜNMEYE GİDER EKONOMİ KESİN ÇÖKER BAKSANIZA BİR SEÇİMDE DIŞ MİHRAKALAR OPERASYONLA EKONOMİYİ MAHVETTİ O ZAMAN DÜŞENEMİYORUM ve İSTEMİYORUM DÜŞÜNMEK KİM BİLİR NELER OLUR VAkit ÜLKEYE AK PARTİYE SAHİP ÇIKMA VAKTİDİR

-----------

Osman Özkan

Reis tek adam çevresindeki kadrosu yetersiz her ne kadar halkla dirsek teması sağlam gibi görünsede gerçekte bu olay tam tersi halk tabakası içerisinden reise kozmık bilgilerin ulaşması için hiç bir kapı ve yol yok. var gibi görünen kapılara ulaşanlar oralarda ya yok edilip harcandılar yada analarından doğduklarına pişman edildiler. bugun seçimlerin bıçak sırtında değil de ak parti ve reisi açık ara önde götürecekkozmİk bilgileri reise ullaştıramadık yazık çok yazık. CENABI HAK MASUMLARIN MAZLUMLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMetinE REİSİMİZİ MUZAFFER EYLESİN İNŞAAllah

-----------

Secih BAŞARAN

BÖYLE BİR İHTİMAL YOK. OY GEÇİŞİ YAŞAYAN PARTİLER SAĞDA VE SOLA BELLİ SAĞDA CUMHUR İTTİFAKINDA BULUŞTUKLARINDAN DOLAYI SORUN YOK. SOLDA İSE ANCAK 2 TURA KALIRSA OY GEÇİŞİ OLACAK. CUMHUR İTTİFAKINDA İLK TURDA KAZANMA İHTİMALİ DAHA FAZLA. 2 TURDA KALMASI DURUMUNDA ALACAĞI OY DAHA FAZLA OLACAKTIR VE BU OT % 67 BULUR. İLK TURDA İSE %61 4 İLE İŞİ BİTİRİR BUNA EN FAZLA AKPartiLİLER ŞAŞIRACAK!

-----------

Erhan

Nuran DevresHanfendi niye bu kadar nesnelsin. . !Madem öyle sen hiç Chp ve HDP nin tutumlarında hiç bir kusur göremediğin için mi. (Üstelik Chp nin AtaTürkçülüğe aykırı tutumlarına bile) hiç bir eleştiride bulunmadın. Her türlü yayın organını takip etmek herkesin en doğal hakkı . Ama senin Akit e olan merak ının amacı ve sebebi başka . Maksadın kendine biçtiğin üstlendiğin rol : "nasıl olsa Chp yanlısı gazetelerin takipçileri zaten Chp ye oyunu verir o halde önemli olan başkalarının düşüncesini çelmek" düşüncesi amacıile Akiti takip ediyorsun.

-----------

İsmail Akça

İyi bir Ak Parti taraftarı olduğumu düşünüyorum. Bu zaman kadarki seçimlerde kamuoyu anketleri üzerinde yaptığım çalışmalar sonucunda önceki seçim sonuçlarını bir hafta öncesinden tahmin edebildim. Bu seçim için son yapılan on kamuoyu anketi üzerinde yaptığım çalışmalar ve etrafımdaki insanlardan edindiğim izlenimler neticesinde maalesef Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalma ihtimalinin çok yüksek olduğu ortaya çıkıyor. Bu çok büyük bir risk bu durum ikinci turda Moral üstünlüğünün muhalefet tarafına geçmesine sebep verir. Muhterem Cumhurbaşkanımız Yeni Beyin seçilmesi ise ülkemiz için hayati önemde zira yapacağı onca güzel işler kesintiye uğrayacak. On altı yıllık başarı yorgunluğuna rağmen Ak Parti hala çok başarılı zira hala birinci parti ve Cumhurbaşkanlığının da en iddialı adayı. Ancak % 50 01 gibi büyük bir baraj var ve ikinci turda büyük ihtimalle aralarındaki büyük fikir ayrılıklarına rağmen blok haline gelmiş olan tüm bir muhalefet ile yarışacak. Bu noktada Ak Partinin halkın teveccühünü artıracak ekstra bir projeye ihtiyacı var. Bu ise yıllarca öz vatanında sürgün olan ve adeta zincirlerle bağlanmış olan Can Camisinin seçim öncesinde yeniden Müslümanların ibadetine açılarak hürriyetine kavuşturulması. Bu husus şüphesiz öncelikle Allah'ın (C. C) rızası için yapılmalı. Ancak millete de bir faydası olmalı kuşkusuz. Yapılacaksa da en uygunu bu seçimler öncesinde yapmak. İlk turda yapılamıyorsa ikinci tur öncesi yapılırsa milletimizin hayrına olur kanaatindeyim. Böyle bir hizmet seçim sonucunu rahatlıkla garantileyeceği gibi Fatih Sultan Mehmed Han Hz. nin o meşhur vakıf senedinde bulunan lanetinden de ülkemizi ve hepimizi kurtaracaktır. Evet yurtdışından çok büyük tepkiler gelecektir ancak gül de dikensiz olmuyor tabii. Biz bu tepkilere karşı dayanırız.

-----------

Ahmed Tekin

Hocam Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin. Fiemanillah.

-----------

canpolat

büyük oyunu görmüş işi çözmüş bu. aferin sana. dosdoğru yolunda devam et. tam gaz ilelebet kalacağın o sonsuz mekana doğru.

-----------

Günde 5 vAkit cuma kılıyo

Muharrem İnce' nin bir şiir kitabı(!) var; okuyun; bu herifin nasıl Allahsız kitapsız imansız biri olduğunu göreceksiniz!

-----------

ABDülkerim Kaban

Her fırsatta yazılarınızı sonuna kadar okuyan biri olarak tesbitlerinize tamamen katılıyorum. Dua ile.

-----------

d. k.

şu andahaberi okudum. . . taksim meydanı metro istasyonunda yaşlı adamı gasp etmişler . . . o kadar polisin olduğu yerde soyan adam kaçmış. . . birazda bunları yazsanız. . .

-----------

şuurlu

Saadet e oyver

-----------

ali dogan

varsayalım degil gercek ten kazanacakkk size

-----------

Dikmen Ağa

Sesimizi kısmen de olsa duyurduğun için Allah razı olsun üstadim. Artık tek umudumuz Reis'in Başkan olup Meclis'te çoğunluğu aldıktan sonra büyük bir temizlik ve yenilenme hareketi başlatmasıdır. Yoksa şu anki menfaatçi yiyici kadrolarla bu gemi bu denizde fazla gidemez vesselâm.

-----------

Ahmet Özdemir

Hocam verilen oyun sonuçlarını hesaplamayan birçok insan varlütfen ak parti ve mhp nin mitinglerinde bu sonuçları dile getirmelerini de yazın bazı insanlar hala bu seçimlerin devletimizin beka seçimi olduğunu kavrayamadı saygılar

-----------

Arif Karahan

Milletçe gözümüzün önüne bakıp aklı selim ile düşünmek zorundayız. Kılı çöpü bahane edipte zillet ve fitne cephesine fırsat vermeyelim Aziz milletimiz uyanık olacak basit sudan gerekçeler ile etrafa virüs yayanlara kulak asmayacak inşAllah reisi ve partisini yalnız bırakmayacak. Fitne uykudadır kim uyandırır ise o lanete müstehaktır. Selâm ve dua ile.

-----------

İNAH MELEĞİ ŞEYTAN GÖSTERİR . . .

18 6 201 8 SADET PARTİLİ BİR ŞAHIS AKPATİ BİZE BİR BAKANLIK 20 MİLET VEKİLİĞİ VERDİ BİZ KABUL ETMEDİK BU ÜLKEYİ GERİ BIRAKANLARLAN BERABER OLMAK DAHAMI İYİ CAMİLERİ AHIR KURAN KURSLARINI SAMANLIK YAPANLARLAN OLMAK İYİMİ Osman BÖLÜK BAŞI DERKİ SİYASETÇİYİ KURU İNAT ADAMI SÜSLÜ AVRAT MAHVEDER Allah İKİSİNDENDEN MüslümanI KORUSUN AMİN

-----------

İllet İttifak

Dilipak âbi ben bu 'illet ittifakı' denen itlerin iktidara gelmesini gözümün önüne getirmek bile istemiyorum. Allah onların b-e-l-a-l-a-r-n-ı versin inşaAllah âmin! Allah bizleri bir daha çakal sürüleriyle imtihan etmesin âmin!

-----------

Mehmet bey

Hocam sizi ilk ve tek sefer yakından dinlemem (doksanlı yılların başında ODTÜ ye gelip bir konferans vermiştiniz) sonrasında basından takip ettim. Vasat çizgiyi hep korudunuz. Son günlerdeki 24 haziran seçimleri analizleriniz ve Ak parti eleştirilerinizin de çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Ak partili birtakım temsilci ve yöneticilerin yaptığı yanlışlar hiçbir maddi menfaat beklemeyen ve makam peşinde koşmayanları derinden üzüyor. bu durumun değişmesi için büyük resme bakıyoruz yüreğimize taş basıp desteğimizi sürdürüyoruz. sadece taşrada değil büyük şehirlerde de teşkilatların ciddi bir revizyona tabi tutulması gerek. teşkilatlar kendi içinde ortada top çeviriyorlar adeta. Sayın Cumhurbaşkanım duysun yalvarıyorum. teşkilatları denetleyen kişileri değiştirsin güvendiği yeni kişilerle bir daha analiz edip insan kaynaklarını gözden geçirsin.

-----------

Şükrü onuk

İnsanların başına gelen musibetlerin çoğu iradesiyle yaptığı yanlışlar yüzündense insanların özelde ise Müslümanlardanım diyenlerin aşırı güvendikleri ve kimseyle paylaşma ihtiyacı duymadıkları zihindeki birikintileri güncelleyip yenilenerek başını kaldırıp olup bitenlere kulak kabartarak dik durarak yeni bir küresel ve evrensel bakış açısı kazanmaları cemaatlerin de dini ve ahlaki değerleri daha iyi yaşama adresi olmalarının hakkını vermeleri gerekir .

-----------

orhnbkts

(Editörden: Tüm yorumlarınız yayınlanmıştır. Bilgilerinize. . . )

-----------

Kocasolak

Allah razı olsun hocam. Seçimden sonra ak parti dezenfekte edilecek. 2019 belediye seçimlerine STERİL edilmiş olarak girilecek. Bunları yapabilmek için reisin eli güçlenmesi gerek Allah için vatan ve millet için baş koyanlar ile çıkarı olmayan işeTAŞ koyanları ayıklaması için. Allah rızası için çalışmak dışında bizi kimse kurtaramaz. . . . .

-----------

Necati

merhaba!! demokrasi; kanunlarin insanlar tarafindan yapildigi yeryuzu kaynakli beseri bir dindir. demokrasi ve diger tum yeryuzu kaynakli yonetimler İslamla asla bagdasmaz. İslam;kanun koyucunun Allah oldugu gokyuzu kaynakli yegane dindir. demokrasiyi savunmak faizin zinanin ickinin serbest oldugu demokrasi dinini mesrulastirmak anlamina gelirki bu İslamin sirk olarak nitelendirdigi cok vahim kabul edilemez bir durumdur ve İslamla asla bagdasmaz. "Hüküm sadece O'nundur ve O'na döndürüleceksiniz. " (Kasas 28/70). İslam dusmani Amerika ve yerli isbirlikcilerini bu topraklardan kovmadikca askeri uslerini kapatmadikca demokrasi dinini terketmedikce bu topraklara asla huzur gelmez. ne mutlu Müslümanim diyene.

https://www. yeniAkit. com. tr/yazarlar/ABDurrahman-Dilipak/varsayalim-millet-ittifaki-kazandi-24680. html



https://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/abdurrahman-dilipak/varsayalim-millet-ittifaki-kazandi-24680.html

a45UyF587661-180619183736 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2018/06/19  18:49 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


Argumentum ad hominem
Tartismanin kalitesi, tartistigin kisinin kalitesine baglidir

Latin Atasozu

Iste onlardir Rablerinden bir kilavuzlanma uzere olanlar; iste onlardir gercek kurtulusu bulanlar.
Insanlardan oylesi vardir ki, Allah yolundan bilgisizce saptirmak icin hadis/laf eglencesi satin alir ve onu alay konusu edinir.
Iste boylelerine rezil edici bir azap vardir.

Lokman Suresi 5- 6

Nulla dies sine linea
Birseyler yazmadan gecen gun gun degildir. (Emile Zola mottosu)

Latin Atasozu

Ben Muslumanim, Musluman olanlar kendilerini esarete almak isteyen zorba rejimlerle carpismak mecburiyetindedir.

Seyh Samil


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder