20 Haziran 2018 Çarşamba

BU SEÇİM AKP CHP HDP İYİ SEÇİMİ DEĞİL!



BU SEÇİM AKP CHP HDP İYİ SEÇİMİ DEĞİL!

1. Bu seçim İzmir'de 65 yasinda pazarda damgasız yumurta sattı diye 15000 TL para cezası kesilen gariban amcamız ile Man adasında aile boyu milyonlarca vergi kaçıranlar arasında bir seçim.

2. Bu seçim Samsun'da açlıktan ölen bebek çöpten yemek toplayan teyze ile katrilyonluk sarayda zevkü sefa içinde yaşayanlar arasında bir seçim.

3. Bu seçim Edirne'de kanser ilaçları için yardım isteyen ama eline 3 5 para tutuşturulup gönderilen ve şu anda mezarda olan Dilek ile onu dilenci yerine koyan alçaklar arasında bir seçim.

4. Bu seçim atanamadığı için intihar eden öğretmen ile sadece yandaş atayanlar arasında bir seçim.

5. Bu seçim zorluklarla okuyup gece gündüz sınava calışıp yerleşemeyenler ile soruları çalıp hiç çalışmadan yerleşenler arasında bir seçim.

6. Bu seçim barış huzur istediği icin mesleğinden men edilip hapse atılan aydınlar ile 'onların kanlarında duş alacağız' diyen yalama mafyalar arasında bir seçim.

7. Bu seçim IŞİD'e silah gönderenlerle IŞID'in bombalarıyla can verenler kolunu bacağıni kaybedenler arasında bir seçim.

8. Bu seçim tecavüz edilen küçük kız ile 'rızası vardı' diyenler arasında bir seçim.

9. Bu seçim Karaman'da tecavüze uğrayan küçük erkek çocuklar ile 'bir kereden bir şey olmaz' diyenler arasında bir seçim.

10. Bu seçim Boğaziçi köprüsünde günahsız şekilde kafası kesilen askerler ile bu askerlerin kafalarını kesip sözde şehit gazi sayılıp maaş bağlananlar arasında bir seçim.

11. Bu seçim borcunu ödeyemediği için kendini yakanlar ile 'bu milletin amına koyacağız ' diyen 500 milyon lira vergi borcu silinmiş Mehmet Cengizler arasında bir seçim.

12. Bu seçim Soma'da madende ölenler ile ölmüş madenci yakınını tekmeleyenler arasında bir seçim.

13. Bu seçim Van'da yollar kapalı diye oğlunu hastaneye yetiştiremeyen ölüsünü sırtında çuvalla taşıyan baba ile yine Van'da helikopterle seçim çalışması yapanlar arasında bir seçim.

14. Bu seçim çocuklarını ısıtamıyor diye fön makinasını onlara ısınsınlar diye verip yan odada intihar eden ana ile yazın ortasında kömür dağıtanlar arasında bir seçim.

15. Bu seçim oğlunu şehit verenler ile oğluna çürük raporu aldıranlar arasında bir seçim.

16. Bu seçim birilerinin koltuğu için askerde oğlunu kaybetmiş şehit babası ile bu şehidin cenaze namazında babasını arkalara itip önde görüntü vermeye çalışanlar arasında bir seçim.

17. Bu seçim haksız yere hapiste kolu koparılan o halde zincire bağlanan her işkenceyi gören tek kollu adam ile tek adam arasında bir seçim.

18. Bu seçim cenazesini buzdolabında bekletilmeye zorlananlar ile 'her evde buzdolabını var refah düzeyi yükseldi' diyenler arasinda bir seçim.

19. Bu seçim Şırnak'ta okumak annesine bakmak icin katırla 50 liralık mazot kaçakçılığı yapmaya mecbur kalan cocuklar ile milyon liraları ceplerine doldurup bu çocuklara bomba yağdıran ve 'katırlar telef oldu' diyenler arasinda bir seçim.

20. Bu seçim 5 günlük er 18 yaşında askeri öğrenci olup suçsuz yere FETÖ'den müebbet yiyenler ile damat diye aklananlar arasında bir seçim.

Unutma...


a45UyF587661-180620213708 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2018/06/20  21:50 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


"Insanlik, tanrilari kendi yansimasindan yaratirken yalnizca suretini degil, kendi yasam tarzini da goz onunde tutar. "

ARISTOTELES

Padisahin izni olmadan, yabanci askerlere karsi duranlari, asker ve para toplayanlari tek tek veya topluca oldurmek islamin geregi ve gorevidir.
Milliyetcileri oldurenler gazi sayilir, bu yolda olenler sehit.

Seyhulislam Durrizade Abdullah in Fetvasi - 1920
Seyhulislamin verdigi fetvalar Ingiliz ve Yunan ucaklariyla tum Anadolu da atildi ve isbirlikci yandas gazetelerde yayinlandi

Cimri zengin, comert yoksuldan daha yoksuldur.

Hz.Ali

Video barbam et pallium, philosophum nondum video
* * *
Sakali ve hirkayi goruyorum ama filozofu goremiyorum.

Latin Atasozu


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder