23 Haziran 2018 Cumartesi

CEM KÜÇÜK 'KÜSKÜN'LERE YAZDI: HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ KAZANAMAZSAK TUTUKLAYACAKLAR



CEM KÜÇÜK 'KÜSKÜN'LERE YAZDI: HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ KAZANAMAZSAK TUTUKLAYACAKLAR

22 Haziran 2018 09:07

AutoResizeImage.http://gazetemanifesto.com/wp-content/uploads/2017/04/CEMK.jpgAKP'li yazar Cem Küçük 'küskün'lere seslendiği yazısında 24 Haziran'da AKP'nin kazanamaması halinde bir tutuklama dalgasının başlayacağını ve kendilerinin de bundan kurtulamayacağını öne sürdü.

AKP'nin tetikçi yazarlarından Cem Küçük 24 Haziran seçimlerinde sandıktan istedikleri sonuçların çıkmaması ve CHP'nin iktidarı durumunda bir 'tutuklama' dalgası yaşanacağını öne sürüp küskün AKP'lileri partilerine destek olmaya çağırdı.

AKP'nin yayın organlarından Türkiye Gazetesi'ndeki yazısında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçimi kazanma şansının olmadığını ancak yine de rehavete kapılınmaması gerektiğini belirten Küçük "Evet ikinci tura kalsa bile liderimiz yine bu seçimi kazanır ama o 2 hafta içinde düvel-i muazzama âdeta Türkiye'ye tüm gücüyle saldıracak ve AK Parti'ye gönül vermiş herkesten intikam almak için pusuda bekleyenleri destekleyecektir" dedi.

"ŞİMDİ MUHALEFET EDEBİLİYORLAR AMA…"

Yazısında AKP yönetimine mesafeli isimlerin toplandığı Karar Gazetesi'nin yazarları nezdinde AKP'nin 'küskün'lerine de seslenen Küçük "Mevcut düzende bu arkadaşlarımız AK Parti'ye muhalefet edebiliyorlar ama eğer CHP zihniyeti iktidara gelirse onların da yeri hapishane olacaktır. " iddiasında bulundu.

CHP'nin iktidarı halinde sert bir "Eski Türkiye intikamı" dalgasının başlayacağını öne süren Küçük "Ben bu intikam listesinde yokum ama bilin ki hepimiz aynı gemideyiz ve bu gemi batarsa hep birlikte bizi boğmak isteyeceklerdir. " derken Ergenekon ve Balyoz davaları döneminde Cemaat'in canhıraş destekçiliğini yapan Yıldıray Oğur Mehmet Ocaktan Mustafa Karaalioğlu Ethen Mahçupyan ve Ali Bayramoğlu gibi isimlerin tutuklanacağını iddia ederek AKP'ye destek toplamaya çalıştı.

"İNTİKAM TUGAYLARI ACIMAYACAK"

Küçük yazısını şu ifadelerle tamamladı:

"CHP zihniyeti meşru seçim sonuçlarını tanımayıp zorba yollarla iktidarı almak isterse de bu millet tıpkı 15 Temmuz zamanında olduğu gibi yine direnecek ve kazanacaktır. Böyle bir gayrimeşru kalkışmada yerli ve millî DEVLET güçlerimiz de sonuna kadar demokrasinin yanında yer alacaktır. Fakat kendilerinin elit zanneden muhafazakâr küskünler de bilmeli ki gariban muhafazakârlarla aynı gemidedirler ve CHP'nin intikam tugayları onlara da asla acımayacaktır…"

http://gazetemanifesto.com/2018/06/22/cem-kucuk-kuskunlere-yazdi-hepimiz-ayni-gemideyiz-kazanamazsak-tutuklayacaklar/


a45UyF587661-180623142312 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2018/06/23  15:51 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


Nunc est bibendum
Simdi, icelim! (Horatius)

Latin Atasozu

Karga fa$iktir.

Buhari 59/16; Hanbel 2/52

Savasta yarasiz asker olmaz.

J. Narosky

Pacem in Terris
Dunyada baris.

Latin Atasozu


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder