4 Mayıs 2012 Cuma

DIN, IMAN, KIN, YALAN, DOLAN - Poyrazköy’den çıkarıp Zir Vadisi’ne gömdüler

   devletin manevi şahsiyetini tahkir ve tezyif etmek
güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur

    türkiye cumhuriyeti devletini aşağılamak veya hakaret etmek. akp kaldırmıştı sanki.

    hızır gibin gelen edit; suç kaldırılmamış ve meşhur 301. maddede yer almaktaymış. uyaran avukat adayı yazarımız nihavenduyek'e teşekkürler.

İşte budur.
Türk polisi, Türk yargısı budur.
Gırtlağına kadar cemaatleşmiş bir devlet, emniyet, her yönüyle devlet aygıtı.
İşte bunların adaleti sağlamasını bekliyoruz.
Artık huzurla uyuyabilirsiniz.
Cemaate emanetsiniz.
İşte, ben böyle devletin manevi şahsiyetini öperim..

TUĞAMİRAL KURULAN TEZGAHI AÇIKLADI

Poyrazköy'den çıkarıp Zir Vadisi'ne gömdüler

İstanbul 12.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 11'i tutuklu 85 sanıklı (SÖZDE) Poyrazköy davasının son duruşmasında şok bir ayrıntı ortaya çıktı.

Davanın sanıklarından Tuğamiral Fatih Ilgar duruşmanın pazartesi günü olan oturumunda söz alarak çarşamba günü yapılacak duruşmada davanın seyrini etkileyecek bir olay anlatacağını belirtmişti.
Önceki gün yapılan duruşmada savunma sırası gelen Ilgar yansı yardımıyla duruşma salonuna çarpıcı fotoğraflar gösterdi.

"AYNI SERİ NUMARALARI"

Ilgar savunmasında Zir Vadisi'ndeki aramalarda bir adet açık yeşil renkli sis kutusu bulunduğunu söyleyerek sis kutusunun numarasının ve imal yılının göründüğü fotoğrafını gösterdi.

Daha sonra tuğamiral;
Ankara Gölbaşı aramalarında çıkan açık yeşil renkli sis kutusunu da gösterdiğinde her iki sis kutusunun da stok numaralarının, imal yıllarının ve üzerindeki ezikliklerin aynı olduğu görüldü.

Ilgar olay yerinde ve emniyette çekilen mühimmatın fotoğraflarını ve tutanaklarını gösterdiğinde ise fotoğraf ve görüntülerde 12 adet sis kutusuna rastlanırken tutanaklarda 11 adet sis kutusu yazıldığını ve açık yeşil olan bahse konu sis kutusunun tutanaklara yazılmadığını belirtti.

"ÇİZİKLER VE EZİKLER BİLE AYNI"

Savunmasının devamında emniyetin savcılığa gönderdiği Poyrazköy kazılarında ele geçirilen mühimmat listesini gösteren Ilgar, bu listede de aynı açık yeşil renkli sis kutusunun bu listede de olduğunu belirterek;
"
Sis kutusunun özellikleri yazıyor bu listede ve Poyrazköy' de çıktı deniyor.
Ama fotoğraflara baktığınızda 3 sis kutusunun da stok numarası, imal tarihi, üzerindeki çizikler ve ezikler aynı
" dedi.
Ilgar son söz olarak da bu davanın 
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na yönelik olduğunu hatırlattı.

http://askerhaber.com/haber/6755/tugamiral-kurulan-tezgahi-acikladi.html


--    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .       Guzel giyin, insanlar giydikleriyle karsilanir!    Anonim Nasihat     . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .     Kurmus oldugum gruba uye olun  Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur.    Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com     . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .      Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.    http://orajpoyraz.blogspot.com/    Dinlerin kitaplar1n1;    Okuyup anlayana 'ateist',  Okuyup anlamayana 'dindar',  Hem okumay1p hem de anlamayana, 'yobaz' denir.    Nikola Tesla    .......  Dinler atesbocekleri gibidir:   Parlayabilmek icin karanliga gereksinim duyarlar.   Tum dinlerin kosulu yaygin olan belirli bir derecede cehalettir.   Ki sadece bu havada yasayabilirler ancak.    Arthur Schopenhauer    . . . . . . . . . . . . . . . .    Ey mutsuzlar!    Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz.  Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz.  Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki,  sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz.  Bok yiyorsunuz!  Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz!  Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan.  Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine.  Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.     Bertolt BRECHT    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Ben, Manevi Miras olarak hicbir Ayet, hicbir Dogma,  hicbir Donmus ve kal1plasm1s Kural birakmiyorum.  Benim Manevi Miras1m Bilim ve Akildir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder