7 Mayıs 2012 Pazartesi

DIN, IMAN, KIN, YALAN, DOLAN - Son Ergenekon İddianamesi'nde Büyük Hata!

Şule Perinçek ismi, hakkında hiçbir soruşturma olmamasına rağmen
İddianamede Ergenekon sanığı olarak geçiyor.

(Mehmet Perinçek, Şule Perinçek, Doğu Perinçek    ve Sadık Can Perinçek) Ergenekon tertibi Savcısı Cihan Kansız, son hazırladığı iddianamede büyük bir hataya (?) imza attı. İşçi Partisi yöneticileri, Ulusal Kanal televizyonu ve Aydınlık gazetesi yönetici ve çalışanlarının geçtiğimiz Ağustos ayında düzmece iddialarla gözaltına alındığı tertibin iddianamesini yazan savcı Cihan Kansız, İddianamenin 51. sayfasında, İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi olan Mehmet Bedri Gültekin ile ilgili bölümde Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek'i de Ergenekon davası sanığı yaptı. İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in tertip kapsamında 2008 Mart ayında tutuklanmıştı. 2011 Ağustos ayında İstanbul Üniversitesi Araştırma Görevlisi olan oğlu Mehmet Perinçek de bir tertiple tutuklandı. Son iddianameden anlıyoruz ki Ergenekon savcılarına Perinçek soyisimli bir kurban daha gerekiyor. İşi o kadar ileri götürmüşler ki, Doğu Perinçek’in 17 yaşındaki oğlu Can Perinçek’in de teknik takipte olduğu anlaşıldı. Şule Perinçek ismi, hakkında hiçbir soruşturma olmamasına rağmen Ergenekon sanığı olarak geçiyor.
Şule Perinçek yaptığı açıklamada; bu hatayla ilgili bütün yasal yollara başvuracağını bildirdi. İşte iddianamede geçen o büyük hata: (Sayfa 51)

j) Diğer Ergenekon Silahlı Terör Örgütü sanıkları ile irtibatı;

 

Tunç Akkoç, Ufuk Akkaya ve Ferit İlsever isimli şahısların rehberlerinde isim ve telefon numaralarının kayıtlı olduğu, Turhan Çömez isimli şahısla (11) adet, Adnan Türkkan isimli şahısla (2) adet, Tunç Akkoç isimli şahısla (3) adet, Sinan AYGUN isimli şahısla (1) adet, Aydın Gergin isimli şahısla (4) adet,

Şule Perinçek isimli şahısla (20) adet, Yusuf Tunçer isimli şahısla (20) adet, Doğu Perinçek isimli şahısla (199) adet, Emin Gürses isimli şahısla (1) adet, Yusuf Beşirik isimli şahısla (16) adet, Nusret Senem isimli şahısla (452) adet, Ferit İlsever isimli şahısla (104) adet, Hikmet Çiçek isimli şahısla (33) adet, Serhan Bolluk isimli şahısla (28) adet, Hayati Özcan isimli şahısla (102) adet, Aykut Tokak isimli şahısla (1) adet görüşme (Aradı, Arandı, Mesaj Aldı, Mesaj Attı) kaydının olduğu tespit edilmiştir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder