21 Aralık 2017 Perşembe

BİR POLİS MEMURU ANLATIYOR: ERDOĞAN'IN KORUMASINDA YER ALMAK İÇİN HANGİ TARİKATA ÜYE OLMAK GEREKİYOR?




BİR POLİS MEMURU ANLATIYOR: ERDOĞAN'IN KORUMASINDA YER ALMAK İÇİN HANGİ TARİKATA ÜYE OLMAK GEREKİYOR?

"Şu an yeni komiser olanlar özellikle AKP Gençlik teşkilatından referans olarak geliyorlar. Bunun yanında TÜRGEV Birlik Vakfı gibi kurumların yanı sıra adını bilmediğim tarikat ve cemaatlerin referansıyla komiser olanlar var. Mesela devlet büyüklerinin koruma kadrosuna geçmek istersen Menzil tarikatı üyesi olmazsan asla seni almazlar. "

Perşembe 21 Aralık 2017 14:16

17 Aralık ve ardından 15 Temmuz sonrasında yıllarca Emniyet'in emanet edildiği Cemaat büyük oranda tasfiye edildi.

AKP Cemaat'in tasfiyesi sonrası şimdilerde Emniyet'i yeni tarikat ve cemaatlere teslim etmiş durumda.

Meral Akşener ekibine yakın Yeniçağ gazetesinin köşe yazarı Batuhan Çolak "Bir polisin isyanı: FETÖ'cüler gitti Menzilciler geldi!" başlıklı yazısında bir polisin ağzından Emniyet'in durumunu anlattı.

Yazıdan dikkat çeken bir bölüm şöyle:

"Emniyet teşkilatında eskiden soru çalarak kul hakkı yenilerek polis yapılıyordu. Şimdi ise bunlar alenen yapılıyor. Örneğin ben iki defa komiserlik sınavını kazandım. Menzil tarikatıyla AKP'den üst düzey tanıdığım olmadığı için ikisinde de kazanamadım.

Şu an yeni komiser olanlar özellikle AKP Gençlik teşkilatından referans olarak geliyorlar. Bunun yanında TÜRGEV Birlik Vakfı gibi kurumların yanı sıra adını bilmediğim tarikat ve cemaatlerin referansıyla komiser olanlar var. Torpille bir anda yükseltilen 23 yaşındaki tecrübesiz kişiler yıllarını mesleğe vermiş polislere amirlik yapar hale geliyor. Mesela 96 saat ders görüp komiser olan FYO'cüler var. Yine AKP teşkilatının referans olduğu POEM'ciler var. 8 ayda komiser yardımcılığına atanıyorlar. Bunların çoğu AKP Gençlik teşkilatında yetişen kişiler.

Mesela devlet büyüklerinin (Bakan Başbakan Cumhurbaşkanı vs. ) koruma kadrosuna geçmek istersen Menzil tarikatı üyesi olmazsan asla seni almazlar. Başta İstanbul olmak üzere Narkotik Şube'ye ancak Menzil tarikatının referansıyla geçilebilir.

Şu an meslekte eğitim gören komiser yardımcıları içinde olan bir arkadaşımın söylediğini aktarayım. Menzil tarikatı orada kendisine ayrı bir grup kurmuş ayrı takılmakta ayrı gezmekte.

Polislere üst karar organları tarafından kesinlikle adaletsiz davranmaktadır. Polis müdürleri üzerinde aşırı bir siyasi korku var. Zaten siyasi korku ülkenin her tarafına yayılmış… Polis müdürleri AKP ilçe teşkilatı başkanından emir alacak kadar korkuyorlar. "

http://haber.sol.org.tr/toplum/bir-polis-memuru-anlatiyor-erdoganin-korumasinda-yer-almak-icin-hangi-tarikata-uye-olmak


a45UyF587661-171221181554 Oraj Poyraz At Neomailbox 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2017/12/21  19:30 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder