19 Aralık 2017 Salı

JANDARMA KOMUTANININ İDDİASI: 'UÇAKLARIMIZIN ATTIĞI BOMBALAR SAHTE'

Yerli ve milli silah sanayi neden şart?
İşte bunun için.
Biz son yıllarda ve şimdi bölgede en çok hangi askeri güçle yüzleşiyoruz?
Bundan sonraki yıllarda yine savaş hazırlığı yaptığımız askeri güç hangisidir?
Amerika değil mi?
Amerika da benzer şekilde Türkiye'yi çepeçevre askeri üslerle kuşatıyor, stratejilerini, taktiklerini buna göre hazırlıyor, yığınaklarını buna göre yapıyor.

Ve biz hala daha Amerika'dan silah ve mühimmat alarak seferberlik hazırlıkları yapma üzerine planlar yapıyoruz.
Halen devam etmekte olan ortak silah üretim projelerinin birden ortada kalacağını bilmek ve buna hazırlanmak gerekir.
F-35 ve diğer ortak projelerde Türkiye'in payı bir anda tek taraflı olarak boşa çıkabilir.
Ve hatta çıkacaktır.
Ve bizim elimizde tek başına bir işe yaramayan diğer bölümleri olmayan projeler ve yatırımlar kalacaktır.

O halde yapılması gereken, yarın ortak projeler kadük kaldığında projenin diğer bölümlerini sağlayacak yatırımları da şimdiden yapmaktır.
Başka ülkelerle ortak yapımlar, ortak projelere girmemiz gerekir.
Batının alternatifi olan başka ülkeler.

Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      

JANDARMA KOMUTANININ İDDİASI: 'UÇAKLARIMIZIN ATTIĞI BOMBALAR SAHTE'

19.12.2017 Salı 16:34

"Uçaklarımızın attığı bombalar sahte..." Bu iddia Güneydoğu'da jandarma bölge komutanlığında önemli bir görevdeki bir komutana ait. Gündemdeki Afrin operasyonunu hatırlatan komutanın uyarısı ise şöyle: "Hava Kuvvetlerimizin uçaklarının kullandığı bombaları üreten ABD… Ordumuz içleri boş uçak bombalarıyla bilinçli ve kasıtlı olarak bir savaşa doğru sürükleniyor. Bu plan Mehmetçik için bir katliam planıdır. "

Sözcü yazarı Saygı Öztürk ismini paylaşmadığı "Güneydoğu'da Jandarma Bölge Komutanlığı'nda önemli bir görevde bulunan komutan"ın çapıcı iddiasını "ABD bombalarına dikkat" başlıklı yazısında kaleme aldı. Öztürk terörle mücadele operasyonlarında uçaklardan atılan bombaların "sahte" olduğunu gündeme taşıdı.

Öztürk'ün yazısında ismini paylaşmadığı komutanın sözleri şöyle: "Maalesef uçaklarımızın attığı bombalar sahte… Son bir ayda Van Şırnak Bitlis bölgesinde çok net iki olay var. 7 kişilik terörist guruba üç bomba atılıyor 25-30 metre yakınlarına düşmesine rağmen bir terörist yaralı kurtuluyor. Diğer olayda uçak bombası ağaç altında oturan iki teröristin 8 metre dibine düşüyor ancak bunlar da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gidiyor. Bu nasıl bir iş! Normalde tek bomba 300 metre mesafede ne varsa öldürür. Bombaları üreten de ABD firmasıdır. "

ABD'NİN OYUNU MU?

Yazısında Afrin'e girme hazırlığı yapıldığını hatırlatan Saygı Öztürk jandarma komutanının şu uyarısını da aktardı: "İşte komutanın uyarısından bir bölüm: Bu mühimmatlarla sınırlarımız dışında gireceğimiz bir savaşta nasıl bir tabloyla karşılaşacağımızı düşünmek bile istemiyorum. ABD 4 bin TIR silah ve mühimmatı PKK\PYD\SDG'ye verdi. Bizim Hava Kuvvetlerimizin uçaklarının kullandığı bombaları üreten de ABD… Ordumuz içleri boş uçak bombalarıyla bilinçli ve kasıtlı olarak bir savaşa doğru sürükleniyor. Bu plan Mehmetçik için bir katliam planıdır. "

"Ordunun içleri boş uçak bombalarıyla bilinçli ve kasıtlı olarak bir savaşa doğru sürüklendiği" görüşünü aktaran Saygı Öztürk bu iddiaların incelenmesini ve Genelkurmay Başkanlığı'nın konuyla ilgili bilgi vermesini istedi.

https://www.cnnturk.com/turkiye/jandarma-komutaninin-iddiasi-ucaklarimizin-attigi-bombalar-sahte


a45UyF587661-171219222508 Oraj Poyraz At Neomailbox 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2017/12/19  23:40 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder