21 Aralık 2017 Perşembe

YILMAZ ÖZDİL : YALELLİ

Aldana aldan dünyayı öğreniyor işte muhterem.
 Fakat olan devlete ve millete oluyor.
Olsun, tecrübeyle edinilen ders sağlam olur.
Bir de bu herifi ve kadrosunu yedi genel seçim, iki referandum ve bir Cumhur-başkanı(!?) seçiminde ayakta tutan, ardında duran geniş bir halk kitlesi var.
Esas bunların ders alması, tecrübe kazanması lazım.
Demek ki, Cumhuriyet dönemi okulları demokrasi, laiklik, cumhuriyet, halkçılık, milliyetçilik ve tarih bilinci gibi temel kavramları halka öğretememiş, benimsetememiş.
Halk demek ki, Balkan Faciasını, Yemen, Mekke ve Medine yenilgilerini, Sarıkamış Yenilgisini, Kanal Harekatıyla başlayan ve bütün Filistinin kaybına varan rezillikleri hiç bilmemiş, öğrenmemiş anlamamış.
Özetle Osmanlı'nın son üçyüz yılında yüzlerce yenilgi arasında nazar boncuğu gibi kalmış birkaç zafer hep ön plana çıkmış yenilgiler sanki hiç olmamış, yaşanmamış gibi unutulmuş.

O halde yeni yenilgiler, facialar, rezillikler yaşanacak ve bu halk dersleri zor yoldan öğrenecek.
Yalnız RTE değil, yalnız AKP kodamanları değil sözde Türk halkı da öğrenecek.
Lafla anlamayan neyle anlar bilirsiniz.
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      

YILMAZ ÖZDİL : YALELLİ

21 Aralık 2017

Vahabi kralı takvimde başka gün kalmamış gibi Atatürk'ün ölüm yıldönümünde tam 10 Kasım'da Ankara'ya geldi Anıtkabir'e gitmedi Türkiye Cumhuriyeti'nin protokol tarihinde bir ilk yaşandı dindar cumhurbaşkanımız'la asrın liderimiz kralın ayağına kralın kaldığı otele gittiler vahabi kralına "Türkiye Cumhuriyeti Devlet Şeref Madalyası" takdim ettiler sağına ve soluna oturup poz verdiler.

*

Vahabi kralı 91 yaşındayken öldü. Reyhanlı için Ermenek için Uludere için Suruç için yas ilan etmeyen Akp hükümeti derhal "milli yas" ilan etti tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde Türk Bayrağı yarıya indirildi asrın liderimiz Afrika'da seyahatteydi apar topar yarıda kesti koştura koştura Vahabi kralının cenaze törenine katıldı.

*

Asrın liderimiz Arap İşbirliği Forumu'nda konuştu: "Türkiye ve Arap dünyası yüz yıl boyunca art niyetli propagandanın neticesi olarak birbirine sırtını dönmüş birbirinden uzak kalmıştır Türk-Arap dostluğu çok eskiye dayanır Türk Arapsız yaşayamaz kim ki yaşar der delidir Arabın Türk hem sağ gözüdür hem sağ elidir. "

*

Asrın liderimiz TBMM'de konuştu: "Neymiş efendim Araplar bize ihanet etmiş Arapları ihanetle suçlamak çok yanlış bir tutum biz köpekleri bile Arap Arap diye çağıran bir anlayıştan geliyoruz maalesef. "

*

Asrın liderimiz gazetecilerle sohbet ederken anlattı: "Özellikle 1940'lı yıllardan itibaren 'Araplar bizi arkadan vurdu' derler hep bunu söylerler hatta avam olacak ama kusura bakmayın köpekleri bile Arap Arap diye çağıran bir anlayış yaşadık bu ülkede yakıştırma buydu yanlış ve çirkin sloganlardı. "

*

Asrın liderimiz CHP'yi suçladı "sokaktaki köpekleri Arap Arap diye çağıran zihniyetin arkasında siz varsınız" dedi.

*

Asrın liderimiz kendi adını taşıyan üniversitede konuştu: "Araplar bizi sırtımızdan hançerledi deniyor sokaklarda dolaşan köpekler Arap Arap diye çağırılıyor köpeğe o adı niye veriyor hep bağlarımızı koparmak için Ortadoğu'yu bataklık gibi göstermek için. "

*

Asrın liderimiz Akp grup toplantısında izah etti "geçmişte ders kitaplarımızda kasıtlı ve yanlış bir şekilde yer aldığı için nesiller boyunca zihinlere kazınmış olan 'Araplar bizi arkadan vurdu' yalanını artık bir kenara bırakmanın zamanı gelmiştir" dedi.

*

Birleşik Arap Emirlikleri başbakanı Dubai hükümdarı El Maktum İstanbul'a alışveriş merkezi dikti "içki ruhsatı" almak için Üsküdar belediyesine başvurdu. Dindar ayaklarıyla kimseye içki ruhsatı vermeyen hatta mevcut içki ruhsatlarını bile yenilemeyen Akp'li Üsküdar belediyesi "Arap şeyhimiz istiyor" diye "içkili bölge" icat etti Arap şeyhinin alışveriş merkezini "içkili bölge" kapsamına alıverdi.

*

Sonra…

*

Birleşik Arap Emirlikleri dışişleri bakanı şırrak diye tweet attı Medine kahramanımız Fahrettin paşayı "hırsız" ilan etti Medine'deki el yazması eserleri çaldığını öne sürdü lafı evirdi çevirdi asrın liderimize getirdi "İşte Tayyip Erdoğan'ın dedelerinin müslüman Araplarla ilişkisi buydu" dedi!

*

Sonra…

*

Asrın liderimiz pek öfkelendi Birleşik Arap Emirlikleri dışişleri bakanına püskürdü "eyyy bize bühtanda bulunan zavallı senin ceddin neredeydi utanmadan sıkılmadan hezeyan içinde bulunan zavallılar bunların kafası Batıcı biz sizin ne tür garabetler içinde olduğunuzu gayet iyi biliyoruz yeri gelecek bunları da açıklayacağız kendi acziyetlerini hatta ihanetlerini örtme çabası içindeler" dedi!

*

eyyy

zavallı

bühtan (iftiracı)

utanmaz

hezeyan (abuk sabuk)

kafası Batıcı

garabet

aciz

hain

*

E olmadı ki şimdi böyle…

Hani biz bunların sağ gözüydük eliydik bunlarsız deliydik filan?




a45UyF587661-171221154006 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2017/12/21  14:30 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder