23 Haziran 2011 Perşembe

ACAIP - Örümcek Adam öldü - Başımız sağolsun, gıyabında cenaze namazı kılınacak...

Örümcek Adam öldü

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan 'Örümcek Adam' (Spider Man) karakteri dün öldü.
ABD'de dün yayımlanan Brian Michael Bendis imzalı 'Örümcek Adam'ın Ölümü' isimli 160'ıncı çizgi romanda, 'Örümcek Adam' karakteri Peter Parker, başdüşmanı Green Goblin'in kollarında ölüyor.
Amerikan AP ajansına konuşan yazar Bendis, "Kahramanca veda edecek, ölümü boşa olmayacak.
Bunu söylemesi utanç verici, ama size yalan söylemeyeceğim.
Yazarken çok duygulandım, gözlerimden yaşlar aktı" dedi.
Örümcek Adam hayranlarının ise endişelenmesine gerek yok.
Çizgi romanın haklarına sahip Marvel Comic şirketi, ölen Örümcek Adam'ın 'Ultimate Spider Man' serisine ait olduğunu, 'Amazing Spider Man' serisinin ise devam edeceğini açıkladı.

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/18090515.asp?gid=381
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Incredibile dictu Söylemesi inanılmaz  Latin Atasözü

--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ İnsan kılığına girmiş hayvansı  yol arkadaşlarıyla  çepeçevre sarılı yaşamak kaçınılmaz olduğu sürece yaptığımız her şey üfürükle yıkılacaktır...  Maksim Gorki %  İnsanlar,sen istediğin kadar hayatındalar,göz yumduğun kadar dürüstler ve onları affettiğin kadar iyiler.  Robin Sharma %  Başkasından övgü bekleyenler, mutluluklarını başkalarının eline bırakmış zavallılardır.  Gold Smith   %  İnsan ırkı çılgındı - ıslanmamayı beni marizlemeye yeğliyorlardı.-Su damlalarından korkuyor,küvet dolusu suya giriyorlardı.  Charles Bukowski %  Benliğin tüm özellikleri içinde karamsarlıktan daha kötüsü yok. Hayatta hiçbir şey kişinin kendisine sen yenildin demesinden daha zor olamaz.  Halil Cibran - Aforizmalar %  Zaman zaman insanın acımasızlığı vahşi sözcüğüyle ifade edilir ama bu, vahşi hayvanlara yapılan korkunç bir haksızlık ve hakarettir. Vahşi hayvan hiçbir zaman ustalık ve zevk almak bakımından bir insan kadar acımasız olamaz..  Dostoyevski / Karamazov Kardeşler %  Herkes insanlığın kötüye gittiğini kabul eder de , kimse kendisinin kötüye gittiğini kabul etmez...  Lev Tolstoy %  İnsanlarda kapitalizmin dayanağı olan  korkunç iştah  varken , sosyalist toplumu kurmak gerçekten çok büyük bir iştir...  Che Guevera %  Kalp deniz,dil kıyıdır.Denizde ne varsa kıyıya o vurur..  Mevlana

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder