21 Haziran 2011 Salı

ENTRIKA - Ev sahipsiz kaldı

Ev sahipsiz kaldı

Korgeneral Korcan Pulatsü, Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanınca tatbikat ev sahipsiz kaldı

Levent İÇGEN/VATAN ANKARA

Ev       sahipsiz kaldı ANKARA - 1. Hava Kuvvet Komutanı Korgeneral Korcan Pulatsü, Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanınca, Suudi Arabistan, ABD, İspanya ve Ürdün Hava Kuvvetleri'ne bağlı savaş jetlerinin de katıldığı Anadolu Kartalı Tatbikatı ev sahipsiz kaldı. Konya'da, 13-24 Haziran tarihleri arasında 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda gerçekleştirilen tatbikatın, geçtiğimiz yıl ev sahipliğini Korgeneral Pulatsü üstlenmişti. Pulatsü, bu yıl da tatbikata ev sahipliği yapacaktı, ancak tutuklandı.

Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner ve Kuvvet Komutanlar tatbikata 21 Haziran'daki Gözlemci Günü'nde katılacak. Korgeneral Pulatsü'nün yerine kıdem olarak daha gerisinde olan bir Havacı komutanın, Genelkurmay Başkanı Org. Koşaner'i karşılayacağı öğrenildi.

http://haber.gazetevatan.com/ev-sahipsiz-kaldi/384407/1/Gundem


Tuğamiral Sevim adliyede

İrtica ile Mücadele Eylem Planı soruşturması kapsamında Ege Deniz Bölge Komutanı Tuğamiral Alaettin Sevim, adliyeye geldi.

Cuma günü Ergenekon savcısı Cihan Kansız tarafından ifadeye çağrıldığı öğrenilen Sevim, Merkez Komutanlığı'na ait sivil bir araçla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Hakim ve savcıların protokol kapısından adliyeye giren Sevim'in, Savcı Cihan Kansız tarafından sorgulanması bekleniyor.Öte yandan Sevim ile birlikte adliyeye bir grup muvazzaf asker daha geldi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18076269.asp?gid=381
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Bir çocuk sahibi olmaya karar vermek çok önemlidir, sonsuza dek yüreginizin, bedeninizin disinda olmasini kabul etmektir.   Elizabeth Stone 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder