30 Haziran 2011 Perşembe

Erdogan'in yegeni 'iciciyim' dedi tahliye edildi.

http://www.odatv.com/n.php?n=iciciyim-dedi-tahliye-edildi-2906111200
 

ERDOĞAN'IN YEĞENİ 'İÇİCİYİM' DEDİ TAHLİYE EDİLDİ

29.06.2011  
Başbakan Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan 2010'da 50 kg. esrarla yakalanmıştı. Yeğen Erdoğan ifadesinde "satıcı değil içiciyim" diyerek kendini savundu ve mahkeme bu ifadeye inanarak yeğen Erdoğan'ı tahliye etti.

Vatan gazetesinden Elif Altın'ın haberine göre, geçtiğimiz yıl Diyarbakır'dan İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağını değerlendiren İstanbul Narkotik Polisi, yaptığı operasyonla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan ile birlikte 11 kişiyi, 50 kilo esrarla yakalamıştı. Sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan 12 kişiden aralarında Başbakan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu yedi kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"SATICI DEĞİL, İÇİCİYİM"

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 27 Haziran günü görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Serkan Emre, Esra İşcan, Mehmet Erdoğan, Bayram Kaplan, Selim Selvi, Aysen Tutkun, tutuksuz sanık Serdar Tüm ve taraf avukatları katıldı. Mehmet Erdoğan, yaptığı savunmada, 22 yıldır uyuşturucu kullandığını, ancak hiçbir zaman bu işin ticaretine girmediğini söyledi ve hakkındaki iddiaları reddetti. Mahkeme, sanıklardan Esra İşçal'ın tutukluluk halinin devamına karar verirken, aralarında Mehmet Erdoğan'ın da bulunduğu beş kişinin tahliyesine karar verdi.

Odatv.com

_

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder