24 Haziran 2011 Cuma

Fwd: Ek klasörler açiklandi Harp Okulu'nu fuhus yuvasina çevirmisler

Haberin başlığını görüyor musunuz, nasıl saldırıyorlar.
Karalamak, kirletmek, hırpalamak için nasıl çaba harcıyorlar.
En ufak bir ahlaki kaygı var mı?
Belki masum insanları, aile babalarını, kızlarını kahrediyoruz, belki büyük facialara sebep oluyoruz, diyen var mı?
Bu habere bu başlığı yazanlar, böyle bir haberin üretilmesine, sızdırılmasına yardımcı olanlarda en ufak bir vicdan, en ufak bir çekince görüyor musunuz?

Belli ki, amaç sadece TSK'nın generallerden oluşan çatısını yıkmak değil.
Belli ki, hedef tahtasında TSK'nın her seviyedeki bütün insanları ve kurumları var.
Harp Okulları, Askeri Liseler TSK'nın temelidir.
Belli ki, amaç temelinden tepesine TSK'yı bir bütün olarak tahrip etmek.
Subayın, astsubayın, uzman erbaşın hepsi, eşleri, çocukları, görev yaptıkları birimler, her türlü işleri hırpalamak, incitmek amacıyla basına sızdırılacak, yasal yollardan kelle alabilirlerse alacaklar, alamazlarsa da hırpalamış olacaklar.
Zanlar, dedikodular, eski PKK'lı itirafçıların ifadeleri, dijital(!) deliller, ucuz yalanlar.
Bu uğurda hiçbir ahlaki kaygı yok, amaca ulaşana kadar her yol mübah, artık saklanma, gizlenme dönemi de bitti, bundan sonrası maratonun finişe yakın final bölümü.
Ve bütün bu işler Fitnettullah medya ve Fitnetullah Cemaat üyesi bakanlık personelinin tezgahından çıkıyor.
Demek ki, TSK sadece 30-40 generalini teslim etmekle kurtulamayacak, bu işin devamı gelecek, ve nihayetinde TSK tasfiye olacak.

Ya da TSK bütün devlet teşkilatından cemaatçi kadroları tasfiye edecek, başka yolu yok.
Büyük ihtimal o gün geldiğinde, Türkiye de başka sulara yelken açmış olacak.

Fitnetullah Cemaatin ise milli irade ya da siyasete etki etmeye çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ileri sürmek ise çocukça bir yalandan ibaret.
Fitnetullah Cemaat açıkça ABD menfaatleri için, ABD'yle birlikte, ABD'nin olduğu her yerde faaliyet gösteren tarihte eşi benzeri görülmemiş işbirlikçi bir istihbarat-karşı istihbarat teşkilatıdır.
Cemaat nam ve hesabına hem ülkemizde, hem de ABD'nin aktivite gösterdiği bütün ülkeler ve bölgelerdeki, okullar, ticari girişimler, kampanyalar bu istihbarat/karşı-istihbarat faaliyetinin araçlarıdır.
Din ve imanın geliştirilmesiyle, Allaha ulaşmakla, nefis terbiyesiyle, kişilik gelişimiyle en ufak bir alakası yoktur.
Bizler Fitnetullah Cemaati zikirleri, ayinleri, nefesleri, ibadet ritüelleriyle tanımıyoruz, biz bu cemaati, parayla, siyasetle, güçle ilgili işlerinden tanıyoruz.
Tarihte bu cemaatin bulunduğu konuma en benzer örnek Hasan Sabbahın kurmuş olduğu Haşhaşi Tarikatıdır.
Bu cemaatinde dönemi kapanacak ve halen bulunduğu her yerde takibata uğrayacaktır.
Ve büyük ihtimalle de bu takibatın öncülüğünü diğer cemaatler ve müslümanlar yapacaktır.


-------- Original Message --------
From: GTIecer@aol.com


'Askerî casusluk ve şantaj soruşturması' iddianamesinin ek klasörleri avukatlara dağıtıldı.

Aralarında emekli Albay İbrahim Sezer'in de olduğu 16'sı tutuklu 56 şüphelinin yer aldığı iddianamenin ek klasörlerinde, askerî casusluk çetesinin, Deniz Harp Okulu'nu fuhuş yuvası haline getirdiği görülüyor. Çete, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki üst düzey subayların özel hayatı ile ilgili fişleme notları da tutmuş.

Sanık İbrahim Sezer'de ele geçirilen flaş bellek içerisindeki belgelere göre, Deniz Harp Okulu öğrencisi kızlar, komutanlarla ilişkiye zorlanıyor. Yine Sezer'den elde edilen 'sipariş verenler' listesinde, eski Harp Okulu Komutanı Türker E. ile birlikte birçok komutanın ismi yer alıyor. İstifa eden Türker E.'nin isminin karşısına şu not düşülmüş: "Birçok kaçamağı var. Londra'da sevgilisi var. Öğrencileri devamlı gördüğü için mutlaka arzuladığı vardır. Özellikle Aynur ile ilişkiye sıcak bakacaktır. Emre Sezenler aracılığı ile teklif götürülebilir." Belgede Tümamiral Mücahit Ş. ile ilgili notlar da bulunuyor. Mücahit Ş. de Deniz Kuvvetleri'ndeki görevinden istifa ederek ayrılmıştı. İsminin karşısındaki notta şöyle deniliyor: "Potansiyel müşteri. Seks manyağı. Harp okulu kızları ile fantezi yaşamak hoşuna gider."

Listede Tuğamiral Sinan E., Koramiral Deniz C., Tuğamiral Levent G. gibi 54 isim yer alıyor. Listede ayrıca hangi komutana kimin gönderildiği ve ne kadar para alındığına dair notlar da tutulmuş.

Terfi listesi hazırlansın

Askerî casusluk ve fuhuş davasının tutuklu sanığı emekli Albay İbrahim Sezer'in, Yüksek Askerî Şûra'daki terfileri de yakın takibe aldığı ortaya çıktı. Sezer'den ele geçirilen Sandisk marka flaş bellekte 'yapılacaklar.doc' isimli belgede, Yüksek AskerîŞûra'da (YAŞ) terfi edebilecek subayların isimlerinin belirlenerek aile durumlarına ilişkin bilgi toplanılması isteniyor. Belgede şu ifadeler yer alıyor: "2010 YAŞ'ta tüm terfi edebilecek albay, tuğ, tümlerin listesi çıkarılacak. Bu şahıslar hakkında form düzenlenecek. Ailesi problemli olanlar ile yakınlarından emir ast. ve emir subaylarından bilgi alınacak. Seks ve eğlence eğilimleri tespit edilecek. Kubilay bilgi toplayacak formları düzenleyecek."

Belgenin 10 Ocak 2010'da İ. Sezer isimli kullanıcı tarafından son kez kaydedildiği belirlendi. [ZAMAN]

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1150515&title=ek-klasorler-aciklandi-harp-okulunu-fuhus-yuvasina-cevirmisler


--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ YURT..  Doğuda bir yurdu vardı ozanların, Her gece uykumda bir nal şakırtısı; Serüvenlerini anlatır şarkısı At üzerinde ölen kahramanların.  Egemen olduğu yer eski Hanların, Elden ele gök bir bayrağın yalkısı; Havada yalın bir kılıç parıltısı Korur düzenini geçmiş zamanların.  Yaşadım sanırım ben orda bir zaman, Çıplak atlarda bir kadınla yan yana Bozkırlar boyunca çıkmışız akına.  Kimbilir şimdi nerde? Hangi yıldızda? Ve hangi odada? İçtiği kımızda Beni anar mı ki o, dişi kahraman?   Ahmet Muhip DRANAS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder