29 Eylül 2011 Perşembe

Fwd: BAŞBAKANLA -KKK YAŞAR BÜYÜKANIT'IN GÖRÜŞME KAYITLARI-DOLMABAHÇE DEĞİL...Rockefeller gibi dünyanın en zengin, en güçlü gruplarıyla birlikte hareket ediyoruz.

Rockefeller gibi dünyanın en zengin, en güçlü gruplarıyla birlikte hareket ediyoruz.
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: AHMET AVCI
Tarih: 28 Eylül 2011 16:00
Konu: BAŞBAKANLA -KKK YAŞAR BÜYÜKANIT'IN GÖRÜŞME KAYITLARI-DOLMABAHÇE DEĞİL...
Kime:


Ahmet AVCI

28 EYLÜL 2011

SEFERİHİSAR

 

BAŞBAKAN İLE KARA KUVVETLERİ KOMUTANI ARASINDA GEÇTİĞİ KABUL EDİLEN GÖRÜŞME KAYDI…

 

Şemdinli soruşturma sonrasında; Başbakanla Kara Kuvvetleri Komutanı Yaşar BÜYÜKANIT arasında yapıldığı iddia edilen bir görüşmenin kayıtları yayımlanmıştı.

Daha ERGENEKON soruşturmaları yoktu. Hatta Askerlerin SİVİL MAHKEMELERDE YARGILAMASI DA YOKTU.

Ben de okumuş ama inandırıcı bulmamıştım.

Aslında konu da ifadeler de ilginçti…

Dün bu görüşme kayıtları aklıma geldi. Ve birden irkildim. Kayıtlarımı araştırdım, bulamadım, demek ki ciddiye almamışım.

Tanıdıklarıma ve bu konuyla ilgileneceklerine inandıklarıma sordum. Anımsayan da yoktu.

İnternetten araştırdım ve buldum…

 http://www.zevkiniz.com/showthread.php?t=4299

Görüşme metini, Ergenekon dosyasına da girmiş, Milliyet Gazetesinde de yayımlanmış.

Gerçek mi kurgu mu bilemem...

Ama bugünden bakılınca böyle bir görüşmenin gerçek olduğu kanaatine varmak mümkün...

Saygılarımla.


BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE GENELKURMAY BAŞKANI ORG. BÜYÜKANIT ARASINDA BİR GİZLİ GÖRÜŞME

Ergenekon Dosyadaki tuhaf bir konuşma!

Ergenekon dosyasında Kuvay-i Milliye Derneği Genel Başkanı Fikri Karadağ'a ait kurmaca belgede, Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt arasında bir gizli görüşme yapıldığı ve görüşmenin hakaretler içerdiği iddia edildi.


Ergenekon terör örgütünün liderleri arasında olduğu öne sürülen Kuvay-i Milliye Derneği Genel Başkanı M. Fikri Karadağ'ın yazdığı 3 sayfalık, "Türkiye Artık Bizim Kontrolümüzde" başlıklı kurmaca yazıda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile o dönem Kara Kuvvetleri Komutanı olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt arasında bir gizli görüşme yapıldığı iddia ediliyor.

İddianamenin eklerinde yer alan dokümanda Karadağ, Erdoğan ve Büyükanıt arasında yaşandığını iddia ettiği dilayoglara yer veriyor.


Bu diyaloglar özetle şöyle:


Büyükanıt: Sayın Başbakan Şemdinli iddianamesi kapsamında elde ettiğimiz istihbarat TSK'ya karşı hükümetinizin ve partinizin bir komplo içinde olduğunu gösteriyor. Bana ve TSK'ya karşı tavrınızı ve YAŞ'A yönelik dış destekli oluşum tezgâhını kabul etmemizi ve sessiz kalmamızı bekleyemezsiniz. Eğer bugüne kadar TSK olarak, sorumlu paşalar birçok tepkiyi Anayasal platformda şahsınıza ve makamınıza iletmemişsek ülkemizde bir kaosa malzeme edinmekten çekinmemizdendir, 'TSK konuştu, ekonomi çöktü' dedirtmemek için kamuoyuna açık konuşmadık. Ama hükümetinizin ve partinizin dış destekli TSK'ya yönelik hamlelerine çok fazla seyirci kalamayız.


Erdoğan: Sayın Paşam, korkmayın 'TSK konuştu' diye Türkiye'de ekonomik kriz çıkmaz. Dünyanın önde gelen finans kuruluşlarıyla anlaştık. Şemdinli iddianamesinde size ve TSK'ya yönelik araştırılması gereken ne varsa araştırılacak. Türkiye artık TSK'nın kontrolünde bir ülke değil, millet idaresinin hâkim olduğu bir ülke olacaktır. TSK'da bir paşa da konuşsa ekonomide bir şey olmaz. Rockefeller gibi dünyanın en zengin, en güçlü gruplarıyla birlikte hareket ediyoruz.


Büyükanıt: Sayın Başbakan, bu üslup Türk Hükümeti'nin Başbakanı'na ait olamaz. Dünyanın önde gelen finans kuruluşları ile TSK'nın Anayasal sorumluluklarını yerine getirmesini engellemek için mi anlaştınız? Sayın Başbakan, Türkiye'ye karşı bir komplonun içindesiniz. Şemdinli'de Türk askerine karşı girişilen linç hareketinin arkasında partinizi iktidara taşıyan dış güçlerin istihbarat servisleri var. Sayın Başbakan, Şemdinli araştırılırsa TSK aklanır, ben aklanırım ama siz bu işin altında kalırsanız. Sayın Genelkurmay Başkanım, soruşturmaya gerek görmeyerek beni değil, Türk Hükümeti'nin onurunu ve haysiyetini korudu. Şayet, Şemdinli iyice soruşturulursa o işin ardından siz, sizin müsteşarınız ve sizi destekleyen dış güçler görülecekti.
Hükümetinizin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil ettiğini unutuyorsunuz. Sayın Başbakan, siz Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı değil, Rockefeller'ın başbakanı olmuşsunuz.


Erdoğan: Sayın Paşam, istihbaratınız yanlış, Şemdinli'deki hadisenin ardında TSK'daki "Savaş Lordları" var.


Büyükanıt: O "Savaş Lordları", AKP'yi iktidara taşıyanların içinde. Sizin ve partinizin arkasında "Savaş Lordları" var. Bazı müttefiklerimiz, partinizi ve sizi "Truva Atı" olarak kullanıyorlar. Siz Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Başbakanı değilsiniz, 'Savaş Lordları'nın başbakanısınız!

Çuval olayını Türk Silahlı Kuvvetleri'ni cezalandırmak için sizi iktidara getiren ABD içindeki güçlerle birlikte tezgâhladınız. Şemdinli hadisesini sizi iktidarda tutmaya çalışan siyonistler ve İngilizler kurguladı. Siz Türk milletine değil siyonistlere güvenen bir korkaksınız! TSK bu durumu eninde sonunda ortaya çıkaracaktır.

Erdoğan: Türkiye, bizim kontrolümüzde, TSK da benim kontrolümde. Kimi istersem onu paşa, Genelkurmay Başkanı yaparım. Biz ABD ile anlaştık, Irak'a da İran'a da Suriye'ye de birlikte operasyon düzenleyeceğiz. BOP'ta ABD bizi de ortak olarak görüyor. Sayın Paşa, Türkiye artık TSK'nın elinde değil.

Büyükanıt: Bu görüşmeyi Sayın Genelkurmay Başkanıma rapor etmek zorundayım. Sizler, gerçek Müslüman olamazsınız, sizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamazsınız? Bu haliniz apaçık bir ihanet.

İhanetiniz cezasız kalmayacaktır. Bu millet sahte dincilerden, sahte Atatürkçülerden, sahte milliyetçilerden, sahte demokratlardan çok çekti ama eninde sonunda hepsini cezalandırdı.


Erdoğan: Hiçbir şeye gücünüz yetmeyecek. Türkiye başka ellere geçti ve geçiyor. Her yere hâkimiz, Size tavsiyem, siz de bize katılınız.

Büyükanıt: Sayın Başbakan... Sizler gibi ihanet içinde olamam...

Erdoğan: Beni yanlış anladınız. (Ayakta Paşa'nın çıkmasını engellemeye çalışırken)... Biz Şemdinli olayında Savcı'yı cezalandıracağız. Bazı cemaatler, TSK'nın aleyhinde olabilir. Olayı onların uzantıları araştırdı.


Büyükanıt: Bu tavırlar ve yalakalıklar bir Başbakan'a yakışmıyor. Bu iğrenç ortamdan çıkıyorum, toplantı bitmiştir.


'Yanlış yaptık'


Bu diyalogların ardından metinde parantez içinde şunlar yazıyor: "RTE, bir takım telefon konuşmaları yapar. Çok sinirlidir. 'Birini bul, Paşa'yı teskin etsin arkadaş, çok büyük yanlış yaptık. Kim dediyse Yaşar Büyükanıt her türlü teklife açık diye bizi yanılttı, onu bana bulun, ismini verin' emirleri ve azarları birbirini kovaladı)

(MİLLİYET)

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder