28 Kasım 2012 Çarşamba

TAMER'DEN TUTUKLU ASKERLERE DESTEK

 

Şimdi bu da mı ulusalcı?
Bu sanat adamı da  darbeci mi yani?
Soruyorum.

Ünlü tiyatro sanatçısı Vardiya Bizde'nin yanında

(SÖZDE) Balyoz Davası'nda hapis cezası alan komutanların yakınlarının oluşturduğu 'Vardiya Bizde' platformu 'Sessiz Çığlık' adını verdikleri eylemi bu hafta da gerçekleştirdiler. Beşiktaş'taki Demokrasi Parkı'nda biraraya gelen yaklaşık 100 kişilik gruba Tiyatro Sanatçısı Cihat Tamer de destek verdi.

(İLGİLİ İZLENCE) CİHAT TAMER'DEN ASKERLERE DESTEK

Burada bir konuşma yapan Cihat Tamer komutanların yalan yanlış bir takım suçlamalarla ve sahte belgelerle cezaevinde yattığını söyledi. “Sevgili Aziz Nesin 'Halkımın en değerlilerinin başını ezen yurdum' demiştir" diyen Tamer konuşmasında şunları söyledi:

Gerçekten bugün ülkemizin en güzel generalleri, subayları askerleri, hepsi içeride yalan yanlış bir takım suçlamalarla, daha acısı sahte belgelerle, yıllarca terörle mücadele eden bu generallerin karşısına bir de çocuk katili insanları tanık olarak çıkarmaları beni gerçekten üzdü. Hükümet açık açık kindar ve dindar nesil yetiştirecem diyor. Ve rövanş alınıyor. Genelkurmay Başkanımızın soyadı Özel. Acaba kimin Özel'i bunu sormak istiyorum. Bugünler geçecek bu ülkeyi yalnız bırakmıyoruz. Sevgili komutanlarımızı yalnız bırakmayacağız. Bu saçma sapan davalar birg ün gelecek nihayete erecek"

'Yüzyılın iftirası Balyoz Davası', 'Ölene kadar biz haklıyız onlar haksız' yazılı pankartlar açan grup, Hasdal Cezaevi'nde hapis yatan Tümamiral Cem Gürdeniz'in gönderdiği mektubun okunmasıyla eylemi bitirdi.

İstanbul'un yanısıra eşzamanlı olarak Ankara'da da "Sessiz çığlık" adıyla eylem yapan "Vardiya Bizde" üyeleri vatandaşlara BİR BİLDİRİ DAĞITTILAR. Bildiride davayı çökerten deliller özetlendi.

"Sessiz Çığlık" eyleninin İzmir'de de aynı saatte yapıldığı belirtilirken, önümüzdeki hafta da Gölcük'te başlayacağı bildirildi.

ASKERHABER / İSTANBUL




--
Reenkarnasyon
. . . . . .
Hindlilerin inancina gore insanlar
. . . . . .
Olumden sonra hayvan olurmus.
. . . . . .
Bizde tam tersi !

LEHCET'UL HAKAYIK (GERCEKLERIN DILI)

Kurmusoldugum gruba uye olun
Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur:
Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com

Ayrilmak isterseniz de:
Ozgur_Gundem-unsubscribe@yahoogroups.com

Arzuederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.
http://orajpoyraz.blogspot.com/

Ben,ManeviMiras olarak,
Hicbir Ayet, hicbir Dogma,
Hicbir Donmus ve kaliplasmis Kural birakmiyorum.
Benim Manevi Mirasim Bilim ve Akildir...

K.Ataturk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder