26 Mart 2015 Perşembe

Türker Ertürk: KRİPTO CEMAATÇİLER

Türker Ertürk: KRİPTO CEMAATÇİLER

Halen çekirdek karargahı ile birlikte Amerika'da bulunan Gülen kendisini zulüm nedeniyle hicret etmiş görüyor. Pensilvanya ve Amerika onlar için Medine.Mekke'ye yani Türkiye'ye ve İstanbul'a dönecekleri günlerin özlemi ile mücadele ediyorlar. Hicret bittiğinde yapacakları şey Cihat!

Cemaat tam teşekküllü bir karşı devrim örgütü! Karşı devrim tamamlandığında ve hicret bittiğinde çok acımasız olacaklar. Bu yüzden Cemaat, ülkemiz ve dünya barışı için çok büyük bir tehdittir. Ama herkes nasırına basılana ve canı yanana kadar sesini çıkarmıyor. Daha önce Cemaatle işbirliği yapan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'da buna dahil. Bilinmeli ki, zamanı gelince herkesin canını yakacaklar.

Ateist Cemaatçiler

Cemaat siyasi parti olsa ve seçime girse 1 milyon oy alamaz. Ama HSYK seçimlerini kıl payı kaybetti. Uzmanlara göre yargıdaki gücü yüzde 45 oranında. Hem de homojen bir yapı. Karşısında bulunan yüzde 55 ama içinde Atatürkçüsünden AKP'lisine kadar Cemaatçilerden rahatsız herkes var. İşin kötüsü Cemaatçilerin kimler olduğunu da tam olarak bilinmiyor. Kendisini çevresine Atatürkçü veya liberal olarak tanıtan birisi kripto (saklı) olarak Cemaate hizmet etmeye devam edebiliyor.

Yalnız yargı da mı? TSK'da, poliste, siyasi partilerde, STK'larda her yerde varlar. Amaç devleti ele geçirmek, bu yolda engel çıkaranları susturmak veya bertaraf etmektir.Cemaat kendisine karşıt cephe olarak adlandırılan kitlelerin her seviyede kanaat önderlerini de devşiriyor. ADD'lerde ve Alevi-Bektaşi derneklerinde bile kripto olarak varlar. Bakın Ateizm Derneği AKP'ye ve Erdoğan'a laf yetiştirip çakıyor ama Gülen'e laf edenleri dernekten atıyor.

Siyasetçi Cemaatçiler

Son günlerde MHP içindeki kavgayı görüyorsunuz. Arkasında bulunan neden Cemaat! CHP farklı mı? Cemaatçiler Atatürk'ün partisinde en üst düzeyde temsil ediliyorlar. Kaset operasyonu ile Kılıçdaroğlu getirildikten sonra, korku imparatorluğunu yıkıyoruz, hizipçiliğe son veriyoruz, Deniz Baykalcıları, Önder Savcıları temizliyoruz diye Ulusalcıların, Millicilerin ve Atatürkçülerin büyük bölümünü partiden temizlediler. Ayrıca Ergenekon ve Balyoz gibi operasyonun tetikçileri olan Cemaat'in unsurlarına sahip çıktılar. Diğer siyasi partilerde de varlar veya var olmaya çalışıyorlar.

AKP'de devam eden kavga da Cemaat odaklı! Erdoğan'ı etkisizleştirmek ve götürmek istiyorlar. Çünkü paralel yapıya karşı mücadele sürdürüyor ve devletin içinden temizlemeye çalışıyor. Şu anda Cemaatin önünde stratejik hedeflerine doğru yürürken yok edilmesi gerekli öncelikli tehdit Tayyip Erdoğan'dır.

Herhangi bir aydın, gazeteci, siyasetçi veya parti lideri devamlı olarak Erdoğan'a ve AKP'ye çatıyor, toplumun politik öfkesini özellikle Erdoğan'ın üzerine yönlendirirken Gülen'den ve Cemaatten bahsetmiyorsa, ya durumsal farkındalığı yoktur, büyük resmi göremiyor ve cahildir. Ya satın alınmış veya devşirilmiştir. Ya da açık veya kripto Cemaatçidir.

Bürokrat Cemaatçiler

Cemaatin devlet ve bürokrasi içinde paralel yapılanması 1983'te Turgut Özal ile birlikte başladı. Zaman içinde artarak devam etti. AKP döneminde kavgaya kadar en üst düzeydeydi. Cemaat gizli bir yapılanma. Hücreler şeklinde teşkilatlanmışlar.Paralel yapıyı temizlemek zor! Zorluğu Cemaatçi olup Cemaatçi olduğu bilinmeyenlerden (kriptolar) kaynaklanmakta. Paralel yapıyı devletin içinden tamamen temizlemek için güçlü bir siyasi irade ortaya koymak, arkasında durmak ve uzun soluklu mücadele vermek gerekir. Aksi durum; zaman içinde karşı devrimin gerçekleşmesi, kan, kin, gözyaşı, teokratik diktatörlük ve savaştır.

"En iyi muhalefeti Fuat Avni yapıyor" demek en iyi muhalefeti Fetullah Gülen yapıyor demekle eş anlamlıdır. Bu söylem bilgisizliğin, ideolojik derinliğe sahip olmamanın veya cehaletin bir tezahürü değilse mutlaka kripto Cemaatçi birine aittir.

 


a45UyF587661-150326170230 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2015/03/26  21:28 6  64  1 undefined kemalistiz@googlegroups.com

 

Otoritesi tum insanlarca kabul edilebilecek olan bir dogal asillige (natural nobility) ihtiyacimiz bulunmaktadir.

Wilhelm Ropke

Resulullah sav kisinin ayakta giyinmesini yasakladi.
Bu hadisi Ebu Davud Hz.Cabir ra den rivayet etti

Tirmizi, Libas 35, 1776, 1777
Ebu Davud, Libas 44, 4135

Insan en acimasiz hayvandir.
Trajedilerde, boga gureslerinde ve haca germelerde su gune kadar kendisini en iyi hisseden oydu ve kendisi icin cehennemi icat ettiginde, $iki durun, bu aslinda en iyi cennetiydi.

Friedrich Nietzs


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder