9 Ocak 2017 Pazartesi

FETÖ'cüler savunması: ‘Hainlik yapmaz’ diye düşündük

Meğer ne kadar saf ve temiz kalpli generallerimiz varmış....
Yerseniz....

Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA       


FETÖ'cüler savunması: 'Hainlik yapmaz' diye düşündük

Turan YILMAZ / ANKARA

07 Ocak 2017 - 21:41Son Güncelleme : 07 Ocak 2017 - 21:43.

Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, "Askerlik andı içen ve bu yüce milletin bir evladı olan kişilerin hainlik yapmayacağı düşüncesi" nedeniyle FETÖ'nün TSK'ya sızmasının fark edilemediğini söyledi.

Özel, Meclis FETÖ Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nun, "FETÖ'nün TSK'ya sızmasının fark edilemeyişinin sebebi nedir?" sorusunu şöyle yanıtladı:

HÜCRE SİSTEMİYLE ÇALIŞMALARI

"15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında itirafçıların ifadelerinden anlaşıldığı üzere, bazı TSK personelinin FETÖ/PDY ile irtibat ve ilişkilerinin çoğunlukla askeri okullara giriş öncesine dayanması. Mesleki yaşantılarında ise, örgütle ilişkilendirilebilecek herhangi bir tavır ve davranış göstermemeleri. Yapının gizli ve hücre sistemi ile çalışmasının zamanında ortaya çıkarılamaması. Yapılan idari soruşturmalarda; hakkında ihbar/iddia bulunan personelin şahsi dosyalarında, sicillerinde, komutan kanaatlerinde, arkadaşlarının bilgilerinde iddiayı doğrulayacak bir bilgiye ulaşılamaması. İstihbarat teşkillerinden haklarında yasal işlem yapılmasını gerektirecek bilgilerin alınamaması.

İç Hizmet Kanun ve Yönetmeliğinde 'Şikayet ve müracaat' hakkına yer verilmesine rağmen bilgi sahibi olan kişilerin, sahip oldukları bilgileri gizlemeleri ve sıralı komutanları ile paylaşmamaları. Askeri personelin mesai haricinde kıta, karargah, kurum dışında izlenmesinin mümkün olmaması. Örgütsel bir yapının TSK içinde oluşamayacağı, oluşma gayreti içinde olabilirse bile barınamayacağı, TSK'nın şerefli üniformasını yıllardır taşıyan, bu aziz milletin ekmeğini yiyen, birçok sosyal haktan istifade eden, geleceği garanti altında olan, askerlik andını içen ve bu yüce milletin bir evladı olan kişi/kişilerin hainlik yapamayacağı ve herhangi bir ihanet içinde olamayacağı düşüncesi."

 15 Temmuz ve kumpas mağdurları sorusuna yanıt: Yüreğim yanıyor vicdanım sızlıyor

http://www.hurriyet.com.tr/fetoculer-savunmasi-hainlik-yapmaz-diye-dusunduk-40329782#close


a45UyF587661-170109001330 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2017/01/09  14:32 2  65  alelma@yahoogroups.com


 



--

In medio stat virtus
Erdem ortada durur, uclarda degildir. (Yedi Bilge Tapinaginin kapisinda yazili asiriya kacmamayi ogutleyen soz)

Latin Atasozu

Onlarla savasin ki Allah, sizin ellerinizle onlarin cezasini versin ve ...
Onlari rezil ve rusvan etsin, yardimiyla sizi onlara muzaffer kilsin.
Ve mumin bir kavmin yureklerini ferahlandirsin.

TEVBE SURESI 14.AYET.

Kure Isiniyorsa Bana Ne?

23 Temmuz 2013

Kuresel isinma var! diye bagirip cagiranlar... Derdiniz nedir? Kure biraz isinsa ne olur sorarim size? Dogalgaz faturamiz yari yariya dusse kotu mu? Buzullar eriyecekmis. Bak sen! Ne faydasini gordun buzullarin? Valla su yasima geldim, ben bir faydasini gormedim. Goren varsa buyursun soylesin. Bilakis insanoglu olarak buzullarin pek cok zararini gorduk. Eskimolara hayati zindan eden, Titanic i batiran bu buzullar degil mi? Yuzlerce masum insan o geminin batmasiyla hayatini kaybetti. Bunlarin ailelerini de hesaba katsan muthis bir rakam cikiyor ortaya. Sebep kim? Buzullar. Kimse bana buzullari savunmasin.

HER SEY BBC NIN ZARARINA! 

Burada kritik soru su: Buzullarin erimesi kimin zararina? Hemen soyleyeyim, buzullarin erimesi sadece her sene buzullarda bir belgesel ceken BBC ye koyar... BBC kimin? Israillilerin. Simdi bir seyler netlesiyor mu?

Kuresel isinmayla ilgili bir Kyoto Protokolu nden bahsediliyor. Internette ufak bir arastirma yaptim. Ve sonuc: Kyoto, Japonya da bir sehir. II. Dunya Savasi nda Pearl Harbour a saldiranlarin da Japonlar oldugunu hatirlatmama gerek yok sanirim.

Bir de su acidan bakalim: Kure isininca ne olacak? Dev enerji sirketleri, ozellikle dogalgaz deposu Rusya bundan olumsuz etkilenecek. Rusya kimin? Ruslarin. Hala bir seyler netlesmedi mi?

Kutup ayilarinin nesli tukenecekmis. Bir kutup ayisinin hayatimizin hangi asamasinda isimize yaradigini biri anlatabilir mi? Soylari tukenecekse bu onlarin basarisizligi olur. Bizimle alakasi yok. Soyu tukenmeyen nasil tukenmiyor?

Insanoglu mu suclu? Ya insanoglu tabiattaki en yardimsever canlidir ya. Insanlara laf atanin alnini karislarim. Kutup ayilarinin neslinin tukenmesiyle ilgilenen baska bi canli soyleyin? Pandalar mi? Su yilanlari mi? Guldurmeyin beni. Gercekten cok komiksiniz, ornekleriniz bile sacma. Onlarin kendilerine faydasi yok. Kimse kusura bakmasin ama sen bir kutup ayisi olarak neslinin tukenmemesi icin ne yaptin? Kis uykusu adi altinda alti ay afedersin bir tarafini devirip yattin. Yalansa yalan de. Tabiatta milyonlarca cins hayvan var. Ben her hayvanin neslini koruyacaksam benim neslimi kim koruyacak? Fatih in nesliyiz biz. Bizi kim koruyacak? Ote yandan bir kisim medyanin soylari tukeniyor diye bas bagirdigi kutup ayilari hic de oyle zor durumda degiller sanki. Reklamlarda gordugumuz kadariyla kola icip keyif yapiyorlar ve hallerinden gayet memnun gorunuyorlar. Kutup ayilarinin acisindan rant devsirenler kim, asil soru bu.

DINOZORLARI DA MI BIZ YOK ETTIK?

Ayrica adaptasyon denen bir sey var. Buzullar eridi diyelim. Kutupta duramayan kutup ayilari gelsinler soyle Orta Avrupa ya dogru. Basimizin ustunde yerleri var. Bir sicak bir ates basar, iki uc nesil sonra onlar da alisir. Alisan nasil alisiyor?

Her seyde insanoglunu sorumlu tutmak da moda oldu. Vurun abaliya. Yahu insanoglu daha 50 bin yildir falan var. Dunya ise 5 milyar yasinda. Biz yokken her sey daha mi iyiydi? Dunya gulluk gulistanlik bir yer miydi? Iste bundan kuskuluyum. Dinozorlari kim yok etti? Biz mi yok ettik? Neticede tabiatta bir dongu var, herkes birbirini yiyor. Biz insanlar hepinizi yiyoruz. Ve bu cok hosumuza gidiyor.

Ben inaniyorum ki kuresel isinmayi protesto edenler yarin gezegenimiz birazcik daha isindiginda, mesela subat ayinda plaj keyfi yapmanin tadina vardiginda hatasindan donecek ve kandirilmis oldugunun farkina varacak. Asil korkulmasi gereken kuresel isinma degil, icimizde ve disimizda bizi bolmek isteyen unsurlar. Umarim farkina variriz.

http://beyinsizadam.net/
lukasaluka@gmail.com


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder