8 Ocak 2017 Pazar

Mehmet Eymür'den ABD itirafı

 


Mehmet Eymür'den ABD itirafı

"Gladyonun Türkiye'deki önemli isimlerinden eski MİT Kontrterör dairesi başkanı Mehmet Eymür, sonunda suçunu itiraf etti. Yıllarca MİT'te "Amerikancı yok" savunması yapan ve MİT içindeki Amerikancıları deşifre eden Aydınlık hareketine karşı operasyon yapan Eymür "MİT'i Amerikalılar eğitti" açıklaması yaptı."

08 Ocak 2017 Pazar

Eski MİT Konturterör dairesi başkanı Mehmet Eymür. ABD'nin yani Gladyo'nun Türkiye operasyonlarında kullandığı en önemli iki isimden biri.

Uzun yıllar boyunca MİT'te görev yapan Eymür, yakın dostu Hiram Abbas ile birlikte Türkiye'de ABD ve İsrail yararına birçok operasyona imza attı.

Amerikan gizli servisi CİA ile yakın ilişkileri nedeniyle iki defa MİT'ten uzaklaştırılan Eymür, Amerikancı ekip tarafından tekrar göreve getirildi.

MİT üzerinden Eymür ve ekibinin operasyonların en çok yoğunlaştığı kesim ise Aydınlık hareketiydi. Vatan Partisi ve Aydınlık hareketini ilk olarak 12 Mart 1971'de hedef alan Eymür ve ekibi bu operasyonlara 45 yıl boyunca devam etti. Vatan Partisi 'nin hedef alındığı en büyük operasyon ise ABD'nin FETÖ'cü ekip eliyle kurguladığı Ergenekon kumpasıydı.

MİT'in Amerikancı operasyonlarını deşifre ettiği için Aydınlık hareketini hedef alan Eymür, Aydınlık'ın yıllarca söylediği "MİT'in içinde Amerikancı ekip var" söylemini inkar ederek "MİT'te Amerikancı yok" diyordu.

Aynı Eymür Türkiye ile ABD arasında derinleşen kriz sonrası kameralar karşısına geçti. Hem kendi suçunu itiraf eden hem Aydınlık hareketini haklı çıkaran açıklama yaptı.

A haber'de yayınlanan Yaz- Boz programında konuşan Eymür, yıllar sonra kendisinin de hizmet ettiği Amerikalılar'ın MİT'i eğittiğini itiraf etti.

Eski MİT Konturterör dairesi başkanı Mehmet Eymür, Amerikalılar'ın 1946'dan bu yana devletin her yerine girdiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/mehmet-eymur-den-abd-itirafi-h137977.html

 
a45UyF587661-170108220208 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/01/09  10:23 2  65  alelma@yahoogroups.com


 


Her zaman insanlar benimle ayni fikirde olsa; Hatali oldugumu dusunurdum.

OSCAR WILDE

Harice karsi hukukumuzu mudafaa ve varligimizi muhafaza icin en birinci vazifemiz, ne emel beslediklerini hepimizin bildigi bu muzir nesriyattan, bu haserattan, Kuvayi Milliye den Anadolu yu temizlemektir

(ALi KEMAL, Peyami Sabah, 6.5.1920)

Ermeniler Van ve Bitlis i ele gecirince, Irak taki Ingilizlerle birleseceklerinden dolayi butun Yakindogu da Ingilizlerin yeri cok saglamlik kazanacaktir.

Rum, Ermeni gibi Bati emperyalistlerinin hizmetcisi olan uluslarla, bu cabalarinda direndikleri surece anlasma olanagimiz yoktur.

Yunanistan ancak Turk cogunlugunun yerle$ik bulundugu Izmir ve Trakya dan ve Ingiliz koleliginden vazgectigi zaman bizimle dost olabilir.

(1 Aralik 1920)
K.ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo







-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder