8 Ocak 2017 Pazar

Jacob Raak’ın Pentagon’a kadar yolu var

 


Jacob Raak'ın Pentagon'a kadar yolu var

8 Oca, 2017

Reina'da vurulduğunu söyledi, el sallayarak ülkeyi terk etti. Arkasında birçok soru işareti bıraktı. Küçük bir dükkan işlettiği söylenmişti ancak Pensilvanya'dan Pentagon'a uzanan bir ağın ortağı çıktı.

Yılbaşı gecesini kana bulayan Reina saldırısını yapan teröristin üzerindeki sır perdesi henüz aralanmamışken, olaydan yaralı olarak kurtulan ABD'li Jacob Raak hakkındaki soru işaretleri de her geçen gün artmaya devam ediyor. Reina'da bacağından vurulduktan sonra ambulansa kaldırılırken verdiği röportajla dikkatleri üzerine çeken Raak, kaleşnikof kurşunu ile yaralanan bacağına yılbaşı süsü ile yapılan bandaj ve neredeyse gülerek verdiği röportajla akıllarda kalmıştı. ABD medyası Raak'ın bir Amerikan Kara Kuvvetleri'ne istihbarat üreten National Ground Intelligence Center (NGIC) adlı gizli istihbarat biriminde çalıştığını söylerken ABD'li adamın kafasındaki şapkada yazan 'Quiet Storm' (Sessiz fırtına) yazısının da bu birimin sloganı olduğu anlaşıldı. Pensilvanya'da küçük bir silah dükkanı olduğu belirlenen Rakk hakkında ABD medyasında dün yeni iddialar ortaya atıldı. Neoliberal News of the Day gazetesi "Türkiye, Truman Doktrinleri dahilinde Gladyo Operasyonları'na dahil olan ilk ülkelerden biriydi ve henüz Galdio'dan arındırılmamış tek ülke olmayı da sürdürüyor" sözleriyle başlayan makalesinde Raak'ın basaı tarafından kurulan TECH Manugactiring isimli şirketin Pentagon'a kadar uzanan ilişki ağı irdelendi.

ARKADAŞLARIN NEREDE RAAK?

Habere göre internet sitesi bile çalışmayan şirket hiç de basit silahlar satmıyor aksine savunma sistemleri, insansız hava araçları ve füzeler geliştiriyor. Ayrıca bu gizemli şirketin çözüm ortakları arasında ABD Savunma Bakanlığı'nın yakın ilişkilerde olduğu Lockheed Martin, Boeing, Raytheon gibi şirketler bulunuyor. Basit bir silah dükkanını Pentagon'a kadar bağlantısının çok anlamlı olmadığını anlatan gazete Gladyo Operasyonları'nda kullanılan gizli CIA görevlilerinin aynen Rakk örneğinde olduğu gibi "Silah işiyle uğraşan eski bir asker" kimliğini sık sık kullandığı da belirtti. Gazete ayrıca şu an Rakk'ın neden kameralardan uzak olduğunu ve beraberinde Reina'ya geldiği ve 7'si saldırıda vurulan arkadaşlarının neden ortaya çıkmadığını da sorguladı.

* Jacob Rakk'ın saldırıda kaleşnikof kullanıldığını nasıl bildiği, önemli bir soru işareti olarak akıllarda kaldı.

PENSİLVANYA PENTAGON HATTI

Silah işi yapan eski bir asker' CIA için ne anlama geliyor?

Jake hangi amaçla İstanbul'a gelmişti?

Rakk şu an nerede, neden ortaya çıkmıyor?

Bu arkadaşlar şu an neredeler? Neden hiç ortaya çıkmadılar?

7'si vurulan 9 arkadaşı kimlerdi?

Basit bir silah dükkanının nasıl oluyor da çözüm ortakları arasında Lockheed Martin ve Boeing gibi devler bulunuyor?(Takvim)

http://www.ilk-kursun.com/haber/292786/jacob-raakin-pentagona-kadar-yolu-var/

 
a45UyF587661-170108155938 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/01/08  19:37 2  65  alelma@yahoogroups.com


 


Gulmek icin mutlulugu bekleme, sonra tebessum bile edemezsin.

Anonim Nasihat

Avrupa ile basa cikmayi asirlardan beri Asya nin hangi kavmi basardi ki biz basarabilelim.

Yazar ve Nazir Ali Kemal - 06.02.1921

Tarihte emsali gorulmemis olan bu vahsetin faili Ermeniler olup, Muslumanlar ancak namus ve hayatlarini muhafaza kaydiyla mukavemet ve mudafaada bulunmuslardir.
Yirmi gun devam eden Maras katliaminda Muslumanlarla birlikte sehirde kalan Amerikalilarin bu hadise hakkinda Amiral Bristol a cektikleri telgraf, facia sebeplerini, tekzip edilemez bir sekilde tayin etmektedir.
General Keret in geri cekilmesiyle neticelenen bu muharebelerden sonra Kuvayi Milliye ye teslimiyet arz eden muharip Ermeni kuvvetlerine karsi hicbir ceza tatbik etmeyip bilakis onlari sefkatli sinesine ve himayesine alan milletimizin alicenapligini Maras Ermenileri de minnet ve sukran ile teyit etmektedirler.
Su halde Ermenilerin intikam fikri ve tecavuzleri neticesi meydana gelmis bazi vakalar var ise, bunlarin mesuliyeti milletimize degil bizzat Ermeni milletine ve onun tahrikcilerine ait olmak lazim gelir.

(20 Subat 1920)
K.ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo







-------------------------------------------------
ONLY AT VFEmail! - Use our Metadata Mitigator™ to keep your email out of the NSA's hands!
$24.95 ONETIME Lifetime accounts with Privacy Features!
No Bandwidth Quotas!   15GB disk space!
Commercial and Bulk Mail Options!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder