20 Mart 2017 Pazartesi

Cebeci Kampüsü'nde faşist grup öğrencilere satırlarla saldırdı

 


Cebeci Kampüsü'nde faşist grup öğrencilere satırlarla saldırdı

20.03.2017 13:29

YSK'nin üniversitelerde referandum çalışması yapılamayacağına ilişkin yayınladığı belgeye rağmen Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde öğle saatlerinde 'Birlikte Büyük Türkiye İçin EVET' pankartı asıldı. Pankartı asan gruba öğrenciler tepki gösterdi. Öğrencilerin tepkisinin ardından faşist grup, öğrencilere 'taş, sopa, sandalye, zincir ve satır' ile saldırdı. Grubun elinde silah olduğu bilgisi de aktarıldı.

Polis, saldırıyı gereçekleştiren ve pankartı asan grup yerine, tepki gösteren üniversite öğrencilerine saldırdı. Abluka altına alınan öğrencilere gaz bombası ile saldırıldı.

AMBULANS İÇERİ SOKULMUYOR

Gelen ilk bilgilere göre, kampüs civarında çok sayıda faşist grup elinde satır ve sallamalarla bekliyor. Polis ise öğrencileri İletişim Fakültesi'nin dışına çıkartmıyor, çıkanlara ise cop ile saldırıyor. Yaralanan öğrenciler için çağrılan ambulans ise faşist grup tarafından içeri sokulmuyor.

"GEREKİRSE ELİMİZE SİLAH ALIRIZ"

Ülkü Ocakları başkanını geçtiğimiz günlerde 'gerekirse elimize silah alır, savaş çıkartırız' şeklinde bir açıklama yapmıştı.

http://www.birgun.net/haber-detay/cebeci-kampusu-nde-fasist-grup-ogrencilere-satirlarla-saldirdi-151752.html

 
a45UyF587661-170320145828 Oraj Poyraz At 0raj.p0yraz@neomailbox.net 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2017/03/20  15:40 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

--

Ben Turk gencliginin spor yaparak guclu olmasini isterim.

K.Ataturk

Resulullah sav kisinin ayakta giyinmesini yasakladi.
Bu hadisi Ebu Davud Hz.Cabir ra den rivayet etti

Tirmizi, Libas 35, 1776, 1777
Ebu Davud, Libas 44, 4135

Merkezi Erivan olan Ermeni Cumhuriyeti ne karsi dostca olmayan hicbir niyetimiz yoktur....
Bu yeni devletteki Ermeniler, Ermeni mufreze kumandaninin emirleriyle, Musluman unsuru imha etmek uzere faaliyette bulunuyorlar.
Bu emirlerin suretlerini gozlerimizle gorduk.
Erivan daki Ermenilerin, Muslumanlarin imha siyaseti guttukleri ve bu kanli vahset dalgasinin sinirlarimiza kadar genisledigi, sinirlarimizin, obur taraftan, olumden kacan sayisiz Muslumanla dolu olmasiyla da teyit edilmis oluyor.
Ingilizler, bu hareketlerin cereyani esnasinda, bir yandan Ermenilerin Muslumanlara karsi tutumlarini tesvik ettiler, hatta onlari bu konuda kiskirttilar, diger taraftan Ermenilerin tecavuzlerini bize sayip doktuler ve bunlari tahammul edilemez hareketler olarak nitelediler ve bu komsu devlete saldirarak misillemede bulunmaya bizi zorladilar.
Fakat biz hakikatin kendini gostereceginden emin olarak Ermeni tahriklerine tahammul ettik ve Ingilizlerin ofkelerini fark etmemis gorunduk.
Hakikaten, bizi Ermenilere saldirmaya tesvik eden ve bu sekilde kendi boluklerini o topraklara gonderebilmelerini saglayacak bir ortam yaratmayi planlayan Ingilizlerin tutumlarini meydana cikarabilecegimizi dusunduk.
Ingilizlerin butun bu manevralari, Kafkasya yi bosaltmalari mecburiyetini hissettikten sonra, onlarin subay ve temsilcileri tarafindan baslatildi.
Erzurum ve Van daki Muslumanlarin ve bilhassa sinir bolgelerinde yasayanlarin; Ermenistan da cereyan eden katliama dair her gun aldiklari haberler ve olumden kacan ve aglanacak vaziyette olan multecilerin manzarasi karsisinda, buyuk heyecana kapilmalari cok normaldir.

(24 Eylul 1919)
K.ATATURK


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder