11 Mart 2017 Cumartesi

Hollanda, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etti! Erdoğan Bağcılar'da: Hollanda bir sıçrarsın, iki sıçrarsın, oradaki vatandaşlarım 16 Nisan'da tezgahınızı bozacak

 


Hollanda, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etti!

11.03.2017 13:20

Hollanda, Rotterdam'a gitmeye hazırlanan Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş izninin güvenlik endişesi nedeniyle iptal edildiğini açıkladı. Hollanda'dan yapılan açıklamada, "Yaptırım tehdidi, çözümü imkânsızlaştırdı" denildi.

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Mesele Çavuşoğlu'nun Hollanda'ya gelmesi değil. Maurithuis Müzesi'ni ya da, bu mevsimde açtıysa, laleleri görmeye gelebilir. Ama siyasi toplantılar yapmasını istemiyoruz" demişti. Rutte ayrıca, Çavuşoğlu için resmi karşılama yapılmayacağını belirtmiş; bunun bir NATO müttefiki olan Türkiye'ye verilebilecek en güçlü işaret olduğunu söylemişti.

Çavuşoğlu ise CNN Türk canlı yayınında bugün Rotterdam'a gideceğini duyurmuştu. "Ziyaret nedeniyle tansiyon artacaksa artsın. Hollanda, beni uçuş iznimi iptal etmekle tehdit ediyor" ifadesini kullanan Çavuşoğlu, şunları söylemişti:

"Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse, eğer böyle bir şey yaparlarsa, ekonomik ve siyasi bizim Hollanda'ya karşı yaptırımımız çok ağır olur"

http://www.birgun.net/haber-detay/hollanda-disisleri-bakani-cavusoglu-nun-ucus-iznini-iptal-etti-150424.html

=======================

 

Erdoğan Bağcılar'da: Hollanda bir sıçrarsın, iki sıçrarsın, oradaki vatandaşlarım 16 Nisan'da tezgahınızı bozacak

14:14 11.03.2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Bağcılar'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:'

15 Temmuz gecesi tüm Türkiye bir hilal uğruna toprağa düşmeye hazır birer askerdi. Karşılarında ise FETÖ ihanet çetesinin teröristleri vardı. Bu ülkede vatanları için, bayrağı için, ezanı için, özgürlükleri için güneş gibi batmaya hazır 80 milyon yürek olduğu müddetçe kimse bize yan bakamaz, kimse bize diz çöktüremez.

Bugün Dışişleri Bakanımız Hollanda'da vatandaşlarımızla buluşma programına gidecekken kendisine 'uçuşa yasak' haberi geldi. Düşünün, Türkiye'nin Dışişleri Bakanı vatandaşlarıyla buluşmak için Hollanda'ya gidecek, Hollanda 'uçuşa yasak' notasını geçiyor. Hollanda, bir sıçrarsın, iki sıçrarsın ama bilesin ki oradaki benim vatandaşlarım sizin tezgahınızı bozacaklar 16 Nisan'da. İstediğiniz kadar baskı yapın, istediğiniz kadar teröristleri ülkenizde besleyin, büyütün, bunların hepsi size ters olarak dönecek ve bunlara yönelik şüphesiz ki 16 Nisan'dan sonra bizler uygulamalarımızı başlatacağız. Bizler sabırlıyız.

İşte şu anda Bağcıların insanları, buradan Hollanda'ya notasını veriyor. Sen istediğin kadar Dışişleri Bakanımızın uçağını kaldırma, bundan sonra senin uçakların bakalım Türkiye'ye nasıl gelecek? Tabi burada ben diplomasiyi konuşuyorum, yoksa vatandaşların seyahatini değil, o ayrı bir konu ve bunların değerlendirmesini ona göre yapacağız. Bunlar ne siyaset biliyor, ne uluslararası diplomasi nedir bunu biliyor. Bunlar bu kadar ürkek, bu kadar korkak. Bunlar Nazi kalıntısı, bunlar faşist. Bunu böyle biliniz.




a45UyF587661-170311143153 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/03/11  15:35 2  65  alelma@yahoogroups.com


 


Imansiz ilim ve ilimsiz iman tek agizli makas!

Peyami Safa

Cennetten kovulup geri sizan seytan
SAD 76.iblis: ben ondan hayirliyim!
Beni atesten yarattin, onu camurdan yarattin, dedi.
SAD (77-78) (Allah teala da) buyurdu ki: Cunku sen suphe yok ki, kogulmussundur.
Ve muhakkak ki, lanetim kiyamet gunune kadar senin uzerinedir.
A RAF 20.derken seytan, birbirine kapali ayip yerlerini kendilerine gostermek icin onlara vesvese verdi ve: rabbiniz size bu agaci sirf melek olursunuz veya ebedi kalanlardan olursunuz diye yasakladi, dedi.

MADDE 24/3: Kimse, dini ayin ve torenlere katilmaya, dini inanc ve kanaatlerini aciklamaya zorlanamaz; dini inanc ve kanaatlerin den dolayi kinanamaz ve suclanamaz.

MADDE 25 Herkes dusunce ve kanaat hurriyetine sahiptir.

MADDE 26 Herkes dusunce ve kanaatlerini; soz, yazi, resim veya baska yollarla tek basina veya toplu olarak aciklama ve yayma hakkina sahiptir.

YGK: Siddet cagrisi icermedikce sozlu ve yazili ifadedeler cezalandirilamaz. Bu dusunceler sok edici bile olsa... (Yargitay Genel Kurul Karari.)


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder