15 Nisan 2017 Cumartesi

AKP'yi çıldırtan adam Fuat Avni seçimde yapılacak hileleri Twitter'da açıkladı

Yarın referandum günü uyanık olun, dikkatli olun.
İzleyeyim bakalım ne olacak, nasıl olacak?
Benden uyarması.
Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA      


ÇOK ÖNEMLİ!!!ACELE PAYLAŞINIZ

İNTERNET YAVAŞLATILDI YAKINDA KESERLER HEMEN PAYLAŞ

AKP'yi çıldırtan adam Fuat Avni seçimde yapılacak hileleri Twitter'da açıkladı;fuatavni @fuatavni

Teşkilat tarafından yapılan son anketler iç açıcı değil. Büyük bir şok yaşanıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük seçim hilesi yapılacak.Yapmayı planladıkları seçim hilesini birazdan maddeler halinde yazacağım. Demokrasiye inanan herkes okumalı ve etrafına duyurmalı.

1.Teşkilat içerisinde çok güvendikleri 40 kişiden bir ekip oluşturuldu. Gerekirse seçim hilesi için oluşturulan ekibi isim isim açıklayacağım

2. Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Başkanı gibi stratejik isimler özel olarak seçildi. Bu ve benzeri kişilerin konumları kullanılacak.

3. Hem oy tutanaklarının hem imzaların hem de sandıktaki oy pusulalarının sahteleri hazırlandı. Önemli bir merkezde depolanmış durumda.

4.İlçelerden merkeze sonuçlar gönderilirken hile yapılıp yakın partinin oyu örneğin 450 iken 45 yazılacak. Fark edilirse hata oldu denilecek

5.Oy tutanakları değiştirilecek sahte imzalar atılacak

Not:TUTANAKLAR FOTOĞRAFLANIP İTİRAZ DURUMUNDAİMZALAR ÖZELLİKLE KONTROL EDİLMELİ..

6. Geçen seçimde Çekmeköy sahte oy torbaları ile kazanıldı. İlçe Başkanı, İstanbulda'ki bir toplantımızda övünerek anlatmıştı.

7. Sandık Başkanı'na İlçe Seçim Kurulu'na evrakları verip listeleri gireceği ana kadar eşlik edilmeli. HİLE BU SAFHADA YAPILACAK

8. Özel bir çalışmayla sandık başkanlarının siyasi düşünceleri öğrenilmeye çalışılıyor. Her birine ulaşılıp tekliflerde bulunulacak.

9. Sahte oy kullanacak kişiler için hayali adresler çıkarıldı.Hayali mahalle,cadde, sokak, ev (vb). Gecekondular adres olarak verildi.

10. AKP'lilerin ev ve işyerlerleri binlerce hayali kişinin kaydı yapılarak seçim adresi gösterildi.İncelenirse görülececektir.

11. Seçimde CHA ((Sanırım CHP demek istemiş)) görevlilerine ve sair parti yetkililerine problem çıkarılacak. KAVGA VE KARGAŞA ÇIKARARAK İŞ YAPMALARI ENGELLENECEK

12. İtirazların boşa çıkması için İlçe Seçim Kurulu'ndaki hakim ve savcılar özel olarak SÖYLENENİ YAPACAK KİŞİLERDEN SEÇİLDİ.

13. Oy pusulaları fazla basılıp sandıkların içi değiştirilecek. Başarılı olunamazsa bilgisayarlarda seçim sonuçlarına müdahele edilecek.

14. İstanbul'un Ataşehir, Üsküdar ve Beykoz ilçelerinde sistemli bir şekilde mükerrer oy kullanılacak. ATAŞEHİRDE ŞİMDİDEN SİSTEM HAZIR..

15. Duyarlı sandık görevlileri mutlaka bütün SANDIK SONUÇLARININ FOTOĞRAFLARINI ÇEKMELİ VE AÇIKLANAN SONUÇLARLA KARŞILAŞTIRMALI

16.Milletin her şeyini çalanlar şimdi iradesini çalma peşindeler. Demokrasi isteyenler el birliğiyle oyunlarını bozmalı."

PAYLAŞ PAYLAŞ PAYLAŞ PAYLAŞ ... bu paylasimi referandumu cok sıkı takip eden bi arkadasim paylasti bende paylasmak istedim

 
a45UyF587661-170416003332 Oraj Poyraz oraj_poyraz@alpinaasia.com
2017/04/16  05:39 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Castigat ridendo mores
Adetleri gulerek duzeltiyor (Comedie-Francaise mottosu, Jean de Santeuilden alinti)

Latin Atasozu

Risale-i Nur u sadece kuslar degil, gokte ve havada bulunan tum varliklar alkislar

Said-i Nursi
Islam dinine gore basta insan olmak uzere, butun yaratiklar kendi dillerince Tanrinin adini anarlar.

Degisen Dil ve Insan

Kitabimi az insanlar ve az yillar icin yaziyorum. Uzun omurlu olabilmesi icin daha saglam bir dille yazilmasi gerekirdi. Bizim dilimizin bugune kadarki surekli degismelerine bakilinca, elli yil sonra simdiki halinde kalacagini kim umabilir? Her gun elimizden kayip gidiyor benim yasadigim yillar icinde yari yariya degisti. Simdi artik olgunlasti diyoruz; her cag kendi dili icin oyle der. Hep boyle kacip degistigi surece ben dilimizin bugunku halinde kalmasini ozlemem. Dyi ve yararli yazilar onu kendilerine baglayabilirse baglar, gorecegi ragbet de devletimizin kaderine gore degisir. Onun icin kitabima hic cekinmeden kisisel bircok yazilar koyuyorum. Bunlar bugun yasayan insanlarin isine yaramakla kalir ve orta anlayistan ote ozel bilgileri olan kimi insanlari ilgilendirir. Gordugum bircoklari gibi benim ardimdan da olur olmaz sozler edilmesini istemiyorum dogrusu: Soyle dusunurdu, boyle yasardi; sunu ister, bunu istemezdi; olurken konussa buna sunu der, suna bunu verirdi; onu benden iyi taniyan yoktu, gibi. Kitabimda edep kurallarinin izin verdigi olcude egilimlerimi, sevgilerimi az cok belirtiyorum; bilmek isteyene sozlu olarak daha da serbestce ve ictenlikle acikliyorum duyup dusunduklerimi. Ama bakmasini bilen bu anilarimda her seyi soyledigimi, gosterdigimi gorur. Gorenlere kisacik gostermeler yeter Ust tarafini kendin bulabilirsin. Istenecek, aranip bulunacak hicbir sey birakmiyorum kendimden. Sozum edilecekse, dogru durust, gercege uygun edilmesini istiyorum. Ovmek icin de olsa beni oldugumdan baska turlu gostermek isteyeni yalanlamak icin obur dunyadan seve seve kalkar gelirim. Yasayanlardan bile olmadiklari gibi soz edildigini gormekteyim. Yitirdigim bir dostumu (La Boetie) var gucumle desteklemeseydim, bin bir turlu suret biceceklerdi ona.

Michel de Montaigne : Denemeler


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/










BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder