19 Nisan 2018 Perşembe

FLAŞ ! İRLANDALI GAZETECİDEN ISID VE BİLAL ERDOĞAN İDDİASI … ORTALIK FENA KARIŞACAK !



FLAŞ ! İRLANDALI GAZETECİDEN ISID VE BİLAL ERDOĞAN İDDİASI … ORTALIK FENA KARIŞACAK !


Gazeteci Finian Cunningham IŞİD'in Irak'tan kaçırarak Türkiye'ye naklettiği petrollerin İskenderun Limanı'ndan Bilal Erdoğan'a ait BMZ şirketinin tankerlerine yüklenerek dış pazarlara satıldığını ileri sürdü.

İngiliz ve İrlanda basınında uzun yıllar birçok gazetede görev yapan Finian Cunningham bugün Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan Türkiye'nin IŞİD'in petrol ticaretindeki rolüne ilişkin görüntüleri değerlendirdi.

Radyo Sputnik'in İngilizce servisine konuşan Cunningham IŞİD'in petrol ticaretinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ait BMZ Grup'un da rol oynadığını ileri sürdü. Cunningham Deyrezzor üzerinden Batman'a gelen petrolün buradan İskenderun Limanı'na taşındığını ve BMZ gruba ait tankerler aracılığıyla dünya pazarlarına nakledildiğini söyledi.

BMZ'nin kısa bir süre önce 36 milyon dolara iki petrol tankeri aldığı yönünde Zaman gazetesinde çıkan haberi hatırlatan Cunningham BMZ'nin son aylarda muazzam bir büyüme kaydettiğini vurguladı ve bunun IŞİD petrolleriyle bağlantılı olduğunu savundu.

Cunningham The Verge'de yazdığı bir yazıda Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren terörist örgütlerin petrol ticaretinden günlük ortalama 1 milyon dolar gelir elde ettiğini belirterek "Kaçakçılık yolları … ruhsatlı gemi taşımacılığı şirketleri dünya piyasalarına yasadışı mallar taşıyan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'la bütünleşmiş bulunuyor.

Rus istihbaratı Vladimir Putin'in kısa süre önce Antalya'da yapılan G20 zirvesinde açıkladığı gibi bu kaçakçılık imparatorluğunu açığa çıkarttı. Konuya ilişkin daha fazla ayrıntının önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor" demişti.

Bugün Rusya Savunma Bakanı Anatoli Antonov petrol kaçakçılığının görüntülerine ilişkin açıklamasında da Erdoğan ailesinin konunun içinde olduğunu ve bu konuda daha fazla ayrıntının önümüzdeki günlerde açıklanabileceğini ifade etmişti.

İrlandalı gazeteci Finian Cunningham The Mirror Independent Irish Times gibi İngiltere ve İrlanda'nın ana akım gazetelerinde çalıştı. Cunningham Haziran 2011'de Bahreyn'deki batı destekli rejimin yaptığı insan hakları ihlallerine ilişkin haberler nedeniyle ülkeden sınır dışı edildi. Cunningham halen Ortadoğu konusunda çeşitli televizyon kanalları ve radyolarda yorumculuk yapıyor. Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA-

http://www.hodrimeydantv.com/siyaset/flas-irlandali-gazeteciden-isid-ve-bilal-erdogan-iddiasi-ortalik-fena-karisacak.html


a45UyF587661-180419221620 Oraj Poyraz At Openmail oraj.poyraz@openmail.cc
2018/04/19  22:49 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


Insanlar gercek olmasini diledikleri seylere inanirlar.

Jul Sezar

Cumhuriyet rejimi ile laikligi ovuyor.
(Tarihce-i Hayat s.408 -409)

Said Nursi den zirvalar.

Corpus delicti
Magdurun cesedi (bir cinayet islendiginde)

Latin Atasozu

Resulullah sav buyurdular ki:
Yilanlarin hepsini oldurun.
Kim yilanin intikam alacagindan korkarsa, benden degildir.
Bir rivayette soyle buyrulmustur:
Gumus cubuk gibi olan uzun yilan haric, butun yilanlari oldurun.

Ebu Davud, Edeb 174, 5249, 5261 Nesai, Cihad 48, 6, 51


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder