27 Ocak 2012 Cuma

Fwd: Re: GAFFAR OKAN'I VURANLAR NEREDELER? GAFFAR OKAN'IN KATILI JITEM MI ?

Evet arkadaş doğru bir nokta parmak basmış.
Ortada on yıldır iktidar olan bir parti var.
Hatta iktidar olan cemaatler var.
Her türlü imkan ellerinde.

Artık mağduru oynama şansı yok.
Vay müslümanlığımızı yaşayamıyoruz.
Vay dindarlar eziliyor.
Vay itilip kakılıyoruz.
Vay masonlar.
Vay siyonistler.
Bitti bu mavallar.

On yıldır bu ülkede işlenen bütün cinayetlerin, faili meçhullerin, örtbas edilen her şeyin sorumlusu bellidir.
Ülkenin başına dolanmış devasa borç stoğunun, dış politikada yaşanan bir sürü fiyaskonun.
Her şeyin sorumlusu bellidir.
Etrafa pislik atmanın, kıvırtmanın, masal okumanın hiç faydası yoktur.
AKP ve cemaatler kedi gibi hem ülkenin ırzına geçiyorlar hem de bağırıp duruyorlar.

Şeriatçıların enformasyon sorumluları, Kentelgiller, size sesleniyorum.
Gaffar Okanı vuranlar kayıpsa onu dönüp kendi Cumhurbaşkanınıza, Başbakanınıza, bakanlarınıza soracaksınız.
Mazlummuş gibi, zalimlerden hesap soruyormuş gibi yapmayın.
Dönüp dönüp aynı şeyleri bize, aslında hiçbir sorumluluğu olmayan internet camiasına şikayet edip durmayın.
Kendi kadrolarınıza eleştirin.

-------- Original Message --------
Subject: Re: [sanalsiyaset] GAFFAROKAN'IVURANLAR NEREDELER?GAFFAROKAN'INKATILIJITEMMI ?
Date: Fri, 27 Jan 2012 10:29:30 +0000 (GMT)
From: Atilla Ayhan <atilla_karluklu@yahoo.com.tr>
Reply-To: sanalsiyaset@yahoogroups.com
To: sanalsiyaset@yahoogroups.com <sanalsiyaset@yahoogroups.com>




Bu soruyu kime soruyorsun ?....Muhattabi kim ?....
10 yildir bu ulkeyi yoneten ,Ulkedeki dinamikleri
A dan Z ye kadar kendi inisiyatifine gore dizayn eden
bir iktidar ortada iken bu soruyu gercekten kime
soruyorsun ?.....
Yok Jitem miymis,yok bilmem neymis.....
Tum guc elinde....Ozel mahkemeler,savcilar elinde....
Genel Kurmay baskanini bile tutuklatiyorsun...
Onune geleni gizli orgut mensubu diye suclayip
iceri atiyorsun....
Okula girerken cebinde yumurta bulunan ogrenciyi
organize suclu diye itham ediyor,hapse tikiyorsun....
Ana muhalefet partisi baskanini bile konusmalari dolayisi
ile tutuklamaya kalkisiyorsun,ondan sonra da kalkip
Gaffar Okan'i vuranlar neredeler diye soruyorsun....
Bunun cevabini verecek olanlar senin tuttugun iktidar
partisi mensuplari......Ama eski aliskanliklarinizi
terkedemediginiz icin yine derin devlet,yine TSK....
Vur abaliya gitsin.....
Anlayin artik.....Olanlardan sorumlu olanlar degisti....
10 yildir tekrarladiginiz teraneleri birakin....Iktidar olmak
aglama duvarinin onunde goz yasi dokmek degildir...
Yetki sizde,guc sizde.....Bulun cikarin ortaya herseyi...
Tabi eger derdiniz gerceklerin ortaya dokulmesi ise....
Baska gizli niyetleriniz varsa eger onlari da gercek
muhattaplarina aktarin,sorun....
Yoksa buralarda abuk subuk sorularla,dedikodularla,
laf salatalari ile kafa utulemeyin.....
Atilla

From: zeki kentel <zkentel2001@yahoo.com>
To: "desifre@yahoogroups.com" <desifre@yahoogroups.com>; "unitedturkishrepublics@yahoogroups.com" <unitedturkishrepublics@yahoogroups.com>; "fikir-meydani@yahoogroups.com" <fikir-meydani@yahoogroups.com>; "cumhuriyethalkpartisi@yahoogroups.com" <cumhuriyethalkpartisi@yahoogroups.com>; "desarj@yahoogroups.com" <desarj@yahoogroups.com>; "dialoggrup@yahoogroups.com" <dialoggrup@yahoogroups.com>; "liberal-izmirliler@googlegroups.com" <liberal-izmirliler@googlegroups.com>; "esmaulhusna@yahoogroups.com" <esmaulhusna@yahoogroups.com>; "ferhatbaris@yahoogroups.com" <ferhatbaris@yahoogroups.com>; "fethimiz@yahoogroups.com" <fethimiz@yahoogroups.com>; "fethullah_gulen@yahoogroups.com" <fethullah_gulen@yahoogroups.com>; "fetihgrubu@yahoogroups.com" <fetihgrubu@yahoogroups.com>; "hersey-konusulacaksa@yahoogroups.com" <hersey-konusulacaksa@yahoogroups.com>; "inanc@yahoogroups.com" <inanc@yahoogroups.com>; "turkromantic@yahoogroups.com" <turkromantic@yahoogroups.com>; "ulusal_dayanisma@yahoogroups.com" <ulusal_dayanisma@yahoogroups.com>; "universiteligenclik@yahoogroups.com" <universiteligenclik@yahoogroups.com>; "yarindergisi@yahoogroups.com" <yarindergisi@yahoogroups.com>; "yukselen-turkiye@yahoogroups.com" <yukselen-turkiye@yahoogroups.com>; "sivil-anayasa@yahoogroups.com" <sivil-anayasa@yahoogroups.com>; "sivilirade@yahoogroups.com" <sivilirade@yahoogroups.com>; "sevdamvar@yahoogroups.com" <sevdamvar@yahoogroups.com>; "SiyasetMeydani@yahoogroups.com" <SiyasetMeydani@yahoogroups.com>; "muhalifsiyaset@yahoogroups.com" <muhalifsiyaset@yahoogroups.com>; "nurkanalim@yahoogroups.com" <nurkanalim@yahoogroups.com>; "perdearkasi@yahoogroups.com" <perdearkasi@yahoogroups.com>; "sanalsiyaset@yahoogroups.com" <sanalsiyaset@yahoogroups.com>; "sansursuz-siyaset@yahoogroups.com" <sansursuz-siyaset@yahoogroups.com>; "selamonline@yahoogroups.com" <selamonline@yahoogroups.com>; "turkidea@yahoogroups.com" <turkidea@yahoogroups.com>; "turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups.com" <turkishcommunity-saudiarabia@yahoogroups.com>; "Tartisan-Maneviyat@yahoogroups.com" <Tartisan-Maneviyat@yahoogroups.com>; "tarih-toplum-siyaset@yahoogroups.com" <tarih-toplum-siyaset@yahoogroups.com>; "tenvirpartisi@yahoogroups.com" <tenvirpartisi@yahoogroups.com>; "sevgibahcesi@yahoogroups.com" <sevgibahcesi@yahoogroups.com>
Sent: Friday, 27 January 2012, 10:16
Subject: [sanalsiyaset] GAFFAROKAN'IVURANLAR NEREDELER?GAFFAROKAN'INKATILIJITEMMI ?

 
Gaffar Okkan'ın Katili JİTEM mi?   

11   YIL  GECTI !  BU KACINCI  CINAYET ?  KIM VURDUYA  MI  GITTI?

İsveç'te yaşayan eski JİTEM elemanı Abdülkadir Aygan, 11 yıldır çözülemeyen Gaffar Okkan suikastıyla ilgili müthiş itiraflarda bulundu.

Aygan, yasadışı işlere karşı olan eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Okkan'ın, takip ettirdiği JİTEM yapılanmasını deşifre ettiğini belirtti.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan eski Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın, Ergenekon sanığı Albay Arif Doğan'ın "Ben kurdum" dediği JİTEM yapılanmasını deşifre ettiği ortaya çıktı. 

Adı birçok faili meçhul cinayetle anılan JİTEM'in kirli işlerini öğrenen Okkan, bu karanlık teşkilatı mercek altına almış. İnternet üzerinden yayın yapan Mkurd TV'ye konuşan eski PKK itirafçısı ve JİTEM üyesi Abdülkadir Aygan, Gaffar Okkan suikastının üzerindeki sır perdesini aralayacak önemli bilgiler verdi.

"JİTEM'İ TAKİP ETTİRİYORDU"

Aygan, yasadışı işlere karşı olan Okkan'ın, JİTEM'in korkulu rüyası haline geldiğini söyledi. Okkan'ın Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atandıktan sonra kendilerine göz açtırmadığını anlatan Aygan, "Gaffar Okan JİTEM'i bayağı takip ettiriyordu. Bu insan hukuk dışı işlere karşıydı. Yani insanın suçu varsa, kanuni yollardan işlem yapardı. Polis zanlıyı getirir, savcılığa çıkarır. Savcılık da ya tutuklama talebinde bulunur ya da serbest bırakır. Okkan bu yasal prosedürü uyguluyordu. 

Ceza alıp almayacağını adli makamlara bırakırdı. Hiç kimsenin kendi başına bu PKK'lıdır, bu Hizbullahçıdır diye yakaladığı şahsı hücrelerde işkenceyle sorgulama hakkına sahip olmadığına inanıyordu. Bu zihniyette biriydi. Bu nedenle JİTEM'i sıkıştırıyordu" dedi.

"İSİMLERE KADAR HER ŞEYİ OKKAN'A ANLATMIŞ"

Okkan'ın, kendisi gibi PKK itirafçısı ve JİTEM elemanı olan Muhsin Gül adlı şahsın verdiği ifadelerle JİTEM'in bütün faaliyetlerinden haberdar olduğunu belirten Abdülkadir Aygan, "Bizim gibi eski PKK'lı, itirafçı dediğimiz Muhsin Gül adlı arkadaşımızı Emniyete almışlardı. 

Sorgulamada çözülen Muhsin, JİTEM'in kirli faaliyetlerini deşifre etmişti. Özellikle JİTEM Grup Komutanı'nın adını vererek, isimler vererek, yer ve olay göstererek her şeyi anlatmıştı. Onun polisteki ifadesinin bir nüshasını ben de görmüştüm" şeklinde konuştu.

"O ELEMANI ORTADAN KALDIRDILAR"

JİTEM mensuplarının kendilerini sıkıntıya düşüren bu ifadelerinden dolayı Muhsin Gül'ü ortadan kaldırdığını dile getiren Aygan, şunları söyledi: "JİTEM o ifadeden sonra o çocuğu ürkütmeden halletmenin yoluna gitti. Çocuğu çağırdılar, görevler verdiler. Sanki bir şey olmamış gibi davrandılar. 

Ve en sonunda bir gün Mahsun Gül benim yanıma gelecekti. O gün büroda bir dosya hazırlıyordum. Meşguldüm. Bir ara lavaboya gitmek için koridora çıktım. O sırada Muhsin'in, onların Harekat Merkezi dedikleri, Diyarbakır TİM Komutanlığı'nın Harekat Merkezi'ne girdiğini gördüm."

"HAREKAT MERKEZİ'NE GİRDİKTEN SONRA KAYBOLDU"

O günden sonra Gaffar Okan'a JİTEM'in iç yüzünü anlatan Muhsin Gül'den bir daha haber alınamadığını ifade eden Abdülkadir Aygan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha sonra işim bitince eve gittim. Akşam da bir arkadaşın mekânına uğradım. Orada bana bir telefon geldi. 

Arayan Muhsin Gül'ün kardeşiydi. Kardeşi Muhsin'i arıyormuş. Benim yanıma gelip gelmediğini sordu. Kendisine 'Benim yanıma gelmedi ama JİTEM'e, Harekat Merkezi'ne girdiğini gördüm' dedim. Bu konuşmanın ardından JİTEM'e telefon açtım. Kızdılar bana. 'Sen nasıl söylersin buraya geldiğini' diye. O çocuk o günden sonra kayboldu."

JİTEM'İ JİTEM'E SORMUŞLAR!

Diyarbakır'ın Suriçi semtinde JİTEM'in karargahı olarak bilinen binanın bahçesinden 19 kafatasının bulunmasını da değerlendiren eski JİTEM elemanı Aygan, 90'lı yıllarda JİTEM'in yargı makamlarını bile etkisi altına aldığına dikkat çekerek, "O dönemde de kayıp yakınları zaman zaman dilekçelerle Diyarbakır'daki Jandarma Merkez Komutanlığı'nın nizamiyesine geliyorlardı. 

Onlar da JİTEM'e yönlendiriyorlardı. Fakat JİTEM'dekiler 'Böyle biri yoktur. Görmemişiz, tanımıyoruz' diyorlardı. Kayıp yakınları yakındaki adliyeye de gidiyorlardı. Bazıları yine savcılık tarafından JİTEM'e yönlendiriliyordu. Fakat hiçbirine 'buradadır, biz almışız' gibi bir şey söylemediler" diye konuştu.

11 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN O KARANLIK ELLER BULUNAMADI

Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan, 24 Ocak 2001 tarihinde kent merkezinde yanındaki 5 polis memuruyla birlikte pusuya düşürülerek şehid edilmişti. Diyarbakır halkı, sevdikleri emniyet müdürünün katledilmesine kepenk kapatıp yürüyüş yaparak tepki göstermişti. Üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen Okkan suikastı hâlâ çözülmüş değil. Kamuoyu, tetiği çekenlerin arkasındaki karanlık güçlerin bir an önce adalet önüne çıkarılmasını bekliyor.
-----------------------------------------------
GAFFAR  OKAN'I  VURANLAR NEREDELER?  GAFFAR  OKAN'IN  KATILI  JITEM  MI ?




__._,_.___


Your email settings: Individual Email|Traditional
Change settings via the Web (Yahoo! ID required)
Change settings via email: Switch delivery to Daily Digest | Switch to Fully Featured
Visit Your Group | Yahoo! Groups Terms of Use | Unsubscribe

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder