20 Ocak 2012 Cuma

POLITIK - TARAF HAZİNEDEN TEŞVİK ALDI


Makalenin sonunda okur yorumları var.
Ben çoğu okurunu yorumuna katılacağım....

²#¼^$%&!¬*+
Yani ağız dolusu, hayal gücünüzün yettiği kadar küfrediyorum, lanetliyorum. 

TARAF HAZİNEDEN TEŞVİK ALDI

08.02.2010 19:06

Tarih 15 Ocak 2007…

Alkım Basım Yayın Dağıtım Ticaret Ltd. Şirketi Hazine'ye "Bana teşvik verin" diye başvuruyor ve başvuruda 15 Ocak 2007 tarihinde kabul ediliyor.

Şirket, yeni yatırım için Hazine'de KDV teşviği alıyor. Yani KDV muafiyetinden faydalanıyor.

Yatırımın büyüklüğü 3 trilyon 653 milyar 543 milyon (eski) Türk Lirası. Günümüzün parası ile yaklaşık 4 milyon TL.

Alkım ne için bu kadar para harcıyor?

Teşvik belgesi, yabancı para cinsinden talepte bulunulmadığını ortaya koyuyor. Yani ithalat ya da ihracat yapılmayacak.

Alkım'ın 85530 No'lu teşvik belgesinde yatırım kalemleri şöyle sıralanıyor:

"120 KİŞİLİK Okuma Bölümleri,
48 KİŞİLİK Okuma Tiyatrosu,
72 KİŞİLİK Seminer Salonu, Sergi Salonu
3 ADET Çalışma Odası
5 ADET Aktivite Odası"

****

Bu dev tesisin adresi "Mühürdar Caddesi no.60 Kadıköy/İstanbul".

Teşvik alındıktan 10 ay sonra, 15 Kasım 2007 tarihinde Taraf Gazetesi kuruluyor.

Bir kısım medya vergi cezaları ile baskı altına alınırken, Taraf'ın kuruluşunda can suyunu Hazine veriyor.

Teşvik talebinde ilginç olan ise istihdam taahhüdünü büyüklüğü. Alkım "KDV teşviği verin ilave 100 kişi daha çalıştıracağım" diyor. Oysa zaman içinde pek çok insan gazeteden ayrıldı. Yeni yatırımda halen 100 kişi çalışıyor mu hakikaten merak ediyoruz.

(Odatv'nin notu: Arkasındaki siyasi destek bir yana, Taraf yandaş medyanın matbaasında basılıyor, dağıtımı da yine aynı şirketler yapıyor. Çalık Grubu bir ara Alkım'dan yüz binlerce kitap kaynak transfer etmeyi düşünmüştü ama olmadı.)

İşte olay yaratacak o belge:

 

 

Odatv.com



Okur Yorumları:

Misafir - METRO

Merak ediyorum, "doğrudan veya dolaylı olarak hazineden yardım almayan basın kuruluşu var mı?" . Odatv bu konuda en doğruyu bilgileri bizlere sunacaktır.

2010-02-16 15:28:40

Misafir - Türk

Bunların hepsi, yandaşları, yardımcıları, hükümet içerisinden bunları destekleyenler, birlikte yürüyenler, hepsi ama hepsi bir gün yargı önünde hesap verecekler.

2010-02-15 12:32:40

Misafir - MANAMUT58

YALAKA YANDAŞ FETOCU TARAFIN SİLAHŞÖRÜ YÜREĞİN VARSA ASKERE GİT BEN İKİ OĞLUMU NİRDEN ASKERE GÖNDERDİM BİRİ GELDİ DİĞERİ SENİ BEKLİYOR SANA ASKERE HAKARET ETMMEME VE SEVDİRME DERSLERİ VERMEYİ BEKLİYOR SEN OKUMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞLARDANSIN YÜREĞİN VARSA BU GURURU SEN VE AİLEN TATSIN FETOCU YALAKA SENİ.

2010-02-14 19:52:19

Misafir - kuzey

Her darbede,her olayda,Demokrat,Onurlu, Saygın insanları,yurtdışına kaçmak zorunda kaldı,kalanlar susturuldu,veya hapse atıldı,yıllarca sindirildi, Bunları kovacaksın bu memleketten,irana gitsinler, Mollalar,ABD yeşil kartlarını görünce onları zaten temizler,eğer kurtulurlarsa o zaman ATATÜRKÜN değerini anlayacak,resimlerini öpecekler. Köpeksiz köyde deyneksiz geziyor,sahtekar Takiyeciler,Ekmeğini yedikleri kaba bakıyor bu utanmazlar.

2010-02-14 18:39:54

Misafir - misafir

taraf gizli hukumet

2010-02-13 23:16:14

Misafir - Nurettin

Ağzından köpükler saçarak konuşan Rasm Ozan Kütahyalmı yoksa Tavşanlılımı her kim ise birde şu teşvik olayı hakkında dosya hazırlasın ergenekon savcılarına versin. Belki o teşvik olayındada deniz kuvvetleri dolayısıyla TSK vardır. Ergenokoncular vardır. Adamlara zorla teşvik verdirmişlerdir.... Bu adamın bu güzelim ülkede ne işi var anlamıyorum. Bu Cumhuriyet ve onu kuran değerlerle sorunun varsa yalakalığını yaptığın, ajanlığını yaptığı abd yasemin ablası ile gitsin, abd uşaklığına orada devam etsin. Onu ve onun gibileri bu ülkeyi bölmek istiyorlar, manda konumuna sokmak istiyorlar. Adam tam sinir, hele yanında kankası Fikri Akyüz varsa tamam artık. Hain Ali Kemali bile vatansever yapayorlar terbiyesiz, seviyesiz adamlar...

2010-02-13 13:42:13

drare

bizim vergilerimizi hortumlayan bu hainler saadet zinciri kurdular, ama zincirlerden kurtulamayacaklar......

2010-02-11 21:57:51

Misafir - Hasan Karabasan

Bu ulkenin devleti kendini yikmak isteyen yoabzlara, abd kuklalarina, asker dusmanlarina para veriyor ki ulkeyi iyice savunmasiz hale getirsinler diye.Simdi anladiniz mi bazi siyasilerin misyonunu? bunlar aslinda misyoner. Ulke yikma onlarin misyonu. Oy vermeye devam edin.

2010-02-11 21:21:28

Misafir - muzo

Dedem Korkut geldi ad koymaya,baktı tıfıl gazetenin yüzüne,Bundan sonra adın Teşvik-i Taraf olsun dedi.

2010-02-11 19:04:11

RAHAT

Rasim Ozan Kütahyalı adlı arkadaşı Kanaltürk te seyretmek lazım (tabii sinir problemleriniz yoksa) . Reşit olduktan sonra Kasımpaşalı bir arkadaşın koltuğuna geçebilir mesela. bide enteresandır Taraf internet sitesinde yorum bölümü çalışmıyo her ne hikmetse , umarım benim bilgisayarım daki bi hatadır...

2010-02-11 16:04:06

Misafir - bulent kahraman

Sadece hazinedenmi? Başka yerlerden gelen paralar yokmu? Mesela Altan ve Çongar Mason hanımın maaşlarını kim ödüyor?

2010-02-11 15:21:38

Misafir - arkeloji

Solcu, hemde aşırı solcu geçinene Çetin Altan'ın oğuuları Ahmet ve Mehmet Altan demek Amerikada okumamaışlar USA,CİA bilmem nerde dersler alıp, Türkiye'de işbirlikçilerle nasıl Atatürk devrimlerini,laikliği, Atatürkçü orduyu yıpratma, ellerinden gelirse, iç düşmanlarla işbirliği yaparak, yıkma planları,proğramları ve çalışmaları yapmışlar.Unuttukları birşey var Türkün azmi,iradesi ,sabrı ile sabrı taşınca neler yapabileceği.O günler yaklaştı bakalım işbirlikçileri ile kaçmaya fırsat bulabileceklermi?

2010-02-10 10:18:11

Misafir - nhizal

şu anda kanaltürk tv yi izliyorum.hiç izlemediğim bu kanalı öfkelenip öfkesini benimle paylaşmak için arayan kardeşimin uyarısıyla izlemeye başladım.baş sivilce yıldıray konuşuyor.aslında konuşup hiçbirşey konuşmamak nasıl olur konusunda güzel bir örnek.merkez siyaset adlı programın sunucusu ayrı bir alem.araştırmacı tarhan erdemin meclisteki kavgayla ilgili anlattıklarına,bu konuda bahçelinin konuşmalarını ve başbakanın bu konudaki hatasını anlatmasına,yani diyorsunuzki başbakan bahçeliye cevap verip onu muhatap bile almamalıydı diye müdahalede bulunuyor.tarhan erdem hayır öyle demedim,gerginliği tırmandıcı açıklamalardan kaçınmalıdır demek istedim diye beyefendiyi bozdu.ama üzüldüm yurdum insanı bunları seyerede seyrede doğruyu nasıl bulacak.her yanı saran bu yandaş medyayla gerçekleri nasıl görecekler.biliyorsunuz bizim millet biraz tembel.araştırmayı sevmez verileni alır.verilenlerde bunlar.bu programı yöneten bey seçimlerde akp nin tek başına iktidar olma şansını soruyor,tarhan erdem böyle bir tahmin için çok erken dedikçe ısrarla bugünkü duruma göre sonucu soruyor.bugün gazetesi ankara temsilcisi beyefendide yok yok artık seyredemiyeceğim.mahmut övürün dağınık hali sivilcenin ukalalığı bugünün temsilcisinin sakin gıcıklığı program sahibinin taraflı tavrı ruhsal durumumu bozuyor.bu arada emine hanımın fransaya istenmemesi olayının doğruluğuda kesinleşmiş oldu.artık devam edemiyeceğim.sadece bu sivilce yıldırayın bu kadar bomboş olduğunu tahmin edemezdim.biraz daha akıllı birşeydir sanıyordum.meğer bomboşmuş.

2010-02-10 00:24:49

Mavera ün keder

biraz önce girdim taraf sitesine. şifre istemedi. çok ilginç. oysa sanırım öğleden önce tıkladığımda (google da çıkan taraf sonucunun üzerine) benden doğrudan şifre isteyen bir kutucuk açıldı ve (doğal olarak) şifreyi bilmediğim için siteye girişime izin vermedi. üyelik olayı değil yani siteyi hiç açmadı. şimdi de tıklayınca doğrudan girdim. kafam karıştı.

2010-02-10 00:10:32

Misafir - Bengisu

ODATV YİNE TÜRKİYE'Yİ SALLADI.. HAZİNE, TARAF için devlet eliyle HORTUMLANMIŞ... Bizim vergiler TARAF'a sermaye oluyor. Söylenecek söz kaldı mı? muhalefet İŞ BAŞINA .. ODATV DAHA NE YAPSIN.armut piş ağzıma düş.. buyrun bakalim/// İşte size bu işin peşinden koşmanız için altın tepsi için de BELGE... Çorap söküğü gibi her düğüm bu haberle çözülmüş zaten... Bu Türkiye'nin geldiği son noktadır. bundan ötesi ????????

2010-02-09 23:49:08

b.r.d

dünyanın hiç bir ülkesinde kendi hazinesinden teşvik alıpta devletle asimetrik savaşa giren medya yoktur.tebrikler ABD.b.r.d.041.gölcük.

2010-02-09 21:45:51

Misafir - aydınlık

Tabii neden vermesin,TSK yı yıpratma,ulusalcı gazeteciler ve yazarlar hakkında yalan yanlış sırf iktidar istedi diye belge düzenlemek,Ergenekon davasının gündemini belirmek bu gazetenin işi ...HÜKÜMET GAZETESİ TARAF

2010-02-09 19:49:18

Mavera ün keder

arkadaşlar bana mı öyle geldi yoksa taraf sitesine girişte şifre mi koymuş???

2010-02-09 18:02:38

Misafir - gözüm

valla herşey o kadar açıkta genelkurmay bunalrı bilmiyormu dünyanın hiç bir büyük milletinde ordu kendisinin bu kadar küçültülmesine ne olursa olsun müsade etmez

2010-02-09 17:06:48

Misafir - kalici misafir

Taraf in hukumetin yapacagi laiklik ve cumhuriyet karsiti eylemlerde sis perdesi olusturmasi icin yaratildigi ve bu sis perdesinde ordu ve Turkiye cumhuriyetinin devemliligindan yana olanlar debelenirken batinin istedigi cok dilli cok yonetimli ve ordusu etkisizlestirilmis bir ulke yaratma hedefinin oldugu, bundanda sadece bati(ab ve abd) degil basta ermeniler ve rumlar olmak uzere hiristiyan aleminin nemalanacagi ve kurtlerin de bu oyunda figuran rolunu benimsedigi gorulmektedir. Ohalde bunlarin cok kuvvetliyiz elalti propagandalarina aldanmadan cumhuriyet ve aydinlanma taraftarlari(kurduyle, turkuyle alevisiyle cerkeziyle laziyla...) cumhuriyetimize ve Buyuk Ataturk ve arkadaslarinin bize kazandardigi degerlere var gucumuzle sahip cikacagiz. Bir kaca yandas medyanin biz cok kuvvetliyiz propagandasina inat. Sevgi ve saygilar.

2010-02-09 17:00:14

Misafir - Mutlu Yıldırım

Hala Taraf'ın bir operasyon aracı değil de bir gazete olduğuna inanan ahmak kaldı mı? Evet kaldı. Bizim Vakitçi bakkal Taraf okuyor artık.

2010-02-09 16:23:34

Misafir - ugur

memleketin parasıyla memleketin ortasına...

2010-02-09 16:02:46

KIZIL

Bir muhterem zat, "Bana emanet edilen devletin hazinesini kimseye talan ettirmem, yetim hakkını yedirtmem" diyordu yakın zamanda. Demek ki üreten, vergisini veren işçiden talan ettirmem diyerek esirgediği paraları bu ve benzeri yağdanlık ve payandalarına aktarmak için saklıyor olduğu bu belgeyle de kanıtlanmış oldu. Gerek Ahmet Altan ve diğer yağdanlık arkadaşlarına, gerekse de iktidarı desteklemekle bütçenin talan edilmesini sağlayan diğer zatı muhteremlere, vergi verip, hazinenin oluşmasına katkıda bulunan bir vatandaş olarak şahsen hakkımı helal etmiyorum.

2010-02-09 15:56:35

Mavera ün keder

perihan mağdene de yollayın bence bu belgeyi. hani "ben onlardan para alamam, sürünüyorlar" demiş ya, gitsin ve alsın kesinlikle. bu fırsatı kaçırmasın :)))

2010-02-09 15:49:20

Misafir - imitasyon

amerikan hazinesinden alınan teşvik ve yardımların belgesi (üstelik ıslak imzalı): http://img16.imageshack.us/img16/4607/tarafbelge.jpg çok yakında başka belgeleri de gün ışığına çıkartacağım.

2010-02-09 15:27:58

Misafir - demarkaj

3,5 trilyon neyin yatırımı yahu? 354685 dönüm araziye et ve süt ürünleri fabrikası mı kuracaksınız? ;) Hemen soru öndergesi meclise, en acilinden.

2010-02-09 13:36:47

Misafir - cozmen

çok yerinde ve isabetli bir haber tebrikler... peki bir şey sorucam size biz bu haberi televizyon kanalları ve diğer gazetelerde de görebilecekmiyiz acaba yoksa yine sadece odatv okuyucuları ve takipçilerimi bilecek ????

2010-02-09 13:31:00

Misafir - güzelvatanım

İşte neyin ne olduğunu görün millet, akepe abd emriyle geldi ve ülkemizin canına okuyor, tarih tekerrürden ibarettir, osmanlı zamanındaki ingiliz oyunlarının aynısı günümüzde uygulanıyor, aynısı resmen, bu kadar uyuşuk hafızasız olan millete bu az bile, şu yapılana bakın resmen vatan hainliği değilde nedir bu, akepe nin yaptığı işlerin %99 da bu kapsamda bence, yazık vallahi, yazık bu ülkeye, kimlere kaldık, bu kadarda olmaz artık, resmen açıkca yapıyorlar utanmıyorlar, e tabi karşısında adam gibi muhalefet yok millet yok, uyumaya devam, ancak yumurta deliğe gelipte herkesin cebine dokunmaya başlayınca akıllanır bu millet, yetim hakkını vergilerimizi yiyorlar tık yok millette, Allah bunların tümünü bildiği gibi yapsın inşallah... Amiin.

2010-02-09 13:16:43

Misafir - Istanbullu

Eskiden bu gazete kurulmadan önce yayinevinden birseyler almistim o zamanlar bayagi kalabalikti 4 ay kadar önce önünden gectim cok kalabalik degildi bir anlam verememistim. Artik kapisindan iceri girmem cünkü yaptiklari ortada milleti zrhirleyip duruyorlar.

2010-02-09 13:06:56

Misafir - kernekli

TEŞVİK İÇİN GÖSTERİLEN UYDURMA PROJELERE HİÇ GEREK YOKTU.SADECE AKP.SIKIŞTIĞINDA KAMUOYUNA,SAVCILIKLARA BELGE ÜRETİLECEK DENSEYDİ YETERDİ BENCE.

2010-02-09 13:01:53

erol kara

besle kargayı oysun gözünü , bunlara vermekten işçiye emekliye bir şey kalmıyor

2010-02-09 12:59:09

Misafir - swanted

sanırım teşvik kdv istisnasından ibaret. 3 trilyon 653 milyar 543 lira alkımın yapacağı yatırım.

2010-02-09 12:58:55

Misafir - selahattin

ARKADASLAR LUTFEN OKUZ ALTINDA BUZAGI ARAMAYIN;ADAMLAR TUYU BITMEMIS YETIMLER YOKSA BASBAKAN YEDIRIR MI?NE DEDI TEKELCILERE;EMANETE IHANET ETMEM YETIM HAKKINI YEDIRMEM DEMEDI MI?BIZDE ENISTEYE C.I.A'DEN KREDI MI ACTILARDA, BACIMIZLA LIBOS BROTHERS'LARIMIZ IS GUC SAHIBI OLDULAR DIYE DUSUNUYORDUK.GERCI NAMAZ GRUBU ILAN, REKLAM,BASKI YARDIMLAR YAPIYORLARDI.YETIM ADAMLAR LUTFEN BEYLER,YETIM ONLAR...

2010-02-09 12:53:22

Misafir - BUDDHA

Ne rezil ne alçak ne pis adamlarmış bunlar, milletin parasıyla milletle dalga geçip küfür ediyorlar. Haram olsun.

2010-02-09 12:53:07

Misafir - ahmetbicer

Aa, ben de Çetin Altan yıllardır "hazineden geçinmeli" diye asker-sivil bürokratları kastediyor sanırdım. Meğer oğullarına öğüt veriyormuş; "Hazineden geçinMELİ ey oğul!"".

2010-02-09 12:47:56

Misafir - h.aydın

bence araştırılması gereken,alkim şirketinin bu teşvik belgesi ile hangi bankadan kredi kullandığını da bulmaktır?

2010-02-09 12:40:36

aliismet

camiyi çalan kılıfını uydurur der türk ata sözü...

2010-02-09 12:24:48

Misafir - ayşe

gerçekten çok ilginç demek hükümetin tetikçiliğini yapmak için bizim verilerimizle teşvik verildi.şimdi durum daha net anlaşıldı.teşvik devletten devamını sağlamak reklam vermek yaşatmak cemaatten bu belgelrin sırrı çözüldü.Belge sızdırmal için kurulmuş amaç askeri susturmak güvenirliğini yok etmek tehdit etmek şimdiki anayasa değişikliğine zemin hazırlamak akp hükümetini desteklemek diğer gazeteler kullanılmıyor bu gazete hiçbir basın kurumunun yapmayacağı tetikçilik görevini yapsın hukuk filan tanımasın diye özel kurdurulmuş.aklıma abd nin irana yapacağı saldırıya ordunun katılması onay vermeside geliyor.

2010-02-09 12:19:54

Misafir - kumsand

Hayret! Belge bağımlısı Taraf nasıl olmuş da bu belgeyi atlamış!

2010-02-09 12:15:08

Misafir - şehreminli

bu haberi belgesiyle beraber akşam ana haber bültenlerine servis edecek, taşıyacak gazeteci hacca gitmiş kadar sevap işler.bende ona dua ederim.

2010-02-09 12:13:56

Misafir - misafir

Yetim hakkı yedirmemişler

2010-02-09 12:12:22

Misafir - taklamakan

Valla' bu listede bir,iki şey eksik kalmış. Neymi!? 1. Servis ALIP/VERME odası... 2. Senaryo Yazma odası... 3. Hepsinden daha gerekli; Onur/Haysiyet/Şan ve Şeref'in cıkarılıp içine duhül olunabilecek bir matbuat-ül adesthane. Unuttularmı acaba dersiniz!?

2010-02-09 12:11:11

Misafir - Türk Milliyetçisi

Taraf Gazetesi bunu da yazsa ya!

2010-02-09 11:58:51

Misafir - spartaküs

Sayın Başbakan bu belge ile yetimin garip grabanın hakkı yenmedi mi? Tekel işçisine para vbulamayanlar, çıkıp tüysüz yetimden bahsedenler bu belgeye ne diyecekler? Sayın Maliye Bakanı ve sayın savcılar soruşturma açtınız mı ne zaman konuyu TBMM ne getireceksiniz sayın vekiller.Yuh olsun size Utanıyorum bu ülkede bulunmaktan...

2010-02-09 11:50:50

Misafir - egeli

yetim hakkı diye tekel işçisiyle ugraşanlara ithaf olunur

2010-02-09 11:42:56

Misafir - Murat Kemal

desenize , tam bir YANDAŞ MEDYA kanıtını yayınladınız.TARAFtarların mosmor yüzlerini görüyor gibiyim.Biraz daha emek verirseniz,bu "kullanışlı adamlar" sokağa bile çıkamayacaklar...

2010-02-09 11:42:01

Misafir - Gcmen

Daha neler göreceğiz neler bunlar buzdağının görünen yüzü bile değil bence bu adamların tek derdi halkın parasını lüpletmek.

2010-02-09 11:40:56

akansel

aktivite odası ne olm? çok muğlak olmuş. sakıncalı aktiviteler bunlar. tarafçılar akıllı olsun. plan felan da yapmasınlar. en sevmediğim şey.

2010-02-09 11:40:18

gmkaa

ATV ve SABAH ta devlet kredisiyle verilmişti, Kanal 7 Deniz Feneri paralarıyla, Kanaltürk önlenemez KOZA yükselişiyle, STV ve Zaman zaten en başından Amerika nın "yeşil kuşak örtülü ödeneğinden" kuruldu. bu haberede hiç şaşırmadım bu yüzden. Bugün Odatv takip ediyorum sürekli ancak yarın buranında altından öyle birşey çıkarsa ya diye korkmuyoda değilim. sizin sermayeniz temiz değilmi sevgili Odatv? nolur temiz olsun yoksa herşeye olan inancımı yitirmek üzereyim.

2010-02-09 11:39:32

Misafir - Sessiz Çoğunluk

Hem bu milletin paralarını teşvik adı altına yiyeceksin hem de bu milletin değerlerine küfredeceksin, zehir zıkkım olsun. Bunlar TMSF elindeki kanallardan, TRT 'den ne kadar götürüyor, onları da araştırmak lazım. TRT bunları ekrana çıkartarak CHP 'ye, MHP 'ye küfrettiriyor, küfrettiriyor diyorum, zira Medya Müfettişi diye bir programda "Kim ..... hıyar dese bir avuç tuz alıp koşuyorlar" gibi seviyesiz laflar söyleniyor. Ama CHP 'linin, MHP 'linin vergilerini yemede bir beis görmüyorlar, o yüzden ben kendi adıma zehir zıkkım olsun diyorum.

2010-02-09 11:29:31

Misafir - Adım

Taraf'a teşfik verenler bavulla belge de veriyor olamaz mı?..Yandaş basına teşvik,tarafsız basına sus cezası,al sana daha fazla demokrasi(!)..

2010-02-09 11:23:42

ozgurkurt

Doğan grubu bu belgeyi yayınlayabilecek mi acaba, yoksa sadece biz oda tv okurlarımı kendi kendimize avunacağız

2010-02-09 11:17:54

Misafir - harmantepeli

Bu maskara ve maskaralıklar ortalığa öyle bir dökülecek ki,aklımız şaşacak!!Tayyip'in kişisel ikbali için yapmayacağı hiçbir şey,yıkmayacağı hiçbir ahlaki değer yoktur.Bu ihtiras ve hırs onu nice "üç" aylara kavuşturacaktır,farkında değil!!Beter olur inşallah!

2010-02-09 11:17:09

Misafir - Dara Çolakoğlu

Odatv editörü olmasa!! Ü-üüüf! Neler yazardım. Editör, uzun zamandır ilk defa başka bir yorumumu yayınlamadı. Şimdilik tek yorumum: Vyzçfheönxvhfa!

2010-02-09 11:16:39

Misafir - bolcene

Allahin bildigini kuldan saklamak gibi cok guzel bir soz vardir, dilimizde. Taraf gazetesinin akepe ve fetullah tarafindan desteklendigi zaten bilinen bir seydi. Simdi ispatlanmis oldu. Insanlar hayatta kalmak ic gudusu ile doguyorlar. Yasamak icin , hayatta kalmak icin calismak para kazanmak zorunda herkes. Sonucta her insan yasamak icin bir sekilde para bulmak icin savasiyor. Ben calisiyorum, hirsiz caliyor, baska birisi ekiyor biciyor. Ahmet altan ve ekibide ruhlarini satiyorlar, para bulmak icin. Temel ic gudu !!!

2010-02-09 11:10:58

Samarra

Olay mı yaratacak? Nah şuraya yazıyorum, malum medyada esamesi bile okunmayacak! Kendi kendimize söylenip duracağız ve duyurması gerekenler duyurmayacak, duyması gereken halk gene duymayacak!

2010-02-09 11:08:48

Misafir - nhizal

huuu,huuu maliye bakanı duyuyormu?devletin parasını çar çur ettirmem diyen mehmet bey bu yatırımlar içinmi parayı saklıyordu?

2010-02-09 11:05:41




--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Uzerine gunesin dogup battigi seyler arasinda taze kalabilen bir tek sey yoktur.  Anonim Nasihat   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder