20 Eylül 2012 Perşembe

EROL BİLBİLİK YAZDI: The Bank of International Settlements(BIS) – Uluslararası Varlıklar Bankası

Bunu iyi okuyun. İyi özettir.
Perde arkasında neredeyse yaşanmış bütün bölgesel savaşlar ve her iki dünya savaşı var.
Dahası Anadolunun içinde, etrafında olup biten herşey de bunlarla ilgili.
Şakası yok.
Milletler yok ediliyor, milletler üretiliyor.
Devletler yok ediliyor, devletler kuruluyor.

EROL BİLBİLİK YAZDI: The Bank of International Settlements(BIS) – Uluslararası Varlıklar Bankası

ABD'de 12 FED (Merkez Bankası) vardır.Bu FED'lerin en güçlüsü New York FED'tir. 12 ABD FED'in sahibi 8 ailedir. Bu ailelerden 4'ü ABD'de, 4'ü ise ABD dışında yaşamaktadır.

ABD'de yaşayan 4 aile:

1. Rockefeller ailesi
2. Goldman Sachs ailesi
3. Lehman Brothers ailesi
4. Kuhn Loebs ailesi

ABD dışında yaşayan 4 aile:

1. Rothschild ailesi (TheRothschilds of Paris andLondon)
2. Warburg ailesi (Warburgs Bank of Hamburg)
3. Lazard ailesi (TheLazardsBrothers of Paris)
4. Moses Seifs ailesi (The Israil Mosses Seifs of Rome)

Aşağıdaki 10 banka ise ABD'deki 12FED'nin tümüne yakınını kontrol etmektedir:

1. NM Rothschild of London

2. Rothschild Bank of Berlin

3. Warburgs Bank of Hamburg

4. Warburgs Bank of Amsterdam

5. Lehman Brothers of New York

6. Lazard Brothers of Paris

7. Kuhn Loeb Bank of New York

8. The Israel Moses Seifs Bank of Italy

9. Goldman Sachs of New York

10. J.P. Morgan Chase Bank of New York

ABD'deki tüm FED'lerin en büyük hisselerine David Rockefeller, Rothschilds, Paul Warburg, Jacob Shiff ve James Stillman aileleri sahiptir.

Amerikalı ünlütarihçi Dr. CarolQuigley, "Trajedi-Umut" adlı kitabında "KüreselYönetim Karargahı", İsviçre'nin Basel kentinde bulunan The Bank of International Settlements (BIS)- Uluslararası Varlıklar Bankası(BIS) hakkında özetle şu bilgileri veriyor.

Bankanın sahipleri dünya bankacılık devi 4 gruptur.

1. Bank of America (Rockefeller ailesi)
2. Citi Group ( Rockefeller ailesinin kontrolü altındadır)
3. Welles Fargo ( Rockefeller ailesinin kontrolü altındadır)
4. J.P. Morgan Chase ( Morgan ailesi)

Bu gruplarda ağırlıklıolarak Rockefeller, bir ölçüde de Rotschild ailesi hakimdir.

Rockefeller tarafından dünyanın en güçlü özel bankası olarak kurulan,The Bank of International Settlements (BIS) – Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS), ABD'deki FED'lerin yanı sıra, Bank of England, Bank of Italy, İsviçre Ulusal Bankası, Hollanda Bankası, Almanya Bankası, Fransız Bankası ve Kanada Bankası'nın da sahibidir.

Dr.Quigley'e göre Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS),bütün batı ülkeleri ve gelişmekte olan ulus devletlerin bankacılık sistemlerini kontrolünde bulundurmaktadır.

Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS)'in "Küresel Merkez Karargahı", İsviçre'nin Basel kentinde, yıl boyunca yoğun karla ve sık ormanlarla kaplı Alp Dağlarının zirvesindedir. Bilderberg toplantılarının yapıldığı Davos kasabası da aynı bölgede yer almaktadır.

Karargahın İsviçre'de olması şaşırtıcı olsa da tesadüf değildir. Karargahın burada oluşturulması onyıllar öncesinde küresel kapitalizmin çekirdek örgütü olan ve merkezi New York'ta bulunan Dış İlişkiler Konseyi(CFR) elitlerince kararlaştırılmıştır.

Bu yerin seçilme nedeni, dış dünyadan kendilerini saklayarak bir araya gelmek ve dikkat çekmeden çok gizli kararlar alabilmektir. Onbinlerce dönüm ormanlık arazide yer alan Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS) karargahının yakınında Gladio'nun kurulma kararının alındığı, P-2 İtalyan Hür Masonlarının "Alpino Locası" da bulunmaktadır. P-2 Locası'nın bulunduğu yerin yakınında, 2. Dünya savaşı öncesinde ve esnasında Adolf Hitler'in tüm kararlarını aldığı ve savaşı yönettiği ana savaş karargahı olan "Nazi International" de bulunmakta idi.

Afrika Boynuzu'nda bulunan Cibuti Özerk Cumhuriyeti'ne, ABD'nin Afrika'daki gizli operasyonlarını gerçekleştirmek üzere yerleştirdiği Afrika Komutanlığı (African Command) Ordusu'nun, gerçekte İsviçre'de bulunduğu 2011 yılında ortaya çıktı. Şüphesiz ki görevi aynı bölgede bulunan Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS), P-2 İtalyan Locası, P-26 İsviçre Locası, İsviçre Bankası ve Zionist World Organisation Center(ZWO)'ın güvenliğini sağlamak ve dünyanın gizli kasası İsviçre'de operasyonlar gerçekleştirmekti.

Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS) karargahı ve P-2 İtalya Mason Locası'nın bulunduğu alanlarda yol ve elektrik enerjisi direkleri yoktur. Nedeni de kontrolsüz sızma ve elektronik dinlemeyi önlemektir. Önleme Laser Yüksek Teknolojisi kullanımıyla yapılmaktadır.

David Rockefeller, Uluslararası Varlıklar Bankası (BIS) karargahında, Prof. Henry Kissinger, Prof. Zbigniev Brzezinsky ve diğer kurmaylarıyla bir çok gizli kararlar almış ve operasyon gerçekleştirmiştir. ABD'nin Avrupa Birliği'ne dayattığı Basel-1, Basel-2 ve Basel-3 kararları da bunlar arasındadır.

Emperyalist Küresel Kapitalizm, dünya hegemonyasını bu yapılanmalarla dayatmaya ve devam ettirmeye çalışmaktadır.

EROL BİLBİLİK
İLK KURŞUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder