24 Eylül 2012 Pazartesi

YAKINDA HER ŞEY OLACAK Nihat Genç

Daha dur daha dur.
Bugüne kadar olanlar hiçbir şey.
Çöküşe yaklaştıkça daha hain, daha hunhar, daha gözü dönmüş olacaklar.
Göreceksiniz.
Film devam ediyor.

YAKINDA HER ŞEY OLACAK  Nihat Genç

Ulusalcı yazar Nihat Genç'den günün yazısı; 

21 Eylül 2012 Cuma 21:16


YAKINDA HER ŞEY OLACAK

Nihat Genç 21 Eylül 2012

DAHA DUR, SÜREÇ yavaş yavaş İŞLEYECEK HEPİMİZİ BİRBİRİMİZİ ÖLDÜREN CANAVARLAR HALİNE GETİRMEYE DOĞRU…

Çok geçmez, işaret fişekleri çakıldı kararlar verildi, üç beş ay içinde başını Muharrem İnce, Emine Ülker, İlhan Cihaner'in çektiği CHP'LİLER PARTİDEN AYRILIP BAŞKA BİR PARTİ KURMAYA ZORLANACAKları süreç de başlatıldı.

ENGİN ALAN'A ve özellikle Genelkurmay başkanı İLKER BAŞBUĞ'A sahip çıkamayan MHP'NİN BİR YILA KALMAZ BİRKAÇ PARÇAYA BÖLÜNMESİNİN YOLU DA AÇILDI.

MAHKEME daha başından UYDURMA BELGELERİ BİLİRKİŞİYE GÖNDERMEYEREK beklenen tavrını ortaya koydu, hukuk'unu işletemeyen Türkiye, hepimizin güvencesini ayaklar altına alarak TOPLUMU ASLA BİR ARADA TUTAMAYACAK KAOS GÜNLERİNE SÜRÜKLEDİ.

Artık YASAL GÜVENCELERİMİZ BİR ŞEYHİN YA DA BİR SİYASİ LİDERİN KOLTUKALTINDA SAKLI, hepinizin ruhu o koltukaltından başka kendine merhamet şefkat yuva bulamayacak, ÜLKE, ONUR, ŞEREF DENEN ŞEYDEN YAVAŞ YAVAŞ VAZGEÇECEKSİNİZ, oy verdiğiniz siyasiler çoktan SÖMÜRGE VALİLERİ GİBİ BEYANATLAR VERMEYE BAŞLADI.

Bilinen tarih içinde yaşadığımız EN BÜYÜK 'İHTİLAL'LE KARŞI KARŞIYAYIZ, ne idügü belirsiz ajan provokasyonların taşıdığı belgelerle hukuk hiçe sayılarak TÜRK ORDUSU TASFİYE EDİLDİ. Hukuk, hakimler savcılar kullanılarak, yeniden efsanedeki gibi demir dağların içine hapsedildik, bundan sonra bu topraklarda yaşayan insanoğlu insanlar o demir dağları yeniden eritecek gücü buluncaya kadar bu kavga sürecek.

Egemenlik yeniden padişahın, SEVR GÜÇLERİ YÜZ YIL SONRA GEÇ DE OLSA VAHDETTİN'İN İMDADINA YETİŞTİLER.

TÜRK ORDUSUNU BİR ÇUVALA KOYUP UÇURUMDAN ATTILAR.

MÜLK(devlet) yeniden PADİŞAHIN.

Balyoz darbe planı iddiasına MAHKEMENİN VERDİĞİ BU KARAR, bugün itibariyle Türkiye'de uğursuz sayfaları açmıştır, bugünkü süreç için, iktidara geldikten sonra yüzlerce, evet yüzlerce toplantı yapılıp digital belgeler virüsler tezgahlar yıllar için HEPİMİZ İÇİN, SİVİLİ, ASKERİ, YAZARI HERKES İÇİN PLANLANDI.

ARTIK BİZ MUHALİFLER HEPİMİZ İÇİN DE YENİ BİR SAYFA AÇILIYOR,
Uygarlığın da Avrupa'nın da yasal olarak tanıdığı 'ÖZGÜRLÜK DÜŞMANLARINA ASLA ÖZGÜRLÜK TANIMAYACAĞIMIZ' diye haykırdığımız yepyeni BELİRSİZ BİR DÖNEME GİRDİK.

Türkiye'nin ilk sivil Atatürkçü partisi Güven Partisi'nin parti amblemi çok ileri görüşlüydü: KOYUN'du, KOYUN. Şimdi bu koyun, elinde terazi tutan adalet terazisinin yerini çoktan gelip yerleşti.

MUHALİFLERİN, farklı görüşlerin, farklı kimliklerin hakları, yaşamları HUKUK GÜVENCESİ ALTINA ALINMAMIŞ BİR ÜLKEDE DEMOKRASİ OLAMAZ, bir ülkenin var olabilmesi için 'HUKUK GÜVENCESİ' ŞARTTIR ve bu şart, bugün itibariyle ORTADAN KALDIRILMIŞTIR. Sen kalkıyorsun insanoğlunun tek güvencesi hukuk'u hiçe sayıp UYDURULMUŞ BELGELERİ BİLİRKİŞİYE GÖNDERMİYORSUN, bu ne demek, "BEN BÜYÜK GÜÇLERLE OTURDUM, ANLAŞTIM VE BÖYLE KARAR VERDİM, YERSEN"
YEMEYECEĞİZ.

Adalet, yüzde elli oy almış bir partinin yani çoğunluğun gücüyle, azınlığa, ORTAÇAĞLARDA DAHİ GÖRÜLMEYEN KEYFİ UYGULAMALARINI BELGELEMİŞTİR.

Demokrasi, kişilerin kendi kendinin efendisi olması ülküsüyle yola çıkmıştı, şimdi ajanlarıyla, gestapo liberalleriyle girdiği yolda, demokrasi DİNCİ-AMERİKANCI BİR EFENDİYİ DEMOKRASİ ADI ALTINDA BAŞIMIZA AZRAİL DİYE KOYDU.

OY ÜSTÜNLÜĞÜ, oy kuvveti HUKUK'U YOK SAYAMAZ, işte gördünüz, oy üstünlüğü, ülkeyi arkası karanlık insanlara on yıl içinde hukuk dışı ölçüp biçip teslim etti.

.Kendi kendini yönetemeyen kontrolsüz bir güç, hukuk'u hakimleri savcıları kullanarak ajan-tezgah-CIA tertibiyle ülkemizi hukuksuzluğun bataklığına sokarak teslim aldı.

Sanık avukatların ısrarlarına rağmen uydurulmuş belgelerin bilirkişi tarafından incelenmesine, hakimler kimler adına sessiz kalmış, KİMDİR BU BELGELERİ BİLİRKİŞİYE GÖNDERMEYEN GÜÇ, işte bu güç, ADALETİ BİR KÖR İNTİKAMIN ARACI HALİNE GETİRİP ÜLKEYİ ORTADAN İKİYE BÖLDÜ.

Bu uydurulmuş belgeleri kim yükledi, hangi casuslar neleri dinledi, kimler bavulladı, kimler tezgahladı, Balyoz davasının başından beri herkesin hepimizin öğrenmek istediği bu davanın karanlık yüzü işte bunlardı, siz ise kafanıza koyduğunuz cezaları tasfiyeyi daha başından planlamış kararını vermişsiniz, biz de sizlerin malı mülküyüz öyle mi?

Yağma yok, bu BELGELERİ KİMLER UYDURDU DÜZENLEDİ SORUSU AÇIKTA KALMIŞTIR, açıkta kalan bu iddialarla bir toplumu siyasi hukuki olarak artık ayakta tutmanız susturmanız mümkün değildir, milyonlarca muhalif için MEŞRULUĞUNU KAYBETMİŞTİR.

BU SORUYA ASIL CEVABI da bugüne kadar 'HUKUKUN KARARINI SAYGIYLA BEKLEYELİM' DİYEN ORDUMUZ VERECEK. Hukuk'la bu denli göz göre göre dalga geçiliyorsa, biri bize izah etsin, BU BİR İŞGAL Mİ? KİMİN İŞGALİ? Bu işgali kimler gerçekleştirdi? GÖRELİM, GENELKURMAY BAŞKANIMIZ, kendi subaylarının cebren zindanda esir gibi tutulmasına BAKALIM NE CEVAP VERECEKLER?

SAYIN GENELKURMAY BAŞKANI,

karışık bir hal var Türkiye'nin üstünde. Bu karışık hal en çok da SİZİN ÜSTÜNÜZDE.

İçerdeki tutuklu subaylar iddiaları açıklıkla onurla cevapladı ve elleri bağlı hücrelerine tıkıldılar, şimdi bu İFTİRALAR ÇÖPLÜĞÜ ÜSTÜNÜZE DÖKÜLDÜ.

TUNA'YI ALANLAR Fırat'ı da istiyor, yetmiyor, ORDUYU ve CHP'yi de istiyorlar, BİR GÜÇ, Kocatepe'nin SAKARYA'NIN İNTİKAMINI ALIYOR, HALA UYANMADINIZ MI?

Bir DİN İMPARATORLUĞUNUN TAPINAKLARI güle oynaya inşa edildi ve uysal rahiplerini de ekranlarda SİYASETTE BAŞA GEÇİRDİLER.

Etrafınızda HUKUKU HİÇE SAYIP herkese KEYFİNCE CEZALAR VEREN TANRI BENZERLERİ GEZİYOR.

Bir Afrika kabile şefinin misyonerler için lafıdır, bunlar durmaksızın dua ediyor, der, oysa bana biraz balta biraz bıçak lazım. Açın şimdi yirmi yıl ceza almış komutanınız Ergin Saygun'un yeni kitabı TÜRK ORDUSU'NA BALYOZ'u okuyun, HERONLARI KİM İSTEMEDİ VE İSRAİL'İN EMEKLİ SUBAYLARI PKK'YA NASIL ÇALIŞTI, BİR DAHA OKUYUN.

Şu, geleneğimizde bir saygı adabı olarak yaşayan el öpme hareketinin kökeni de çok kuşkuludur. El öpme bir iktidar sorunudur.

Şempanzenler dahi kavgada gücünü yitirince tırsar rakibine ısırması için elini uzatır, yani pes etti anlamı taşır.

Ki, el öptürtmeyi çoktan geçtik, CEMAATİN AJAN YAZARLARI DİL ÇIKARTIYOR böö deyip ASKERLERİN YÜZÜNE İŞTE HER AKŞAM İZLİYORUZ PÜSKÜRTEREK TÜKÜRÜYOR… Onurun şerefin hukukun hepimizin sosyal güvencesi HUKUK'UN BU DENLİ AŞAĞILANDIĞI BİR DÖNEME ŞAHİT OLDUK MU?

Şimdi savunmaları hiç dikkate alınmayarak içeri tıkılanlar, bizlerin ne arkadaşı ne de meslekdaşı, ancak ortada düpedüz savunmayla dalga geçen ve UYDURMA BELGELERİN HESABINI SORMAYAN bir 'HUKUK' VAR. Bizlerden tek kişinin bu kararı sindirmesi mümkün değil, şimdi bir halk merak ediyor şimdi Türkiye merak ediyor, merak ediyorum HANGİ BAYRAĞIN HANGİ TOPRAĞIN HANGİ HUKUK'UN KOMUTANISINIZ?

Hukuk'un seçimle çoğunlukla demokrasiyle hiçbir ilişkisi yoktur, HUKUK, hepimizin sosyal güvencesi İNSANLIĞIN TEK SIĞINAĞIDIR.

KARDEŞLERİM,

bu ajan dinci Amerikancı hukuk'un başımıza ördüğü bu demir dağları eritmek için KİMSEYE İHTİYACIMIZ YOK. Asker dediğin zaten dünden bugüne bu yoksul halkın siyasi ve sosyal eşitlikleri için hep ayak bağıydı.

İğrenme duygusu evrensel bir duygudur, her insan onursuzluk şerefsizlik karşısında yüzünü ekşitir.
Ve unutmayın, bu topraklarla dalga geçmeye kimsenin gücü yetmez, üçbin beş bin yıl öncesine giderseniz bu toprağın her bir dağının ayrı bir Tanrı olduğunu görürsünüz, bin yıl önceye giderseniz, her bir insanın Tanrı olduğunu haykırıp yakılan insanlar olduğunu görürsünüz.

Bu topraklarda 'İNSANLAR YAŞIYOR', bunu herkese öğretmeden mezara gidersek gözümüz arkada kalır. Adı askerdir yazardır hiç fark etmez, bu hukuksuzluk karşısında onuru zedelenmiş kimliği, kişiliği, insanlığıyla oynanmış bu toprakların insanları hepsi artık ve ebediyen özbeöz kardeşlerimiz, HERKES GÖRECEK, BU TOPRAKLARDA, ALTTA KALANIN, HAKKI YENENLERİN YANINDA ÖLÜMÜNE VE SONSUZCA KAVGA VEREN İNSANLAR OLDUĞUNU…

Yolumuz hiç değişmedi, PADİŞAHLARA FİRAVUNLARA DİNCİ AMERİKANCILARA 'İNSAN'I VE 'HUKUK'U HİÇ YILMADAN ÖĞRETECEĞİZ.

Nihat Genç
Odatv.com

http://www.muhalifbakis.com/haber/muhalif-analizler/yakinda-her-sey-olacak/260.html

--  Dostluk, en yakin akrabaliktir.  Hz.Ali - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kurmus oldugum gruba uye olun   Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir gruptur.   Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz. http://orajpoyraz.blogspot.com/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dinlerin kitaplarini; Okuyup anlayana 'ateist', Okuyup anlamayana 'dindar', Hem okumayip hem de anlamayana, 'yobaz' denir.  Nikola Tesla - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dinler atesbocekleri gibidir: Parlayabilmek icin karanliga gereksinim duyarlar. Tum dinlerin kosulu yaygin olan belirli bir derecede cehalettir. Ki sadece bu havada yasayabilirler ancak.  Arthur Schopenhauer - - - -   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ey mutsuzlar! Kardeslerinizi bogazliyorlar, goz yumuyorsunuz. Çigliklar duyuluyor ama siz susuyorsunuz. Aramizda dolasip kurbanini seciyor zorbanin teki, sessiz kalirsak bize dokunmaz diyorsunuz. Bok yiyorsunuz! Ne tuhaf yer burasi, sizler nasil insanlarsiniz! Haksizlik varsa bir yerde eger ayaklanmali insan. Ayaklanma olmuyorsa batsin o sehir yerin dibine. Yansin bitsin, kul olsun karanliklar basmadan.  Bertolt BRECHT - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ben, Manevi Miras olarak hicbir Ayet,  hicbir Dogma,  hicbir Donmus ve  kaliplasmis Kural birakmiyorum. Benim Manevi Mirasim Bilim ve Akildir...  K.Ataturk - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Putlarin, Kabenin istedi gi: Kolelik; Canlarin, ezanin diledigi: Kolelik; Mihrapti, kiliseydi, tespihti, salipti Nedir hepsinin ozledigi? Kolelik.  Omer Hayyam - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SADRAZAM Gunlerden bir gun Hamama gidecegi tuttu, Sadrazam hazretlerinin   Bir yaninda birinci veziri Bir yaninda ikinci veziri Bir yaninda ucuncu veziri. Sonra efendime soyleyeyim Peskircibasi, Nalincibasi Sabuncubasi Velhasil tam dort yuz kisilik kafile Pestamal takip girdiler hamama Gectiler kurnalarin basina Ucer beser Sadrazam deseniz Kuruldu gobek tasina Yan gelip yatti * * * Memleketin en unlu tellaklari Sardilar dört yanini Kimi elini kapti, kimi bacagini Bir keseleme surtme fasli basladi. Tam on iki saat On iki unlu tellak Incitmeden keselediler Hazretin mubarek vucudunu. Oylesine kir cikti ki sormayin Her biri nah parmagim gibi Aman efendim bu ne kiri Demeye kalmadi Keselerin altinda eriyip gitti Koskoca sadrazam Butun maiyet erkani yerinden firladi: - Nettunuz devletliyu? Dediler tellaklara. Tellaklar cevap verdi: - Biz yikadik, keseledik. Devletlunun kirden ibaret oldugunu bilemedik. Suc bizde degil. Neyleyelim Kir bitti Sadrazam elden gitti. !!! Umit Yasar OGUZCAN (i926-i984)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder