13 Ağustos 2016 Cumartesi

ARINÇ'IN FETÖ TEŞKİLATI ARTIK AÇIĞA ÇIKTI.

 


ARINÇ'IN FETÖ TEŞKİLATI ARTIK AÇIĞA ÇIKTI.

ARINÇ'IN FETÖ TEŞKİLATI ARTIK AÇIĞA ÇIKTI.
FETÖ'NÜN KOZMİK DOSYASI
"TBMM BAŞKANI BÜLENT ARINÇ"
"SPİL DAĞI'NDA OPERASYON"
"OLAĞANÜSTÜ ÖRGÜTÜ BİR YAPI"
"OPERASYON YARIM KALDI"
"DOSYA AÇIK"
"O EV ARANAMADI"
"ERDAL SARIZEYBEK"

12.08.2016 22:35


Arınç itiraflara başladı... El koyun bu dosyaya ey devletim; FETÖ'yü çökertmek istiyorsanız BU DOSYAYA EL KOYUN!

FETÖ'NÜN KOZMİK DOSYASI

Bugün ülkemizi yakan ve FETÖ koduyla yasa dışı bir örgüt olarak ilan edilen Fettullah Gülen'in yurt içi ve yurt dışı yapılanmasına karşı ilk operasyon 2003'te yapıldı.

Yapılan operasyonda çok önemli belgeler ele geçirildi ki, bunlar arasında örgütün il il teşkilat liderleri, bunlara bağlı vakıf ve derneklerin listesi de ele geçirildi.

Hazırlanan belgelerin kodu: 2003/502'tür.

Ve belgeler halen Manisa Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Temmuz 2003 gün ve 2003/503 sayılı dosyası içerisindedir.

Bu belgeler incelendiğinde tüm yurttaki F Tipi vakıf ve derneklerin adı, adresi ve telefon numaraları; bu odakları yönetenlerin kimlikleri hatta yurt dışı teşkilat adresleri görülecek ve buna dayalı yapılacak bir operasyonla bu FETÖ denilen illegal örgüt çökertilebilecektir.

Neden o zaman çökertilemedi diye sorulacak olursa, işte nedeni…

"TBMM BAŞKANI BÜLENT ARINÇ"

Kamuoyunda "Arınç'ın annesinin evini aramışlar" algısı ve yanlışıyla ortaya çıkan ama aslında gerçeği yansıtmayan bu mesele, yanılmıyorsak eğer 2003 Temmuz ayında başlar.

Biz o tarihte biz Fransa'da görevliydik. Avrupa Kolluk Kuvvetleri müşterek tatbikatında Türk Jandarması'nı temsilen katılmıştık. Daha biz Fransa'da iken, il merkezinde görevli bir üsteğmen tarafından Spil Dağı'nda yasa dışı işlerin döndüğüne ilişkin bir istihbaratın alınmış olduğu ve operasyon için geri dönüşümüzün beklendiği bir süreçti bu.

Hatırlayınız o dönemde Arınç annesinin evini Eruygur'un arattığını söylüyordu ama bu doğru değil, çünkü Arınç'ın annesinin evi Manisa'da hiç aranmadı.

Arınç bu olayı Eruygur'un tertiplemiş olduğunu söylüyordu ama bu da doğru değildi çünkü bu olayda hiçbir tertip yoktu.

Arınç özellikle Eruygur'un kendisine, partisine ve siyasi görüşüne yönelik bir kasıttan dolayı bu olayı düzenlemiş olduğunu söylüyordu ama bu da doğru değil, çünkü bu olayın Eruygur'la hiçbir ilgisi yoktu.

"SPİL DAĞI'NDA OPERASYON"

Biz bu pencerelerden Arınç olayına baktığımızda yasal bir olayın manipüle edilerek siyasette kullanılmış olduğunu apaçık görmekteyiz. Çünkü bu meselenin başlangıcında ne Arınç vardı ne de annesi. Olaylar Spil Dağı'na izinsiz dini eğitim merkezleri kurmuş olan bir yapının, savcılıktan alınan yetkiyle ve Manisa İl Merkez Jandarma Komutanlığınca aranmasıyla gelişti…

Bu bölgede yapılan arama sonucunda yurt içi ve yurt dışında örgütlenmiş bir organize yapı ortaya çıkarıldı ve bu yapıda yer alan adreslerin incelenmesi sonucu jandarma yine savcılık kararıyla, Arınç'ın annesinin evine yöneldi.

Spil Dağı'nda yapılan aramada ele geçirilen belgeler bir yapının, devletin bu anayasal yapısını "silahsız ama örgütlü" olarak değiştirmek maksadıyla yurt içi ve dışında teşkilatlandığını açıkça gösteriyordu.

"OLAĞANÜSTÜ ÖRGÜTÜ BİR YAPI"

Bu Arınç olayı gerçekten çok önemli bir olaydı, çünkü soruşturmaya konu olan bu silahsız örgüt din kisvesi altında Türkiye'nin tüm illeri ve birçok ilçelerinde teşkilatlanmıştı. Haliliye Vakfı, Hilaliye Vakfı gibi çeşitli isimler altında ve çoğu dernek ve vakıf şeklinde örgütlenmişti. Savcılığa intikal eden belgelerde hepsinin adresleri, sorumlu kişileri, telefonları, eğiticileri tek tek belli idi.

Eğiticileri arasında Mısır'dan dahi görevlendirilmiş öğretmenler vardı. Delillerin takdiri mahkemeye ait olmakla birlikte, uzun yıllar savcılıklarla birlikte çalışarak bilgi ve tecrübe kazanmış bir jandarma personelinin daha ilk bakışta, bu örgütün anayasal düzene karşı yapılanmış bir teşkilat olduğunu kavraması oldukça kolaydı.

"OPERASYON YARIM KALDI"

Arınç evi hikayesi bir kenara bırakılıp savcılıklarca bu yapı üzerine gidilmesi gerekirdi ama olmadı, gidilmedi. Ankara merkezli bir soruşturma ekibi kurulup tek elden soruşturmanın yürütülmesi gerekirdi ama bu da yapılmadı.

Bizim tarafımızdan konunun öneminin bilincinde olarak, devletin istihbarat ve asayiş kuruluşlarının harekete geçmesi için Türkiye'deki tüm jandarma teşkilatlarına durum bildirilmişti. Bu konu ile ilgili tüm bilgiler ulaştırılmıştı ama teşkilatımızdaki yapısal sorunlar nedeniyle bu olay aydınlatılamadı.

Şimdi düşünüyoruz da o süreçte, Ankara'da Fettullah Gülen hakkında açılmış olan soruşturma ve yürütülmekte olan yargılamaya bu dosya zamanında dahil edilmiş olsaydı, belki de verilmiş kararlar şimdikinden oldukça farklı olacaktı.

Yurt dışı ve yurt içindeki bu merkezlerin hepsinde arama yapılıp elde edilecek belgeler ışığında gerçek ne ise ortaya çıkarılmış olsaydı, Gülen örgütü bugünkü gibi devlet içinde devlet olamayacaktı, ama yapılmadı.

"DOSYA AÇIK"

Şimdi bu dosya Manisa adliyesindedir ve orada kalmıştır. Dosya kaynağı Manisa Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Temmuz 2003 gün ve 2003/502 sayılı müteferrik kararının ardında bulunmaktadır. Bu dosyanın akıbeti hala tarafımızdan bilinmemektedir.

Eğer ki içindeki belgeler yok edilmediyse hala geç kalınmış değildir, AKP hükümeti ve özel hukuku engelleme yapmaz ise hala gerçeğe ulaşmak için izlenecek yollar vardır. Kimdir bunlar, ne amaçla örgütlenmiş, ne amaçla böylesi geniş bir alanda teşkilatlanmıştır, açığa çıkarılmalıdır. Nasıl bir örgüttür ki bunlar bir eli Mısır'da diğer eli Azerbaycan'dadır, aydınlatılmalıdır.

"O EV ARANAMADI"

Arınç'ın annesinin evine gelince, arama kararı veren mahkeme Arınç'ın olası müdahalesi sonucu verilmiş arama kararını iptal ettiğinden bu ev aranamamıştır, yetki verilmiş olsaydı yapılacaktı ama olmadı. Bu arama, konunun merkezinde Arınç olduğu için değil merkezinde suç olduğu için yapılmış olacaktı ama olmadı. Çünkü bir ülkede yasa hakimiyeti varsa eğer, yasalar konuşur Arınç değil!

Olay işte budur. Burada sorgulanması gereken bir dönemin Meclis Başkanı'nın annesine ait evde ne gibi bir eğitim yapıldığının ve bu evin yurt içi ve dışı şubelerle ve de Hilaliye Vakfı arasındaki bağlantının ne olduğudur.

Sayın Arınç Türk milletine karşı olan sorumluluğu çerçevesinde bu sorulara cevap vermelidir.

Sonuç olarak bu süreç karanlık bir süreçtir ancak dosya açıktır; bu dosya Manisa adliyesindedir ve kaynağı, Manisa Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Temmuz 2003 gün ve 2003/502 sayılı müteferrik kararının ardında bulunmaktadır.

Eğer ki içindeki belgeler yok edilmediyse hala geç kalınmış değildir, hala gerçeğe ulaşmak için izlenecek yollar vardır…

"ERDAL SARIZEYBEK"

Bu olaydan sonra Sarızeybek, bir yılda üç tayin gördü, bir kez açığa alındı, hakkında 16 ayrı suçtan soruşturma yapıldı; beş ayrı mahkeme yargılandı ve sonunda beraat edip emekliye ayrıldı...

Emeklilik sonrasında Zekeriya Öz tarafından Türk Ordusu aleyhine ifade vermesi için baskı yapıldı ama o direndi; on yıl çeşitli soruşturmalara maruz kaldı...

Ve sonunda temize çıktı ve şu an hakkında açılmış bir dava, yapılmakta olan bir soruşturma yoktur ve gerek asker gerek sivil iken hiçbir ceza almamıştır.

Ve şimdi Sarızeybek, açıkladı bu dosya üzerinden yapılacak operasyonu beklemektedir...

Bakalım gün ne gösterecek...

Erdal Sarızeybek

http://www.erdalsarizeybek.com.tr/haber/arinc-in-feto-teskilati-artik-aciga-cikti.html

 
a45UyF587661-160813154423 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2016/08/13  16:20 2  65  islamvebilim@googlegroups.com


 



--

Gunesin atesinden cok, suyun ozlemi yakar colu...

Anonim Nasihat

Said-i Nursi, gundemi takip etmedigi icin yeniliklerden uzaktir.
Ona gore dunyada; vaktini gecirdigi medrese egitimi, buranin gundeminde olan tartismalar ve bu donemde okudgu tarikat kitaplari vardir.
Ne Kur an i tanir ve bilir, ne de halki...
Halktan uzak bir gundemi vardir.
Kitaplarini halkin anlayabilecegi dilde yazmamistir.
Boylelikle eserlerini daha gizemli hale getirmistir.
Halktan bir cogu da anlamadigi seylere daha cok inanir olmustur.

(Tarihce-i Hayat 624)

Butun dinlerin viruslerin salginina cok benzer bir akil hastaligi oldugunu dusunuyorum.
Din mukemmel bir kulturel yapi.
Ama bu onu gercek yapmiyor ve beni gercek ilgilendiriyor.
Cicek virusu mukemmel bir virus.
Isini cok guzel yapiyor.
Ama bu onun iyi oldugu, ve yok olmasini istemedigim anlamina gelmiyor

Richard Dawkins


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder