24 Ağustos 2016 Çarşamba

TGB'den Joe Biden'a tavsiye

 


TGB'den Joe Biden'a tavsiye

"Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Genel Merkezi, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in Türkiye'ye gelişi ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 14:03

İşte TGB Genel Merkezinden yapılan açıklamanın tam metni:

Ülkemiz, emperyalist saldırının çaresiz intihar hamleleriyle fırtınalı günler geçiriyor. Bu fırtınalı günler, emperyalist odaklara karşı devletimizin, milletimizin ve ordumuzun büyük kararlılığını da pekiştiriyor.

Bölgemizin ve ülkemizin baş belası ABD, başa bela olmaktan çok, artık kendi başına belalar almaya başladı. Operasyonel kuvveti FETÖ'nün Türkiye'de ezilmesinin ardından, bölgede de büyük hezimetler yaşamaya devam ediyor. Daha iki gün önce TSK, Munbuç'ta PYD'yi, Cerablus'ta ise IŞİD'i vurarak, bu kararlılığın irade beyanını ortaya koymuş oldu. Aynı kararlılığı taşıyan Suriye de Haseke'de PYD'yi vurarak uluslararası teröre karşı bu büyük iradenin bir parçası olduğunu yinelemiş oldu. Suriye'nin kuzeyindeki koridor artık ABD'nin hiç gerçekleşmeyecek bir hayali olarak tarihteki yerini alıyor. Ülkemize ve bölgemize saldığı bu üç başlı kuklanın(PKK, FETÖ, IŞİD) kuyruğunun kıstırılması, kuklacıda büyük bir telaş uyandırıyor.

Bu telaşla önce ABD Genelkurmay Başkanı Dunford Türkiye'ye geldi. Şimdi de ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden bir dizi ziyaret ihtiyacı duyarak bugün ülkemize geliyor. Bu büyük bunalımdan bir başarı çıkarmaya gelen Biden'a aslında geldiği günün sabahı en güzel karşılama törenini TSK yapmış oldu. Türk Özel Kuvvetleri bu sabah itibariyle Cerablus'a hava ve kara operasyonunu da başlattı. PKK ve IŞİD terörü bölge ülkelerinin işbirliği ile temizlenmeye başladı. Biden, ABD'nin dönülmez akşamın ufkunda olduğunu daha Ankara'ya gelmeden anlamış olsa gerek. ABD'nin artık "üç ayağı" da çukurdadır. Önümüzdeki günlerde de kuklaları bu çukurlara kalıcı olarak gömülecektir.

Türk Gençliği adına yineliyoruz; ziyaretleriniz faydasız, sinsi planlarınız geçersiz ve yalanlarınız hükümsüzdür. Biden tüm bunları anlamakta güçlük çekiyorsa, kendisine 30 Ağustos'ta Türkiye'nin tüm meydanlarını izlemesini tavsiye ediyoruz. Bu meydanlarda, çürüyen emperyalizme karşı büyük zaferin fotoğrafını ve ziyaretinin yansımasını görecektir.

ulusalkanal.com.tr

 
a45UyF587661-160824144142 Oraj Poyraz At Neomailbox.net cimcime@neomailbox.ch
2016/08/24  15:40 2  65  islamvebilim@googlegroups.com


 



--

Summum ius summa inuria.
Ne kadar cok kanun,o kadar az adalet (Cicero)

Latin Atasozu

Allah; Adem i, Nuh u, Ibrahim Ailesi ni, Imran Ailesi ni secerek alemlere ustun kilmistir.

AL-I IMRAN SURESI 33

Bir kisisel Tanri anlayisi benim ciddiye alamayacagim antropolojik bir kavramdir.
It seems to me that the idea of a personal God is an anthropological concept which I cannot take seriously.

Kaynak: Albert Einstein, 1947; from Banesh Hoffmann, Albert Einstein Creator and Rebel, New York: New American Library, 1972, p.95.


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder