23 Ağustos 2016 Salı

FETO Amerika askeri üssüne okul açtı işte o fotoğraf

 


FETO Amerika askeri üssüne okul açtı işte o fotoğraf

FETÖ, ABD'deki en büyük hava üslerinden olan Nevada Eyaleti'ndeki Nellis Hava Üssü'nde 1 Temmuz'da okul açtı.

23 Ağustos 2016, 08:32

Türkiye dışında en yoğun örgütlenmesini ABD'de yapan FETÖ, sinsi yatırımlarına yenilerini ekliyor. FETÖ'cüler ABD'nin en büyük hava üssünün içine okul açtılar.

Akşam gazetesi "ABD üslerinde FETÖ okulu"nun açılıştaki fotoğrafına ulaştı.

Gülen'i iade etmekte direnen ABD'liler, FETÖ'cü müdürden okulun anahtarını alırken böyle poz veriyor.

EĞİTİME BAŞLADILAR

Coral Academy Of Science Las Vegas (Las Vegas Coral Bilim Akademisi) bünyesinde bulunan yeni okulun açılışına tesiste bulunan 99'uncu Misyon Destek Hava Grubu komutanı Albay William Norton ve yardımcısı Astsubay Kıdemli Üstçavuş William Arcuri ile Coral Academy Müdürü Ercan Aydoğdu katıldı. 1 Temmuz'da törenle açılan okulda dün eğitim başladı.


ABD'DE FETÖ OKULLARI

ABD'deki 140 civarındaki sözleşmeli okulu ve bu okularda okuyan 60 bine yakın öğrenci ile ABD'nin en yaygın sözleşmeli okul ağlarından birine sahip olan FETÖ'nün Arizona'da 7, California'da 11, Florida'da 8, Illinois'te 4, Missouri'de 3, New Jersey'de 6, New York'ta 5, Ohio'da 30, Oklahoma'da 4, Pennsylvania'da 3 ve Teksas'ta 46 okulu bulunuyor.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/feto-amerika-askeri-ussune-okul-acti-iste-o-fotograf-204937.html

 
a45UyF587661-160823131603 Oraj Poyraz At Neomailbox.net cimcime@neomailbox.ch
2016/08/23  17:20 2  65  islamvebilim@googlegroups.com


 



--

Felsefenin ne oldugunu ogrenmek zordur, cunku ogretilmez; insan onu yasantidan cikararak bilmelidir, ya da bilmeme gururunu tasimalidir.

Iyinin ve Kotunun Otesinde | Friedrich Nietzsche

Teskilat-i Milliye sergerdeleri, bu mahluklar kadar baslari ezilmek ister yilanlar tasavvur edilemez.
Dusmanlar onlardan bin kere iyidir

(ALi KEMAL, Peyami Sabah, 23.4.1920)

EINSTEIN ve TANRI
Bir kisisel Tanri anlayisi bana oldukca yabancidir ve hatta safca gorunuyor.
Ama kelimenin bildik anlami icinde bir Freethinker da degilim cunku goruyorum ki, bu, esas olarak salt saflik iceren batil inanca karsit olmaktan beslenmiyor.
Hissiyatim, doga yasalari olarak formule etmeye calistigimiz Evrenin derin uyumunu anlamak icin insan zinhinin yetersizliginin bilincine sahip oldugum olcude dinseldir.
The idea of a personal God is quite alien to me and seems even naive.
However, I am also not a Freethinker in the usual sense of the word because I find that this is in the main an attitude nourished exclusively by an opposition against naive superstition.
My feeling is insofar religious as I am imbued with the consciousness of the insuffiency of the human mind to understand deeply the harmony of the Universe which we try to formulate as laws of nature
Kaynak: Albert Einstein in a letter to Beatrice Frohlich, December 17, 1952; Einstein Archive 59-797; from Alice Calaprice, ed., The Expanded Quotable Einstein, Princeton, New Jersey: Princeton University Press, 2000, p.217.


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/



1 yorum:

  1. Birer papaz mektebi olarak kurulmuş nice Amerikan ve İngiliz üniversitesi, zamanla birer ATATÜRKÇÜLÜK OTAĞI hâline, Gülen gibi aymaz papazlar yüzünden gelmiştir. Bu bakımdan F.Gülen, ATATÜRKÇÜ değilse bile, “Kemalizm'in faydalı budalası” sayılmalıdır [bkz: “Nobel alma ihtimalim var, tutuklu kalamam” (2 sütun üzerine) başlıklı haberi, Cumhuriyet gzt., İmtiyaz Sahibi Cumhuriyet Vakfı adına Orhan Erinç, Genel Yayın Yönetmeni Murat Sabuncu, Yazıişleri Müdürü ‘Sorumlu’ Faruk Eren, ISSN 977-1300-0934, Yıl 93 Sayı 33516, Çarşamba 12 Temmuz 2017, Baskı DPC Doğan Medya Tesisleri Hoşdere Yolu 34850 Esenyurt İstanbul, s.5].

    YanıtlaSil