29 Haziran 2017 Perşembe

Haziran Semra : Düzce Belediyesi Aile Şeması



Haziran Semra : Düzce Belediyesi Aile Şeması

ADALET yürüyüşünde geceleme bölgesine Gübre döktüren, Atatürk heykelini kaldırıp Rabia diktiren, suları kestirten Düzce Belediyesi üst düzey çalışanları.
Aile boyu Belediye işgalcileri.
Ulan sizin aileden başka belediye de görev alacak akıllı Düzce'li mi yok?
Bu isimlerin kendileri ve yakınlarının mal varlıkları hemen araştırılmalı.
 
a45UyF587661-170629171851 Oraj Poyraz At Alpinaasia oraj_poyraz@alpinaasia.com
2017/06/29  18:24 2  65  alelma@yahoogroups.com


 
--

Bir bicimde dusuncelerimizi onyargi temeline oturttugumuz yuksek duvarlarla korumaya almissak, disaridan sizan aksi ve asi dusunceleri tutuklama hukmu onyargicimiz tarafindan onaylanmis demektir...

Dusuncenin Dusunceli Sozleri

Maide Suresi 33.Ayet:

Allah ve Resulune karsi savasanlarin ve yeryuzunde (hak) duzeni bozmaya calisanlarin cezasi ancak ya (acimadan) oldurulmeleri, ya asilmalari, yahut el ve ayaklarinin caprazlama kesilmesi, yahut da bulunduklari yerden surulmeleridir.
Bu onlarin dunyadaki rusvayligidir.
Onlar icin ahirette de buyuk azap vardir. ***

Kur an-i Kerim in bazi ayetlerine iliskin mazeretler:
1- Bu ayetler yanlis tercume edilmis!
2- Bu ayetler yanlis anlasilmaya musait yani herkes anlayamaz!
3- Bu ayetler zaman asimina ugradi yani bugun gecersiz!
4- Bu ayetler cag disi yani Islam da reform yapilmasi lazim!
5- Bu ayetlere iman etmek imkansiz ama yine de ben bir muslumanim!

Mazeretlerin Cevaplari:

1- Diyanet Vakfi Meali ni, konularinda uzman Ilahiyatci Heyet hazirladi. En cok itibar edilen meal. Heyetteki herkesin yanlis tercume yapmasi imkansiz. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
2- Kur an-i Kerim i herkesin anlayabilecegine dair ayetler var* ve zaten bu sebeple indirilmis . Tersi ise adaletsizlik olur cunku herkesin anlayamayacagi ve yanlis anlasilmaya musait bir kutsal kitap gondermek Allah a yakismaz. Bir sakinca da sudur; Muslumanlara siz Kur an i anlamazsiniz, sadece biz anlariz diyen ruhban sinifi olusur ki Islam da ruhbanlik haramdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
3- Kur an in, kiyamete kadar , cihansumul(evrensel) yani her zaman ve her yerde hukmunun gecerli olduguna inanmak farzdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
4- Allah 21. yuzyilin hayat sartlarini ve yasam bicimini ezelden beri bildigine gore Allah in bu durumu hesaba katmadigi ni iddia etmek Allah a karsi cok buyuk bir iftiradir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
5- Bu ayetlere iman etmeyenin adi Musluman degil Kafir dir.** Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.

*Bakiniz: Nahl Suresi 89. Ayet, Enam Suresi 38. Ayet, Maide Suresi 15. Ayet, Hac Suresi 16. Ayet.
**Bakiniz: Bakara Suresi 85. Ayet ve Maide Suresi 44. Ayet.
***Maide Suresi 33. Ayet in Sebeb-i Nuzul u (Inis Sebebi) : {Kaynak: Kutub-u Sitte; Buhari, Muslim, Tirmizi, Ebu Davud, Ibn-i Mace, Nesai.}

Bir bedevi kabilesi Yesrib e (Medine ye) goc ettiler, hava degisiminden hasta oldular, Resulullah a basvurdular, O da Beyt-ul Mal in develerinin sidiklerini ve sutlerini icmelerini tavsiye etti, adamlar develeri caldilar, Resulullah yakalatti, gozlerini oydurdu, Maide Suresi 33. Ayetin emrettigi gibi ellerini ve ayaklarini caprazlama kestirdi, ardindan cole atmalarini emretti, adamlar su su diye inleyerek taslari yaladilar ve bu sekilde kan kaybindan olduler.


Turker Erturk: MUAVENET.
Kasten vurdular-Mesaj verdi-Mesaj anlasilmadi

1 Eki, 2015

Muavenet in 2 Ekim 1992 de Display Determination-92 (Kararlilik Gosterisi-92) adli NATO tatbikati sirasinda Ege de ABD ucak gemisi Saratoga nin atesledigi 2 adet Sea Sparrow hava savunma fuzesiyle vurulmasinin uzerinden tam olarak 23 yil gecti.

Fuzeler geminin kalbi sayilabilecek kopruustu ve SHM (Savas Harekat Merkezi) gibi yerlerin yakinina isabet etti. Fuzelerin isabeti sonucunda geminin komutani Deniz Kurmay Yarbay Kudret Gungor dahil olmak uzere 5 sehit ve 22 yarali verdik. Donemin ABD Disisleri Bakani Lawrence Ealeburger haberi Washinton Buyukelcimiz Nuzhet Kandemir e geminizi batirdik ozur dileriz diye iletti.

Olay gece yarisi yesil periyot olarak adlandirilan tatbikat disi bolumunde meydana geldi. Saratoga ve Muavenet Ege de Saroz Korfezi yaklasma sularindaydilar. Bildiginiz gibi Ege nin her iki tarafi NATO muttefikleriyle (Turkiye ve Yunanistan) cevrilidir. Ayrica civarda tatbikati veya ABD gemilerini yakindan izleyen Rus ve Cin harp gemileri mevcut degildi. Bunun anlami Saratoga dahil ABD harp gemilerinin yuksek hazirlik durumunda veya tetikte olmasini gerektiren herhangi bir durum yoktu.

KASTEN VURDULAR

Sea Sparrow satihtan havaya atilan, 19 km. menzile sahip, 231 kg agirliginda, 3,6 metre boyunda ve yakla$ik 170 bin ABD dolari maliyete sahip yari aktif radar gudumlu bir fuzedir. Sea Sparrow bir hava savunma fuzesi olmasina ragmen satihtan satiha yani suustu hedeflerine de atilabilme ozelligine sahiptir.

Sea Sparrow fuzesi atabilmek tek bir kisinin tabancayi eline alip ateslemesi gibi kolay bir sey degildir. Yine bu fuzenin firlatilabilmesi SHM de vardiya tutan bir subayin kolunu atesleme dugmesine yanlislikla carpmasi aciklamasi ile de izah edilemez. Fuzenin kazaen ateslenebilmesinin onune gecebilmek icin sistem cok sayida emniyet tedbirini icermektedir. Fuzeyi basari ile atesleyebilmek icin 6 asamadan gecilmesi ve gemi komutanin onayinin alinmasi gereklidir. Ayrica fuze at ve unut (fire and forget) turu bir gudumlu mermi degildir. Fuze ateslendikten sonra hedefini vurabilmesi icin bilgiye ihtiyaci vardir. Bu nedenle atan geminin hedef gemisini (Muavenet) radarla aydinlatmasi gereklidir.

Sonuc olarak olayin kaza olmasinin imkan ve ihtimali yoktur. Kaza olma sansi bir milyonda bir dahi degildir. ABD, en yetkili agizlarindan bu olayin bir kaza oldugunu acikladi. Ama bize gore Muavenet kasten, isteyerek, bilerek ve planlanarak vuruldu. O zaman akliniza su soru geliyor; ABD nicin bunu yapsin?

MESAJ VERDI

ABD bu olay ile Turkiye ye mesaj vermek istedi. Birincisi stratejik olani; soguk savas donemi sonrasi liderligimde yenidunya duzeni kurulmaktadir. Farkli yol arama kipirdanmalarinin farkindayim. Kayitsiz ve sartsiz izlemen gereken yol benim gosterdigimdir. Ikincisi ise guncel bir sorunla ilgiliydi ama sonuclari itibariyla bu da stratejikti. Cekic gucun Turkiye deki varligi ve yapacagi gorevler benim icin hayati oneme haizdir. Engellenmesi kabul edilemez.

ABD Muavenet i vurarak yakici ve yikici gucunun kucuk bir ornegini vermisti. Sonrasinda da Muavenet e karsilik 8 Knox sinifi firkateyni Turkiye ye cok ucuza vererek havucu da gostermisti.

ABD, kurguladigi yenidunya duzeni icinde Ortadogu yu yeniden sekillendirecekti. Bunun icin Turkiye yi kaybetmemek ve iliklerine kadar kullanmak yasamsal oneme haizdi. Bolgede ikinci bir Israil olmasi planlanan kukla Kurt Devleti nin olusumu icin Cekic guc cok onemliydi. Temmuz 1991 de goreve baslayan Incirlik ve Pirinclik te konuslanmis 77 ucak ve helikopter ile Amerikan, Ingiliz, Fransiz 1862 kisiden olusan Cekic guc un Turkiye den cikarilmasi asla ve asla kabul edilemezdi.

MESAJ ANLASILMADI

Gorunurdeki amaci Saddam Huseyin in olasi saldirilarina karsi Irak in kuzeyinde bulunan Kurtleri korumak olan ama esas amaci Irak i bolmek ve bolgede Kurt Devleti kurmak olan Cekic guc un gorev suresi TBMM de uzun ve sert tartismalardan sonra 24 Aralik 1992 de 6 ay uzatildi. Bu uzatmalar 2003 e kadar devam etti.

Turk Silahli Kuvvetleri ve Turkiye, Muavenet ile verilmek istenen mesaji anlayamamisti. Ama ABD nin ulkemiz ve bolgemiz icin planlari vardi. Anlamamakta direnince 1995 de Turk Generalleri hizadan cikti dediler. Irak a mudahelede yer almak istemeyen Ecevit i tasfiye etmek icin Kara Carsamba olarak bilinen 2001 Turkiye Ekonomik Krizini manipule ettiler ve Erdogan liderliginde AKP yi iktidara getirdiler. Erdogan a zorluk cikaran TSK yi itibarsizlastirmak icin 4 Temmuz 2003 de Turk Askeri nin kafasina cuval gecirdiler. Ergenekon ve Balyoz gibi operasyonlarla projelerinde gorevlendirdikleri AKP nin onunu actilar. Ve gunumuze kadar geldik!

Sehitlerimize rahmet diliyorum.

Saygilar sunarim

ILK KURSUN


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder