16 Temmuz 2018 Pazartesi

YILMAZ ÖZDİL : Achtung



YILMAZ ÖZDİL : Achtung

Alman istihbaratı'nın bağrına bastığı sarıklı yobazın adı Cemalettin Kaplan'dı "kara ses" olarak tanınıyordu Erzurumluydu nurcuydu.

İlkokul mezunu bile olmadığı halde sihirli eller devreye girdi 40 yaşında Ankara Üniversitesi ilahiyat fakültesinden diploma verildi. Diyanet işleri başkanlığı bünyesinde imamlık müfettişlik müftülük hatta personel daire başkanlığı yaptı. 1977 seçiminde Milli Selamet Partisi'nden milletvekili adayı oldu seçilemedi. Adana'da illegal medrese açmıştı imam hatip öğrencilerine tarikat eğitimi veriyordu. Sırf Atatürk düşmanı değildi Türk olan herkesten nefret ediyordu.

Tık diye Almanya'ya alındı.

Köln'de Ulu Cami'de örgütlenmesi sağlandı külliye açtı yurt açtı aşevi açtı bağış adı altında para toplamasına göz yumuldu. Müritleri "mülteci" statüsünde kabul ediliyor çalışma izni verilmiyordu yani resmi olarak Cemalettin Kaplan'ın emrine tahsis ediliyorlardı. "Anadolu Federe İslam Devleti" ilan etti kendisini "halife" ilan etti Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne karşı "cihad" ilan etti hilafet töreni Alman televizyonlarından yayınlandı. Almanya'da kırmızı ışıkta geçeni bile oyarlar ama bu herifin Türkiye Cumhuriyeti'ne alenen savaş açmasına "demokratik hak" deniyordu. Uydu üzerinden televizyon kanalı tahsis edildi vaazları yayınlandı ücretsiz dağıtılan video kasetlerinin Türkiye'ye sokulması sağlandı internet ortamında Türkçe Arapça Kürtçe Farsça İngilizce ve Fransızca yayın yapan web sitesi hazırlandı. Silahlı eğitim yaptırıyordu kara çarşaflı intihar bombacıları yetiştiriyordu idam fetvaları veriyordu Anıtkabir'e saldırı planlıyordu. Türkiye'deki hakimlere savcılara öğretmenlere tebliğler gönderiyordu "bölge imamları" tayin etmişti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ve Malatya İnönü Üniversitesi'ni adeta karargah olarak kullanmaya başlamıştı.

Şimdi sıkı durun…

Bu vatan haini yobazın Almanya'da monte edildiği teşkilat hangisiydi? Milli Görüş Teşkilatı'ydı!

Peki bu vatan haini yobazı Almanya'ya Milli Görüş Teşkilatı'na gönderen kimdi? Necmettin Erbakan'dı!

Erbakan'la Kara Ses'in "emir-komuta" ilişkisi Devlet Güvenlik Mahkemesi'nin iddianamesinde de yeraldı. Necmettin Erbakan 12 Eylül darbesinden hemen sonra Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nı "toparlaması" için Cemalettin Kaplan'ı Almanya'ya gönderdi. Bizzat Erbakan'ın talimatıyla Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın "fetva komisyonu reisi" yapıldı. Yani… Kara Ses denilen yobaz kendisine "halife" rolü biçilene kadar milli görüşçülerin "şeyhülislamı"ydı.

Alman istihbaratı milli görüşçüleri tee 70'li yılların başında şemsiyesi altına almıştı. Milli görüşçüleri koruyup kollamak büyütmek için neler yaptılar? Türk işçilerinin nazarında itibarını arttırmak için "şeyhülislamlık" kurmasına izin verdiler "resmi makam" olarak tanıdılar şeyhülislamın verdiği evlenme akdi çocuk belgesi gibi evrakları sanki Türk konsolosluğu veriyormuş gibi "resmi evrak" kabul ettiler. Camilerde siyasi propaganda yapmalarına bağış adı altında para toplamalarına başka ülkelerden para transferine izin verdiler. Suudi yönetimi Türkiye'ye hac kotası uygularken Almanya'daki milli görüşçülerin kota dışında tutulmasını sağladılar. Gövde gösterisi yapmaları için Almanya'daki stadyumlarda 50 bin kişilik toplantılar düzenlemelerini sağladılar. Türkiye'de yargılanan Milli Selamet Partisi Refah Partisi mensubu şeriatçı politikacılara Almanya'da oturma izni verdiler. Televizyon kanalı tahsis ettiler gazete-dergi çıkarmalarına yardım ettiler.

Almanya bunları sevabına mı yaptı? İki temel amacı vardı.

Birincisi… Almanya'daki milliyetçi Türk vatandaşlarını Türk kimliğinden uzaklaştırarak siyasal İslam'a kanalize ettiler Türklük bilincinin yerine ümmetçilik koydular. Gurbetçilerin blok halinde hareket etmesinin ortak tavır koymasının Kıbrıs veya sözde soykırım gibi meselelerde ortak eylem yapmasının önüne geçtiler böldüler.

İkincisi… Milli Görüş Teşkilatı'nın Müslüman Kardeşler'le organik bağı vardı. Libya'dan Pakistan'a Malezya'dan Mısır'a Suriye'den Bosna'ya doğrudan ilişki içindeydi Hamas'la Hizbullah'la çok yakındı. Alman istihbaratı milli görüş aracılığıyla bu dinci yapıların tamamına nüfuz etti Almanya'ya stratejik avantajlar sağladı.

Hadi şimdi gene sıkı durun…

Milli görüşçülerin şeyhülislamı Cemalettin Kaplan'la tee Erzurum'dan tee 13 yaşından beri arkadaş olan her ikisi de Said-i Nursi'nin talebesiyken aynı medresede Kurşunlu Cami medresesinde eğitim alan kişi kimdi biliyor musunuz? Fethullah Gülen'di!

Kara ses'i BND aldı. Feto'yu CIA aldı.

Türkiye'den kaçan fetocuların Almanya'ya sığınması şaşırtıcı mı?

Peki yabancı istihbarat servislerinin maşa olarak kullandığı feto'yla kara ses'in Said-i Nursi'den başka ortak noktaları var mıydı? Bir "subay" vardı!

Esad Keşşafoğlu tabip üsteğmendi nurcuydu Kurşunlu Cami medresesindeyken feto'yla kara ses'le sohbet toplantıları yapıyordu 1960'da yüzbaşıyken Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildi Suudi Arabistan'a gitti. Demem o ki… 15 Temmuz'un temelleri tee o günlerden hem de bir "subay" tarafından atılmıştı!

Uzun lafın kısası… Birbirlerine rakipmiş gibi hasımmış gibi görülen feto'nun kara ses'in milli görüş'ün kesiştiği noktadır Almanya.

Türkiye'deki karşıdevrimci siyasal İslamcı hareket Almanya'nın kontrolündedir güdümündedir.

Siz bakmayın eyy Almanya filan denmesine… Bademlerin varlık sebebidir Almanya.

http://www.turkishnews.com/tr/content/2017/07/24/almanya-dosyasi-feto-orgutunun-milli-goruscule-rin-ve-kara-ses-cemalettin-kaplan-in-kesistigi-ulke-al-manya/

--
Sana yapilmasini istemedigini sen de baskasina yapma.

Konfucyus
--
Zina yapan evlilerin taslanarak oldurulmesini emreden ayet, Ayse nin doseginin altindaki sahifede yazili bulunuyordu.
Peygamber olunce Ayse onun defin islemleriyle mesgul iken, evin acik kapisindan iceri giren bir keci o sahifeyi yedi ve boylece taslama cezasi Kuran dan cikti; ama hukmu devam ediyor.

Ibni Mace 36/1944; Hanbel 3/61; 5/131, 132, 183; 6/269
--
Onceliklerini iyi tayin et.
Kimse olum doseginde;
Is yerimde daha fazla zaman gecirseydim demez ..

Anonim Nasihat
--
Sotto voce
Alcak sesle

Latin Atasozu

a45UyF587661
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder