22 Mayıs 2019 Çarşamba

CHP’Lİ BAŞKAN SİNİRLENDİ: HIRSIZLIĞINIZI YOLSUZLUĞUNUZU HER YERDE AÇIKLAYACAĞIM

Din, iman, yalan, dolan...
Oraj POYRAZ(0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc )
           L2fSIJNoA0xfSNxA  

CHP'Lİ BAŞKAN SİNİRLENDİ: HIRSIZLIĞINIZI YOLSUZLUĞUNUZU HER YERDE AÇIKLAYACAĞIM

Kırşehir'in CHP'li Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu meclis toplantısında seçimden önce fazladan harcanan 7-8 milyon liranın araştırılması için komisyon kurulmasını istedi. AKP'li üyeler harcamaların araştırılmasına itiraz etti. Bunun üzerine başkan Ekici unu okuyun da bir utanın. Hırsızlığınızı yolsuzluğunuzu her yerde açıklayacağım adım adım açıklayacağım adım adım yolsuzluklarınızı yüzünüze vuracağım" diye belgeleri gösterdi. Belgeleri gören üyeler komisyon kurulmasını kabul etti. Ancak 5 kişilik komisyonda çoğunluk Cumhur İttifakı'nda oldu.

İsmail AKDUMAN

14:44 - 22 Mayıs 2019

Haberler Gündem


  • Kırşehir Belediyesi Meclisi son oturumu Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında toplandı. Daha önceki toplantılarda belediye yapılan yüksek harcalamaları ve yolsuzlukları tek tek açıklayacağını dile getiren Başkan Ekicioğlu bu toplantıda da seçim öncesinde Mart ayında fazladan harcanan 7-8 milyon liranın araştırılmasını istedi. Paranın nerede ve nasl harcandığını herkesin bilmesi gerektiğini söyleyen başkana AKP'li üyeler itiraz etti.

FOTO:SÖZCÜ

"ŞOV YAPIYORSUN" DİYEN AKP'LİYİ BELGELERLE SUSTURDU

Başkan Ekicioğlu'nun Mart ayında harcanan fazla paranın akibetinin araştırılması için komisyon kurulması talebini önce kabul etmeyen AKP'li üyeler daha sonra teklife itirazda bulundu.



AKP'li meclis üyelerinin "önce dosyaları görelim" sözlerine Başkan Ekicioğlu "Bir belediye başkanı olarak bu artışın gerekçelerini araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Siz dosyaları görün diye yolunuzu açıyoruz. O yüzden komisyon kuralım hepimiz görelim. Dosyaları görmeniz için size yol açıyorum" dedi.

AKP'li üyeler kendi aralarında görüşme yapacaklarını belirterek toplantıya ara verilmesini talep etti. Bu sırada bir üye başkana ov yapıyosun" diye tepki gösterince Ekicioğlu elindeki belgeleri vererek "Şunu okuyun da bir utanın. Hırsızlığınızı yolsuzluğunuzu her yerde açıklayacağım adım adım açıklayacağım adım adım yolsuzluklarınızı yüzünüze vuracağım" diye cevap verdi.

FOTO:SÖZCÜ

KOMİSYONDA CUMHUR İTTİFAKI ÇOĞUNLUKTA



Aranın ardından komisyon kurulma teklifi AKP'lilerin oylarıyla kabul edidi. Ancak fazla harcamaları araştırmak üzere kurulan komisyonda 2 AKP 1 CHP 1 MHP ve 1 İYİ Partili üyenin bulunması dikkat çekti.

Belediyenin daireleri dernek ve cemaatlere ve

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chpli-baskan-sinirlendi-hirsizliginizi-yolsuzlugunuzu-her-yerde-aciklayacagim-4893157/?fbclid= IwAR0L1RG3-xa0jNIwm2Oa0SDXWQCQNHIL3QVneQYHtf3mUsyDhSLJKNjoiws


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Din bir vicdan meselesidir.
Herkes vicdaninin emrine uymakta serbesttir.
Biz dine saygi gosteririz.
Dusunuse ve dusunceye muhalif degiliz.
Biz sadece din islerini millet ve devlet isleriyle karistirmamaya calisiyor kasde ve fiile dayanan taassupkr hareketlerden sakiniyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

184. ILAHIYATIN GEREKSIZLIGI VE TEHLIKESI. HUKUMDARLARA MAKUL OGUTLER

Eger ilahiyat ilahiyatcilara yararli bir ticaret daliysa, cok sabittir ki, ilahiyat, toplumun geri kalan siniflari icin hem gereksiz hem zararlidir. Insanlarin cikari er gec gozlerini actirir. Hukumdarlar ve kavimler bir gun kuskusuz, insanlari daha iyi kilmaksizin karisikliga dusuren bu ilahiyatin layik oldugu ilgisizligi ve derin nefreti teslim edeceklerdir. Genel mutluluga hizmet etmeyen bu kadar kulfetli dini islerin yararsizligi hissedilecektir. Gulunc bir onem atfetmekten cekilir cekilmez, devletlerin duzenlerini artik bozamayacak olan bu kadar berbat cekismelerden utanilacaktir.

Hukumdarlar! Rahiplerinizin ahmakca kavgalarina katilacaginiza, butun uyrugunuzu tekduze bir goruse boyun egdirmek iddiasinda bulunacaginiza, onlarin bu dunyadaki mutluluklariyla mesgul olunuz. Baska bir dunyada onlari bekleyen sansla kendinizi rahatsiz etmeyiniz. Onlari adilce yonetiniz, kendilerine iyi yasalar veriniz, ozgurluklerine ve mallarina dokunmayiniz, egitimlerini gozetiniz, calismalarinda yureklendiriniz, yeteneklerini ve erdemlerini odullendiriniz; edebe aykiri hareketi uzak tutunuz. Hem sizin, hem kendileri icin yararsiz, anlamsiz seyler hakkindaki dusunce tarzlariyla ilgilenmeyiniz. O zaman, kendinize itaat ettirmek icin uydurma masallara muhtac olmazsiniz; ulusunuzun tek rehberi olursunuz. Size borclu olunacak sevgi ve saygi duygulari hakkinda dusunceleri birlesik olur. Ilahiyat efsaneleri, ancak akil ve muhakeme sahipleri uzerinde hukumran olma sanatini bilmemezlikten gelen zorbalar icin yararlidir.

- - - - - - - - - - - - -
Seni seviyorum sozunu gorunce, yureginde hayatta kalmak icin muthis bir istek uyanmis, birden gereksiz tehlikelere atilmayi aptalca bulmaya baslamisti.

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Din, yoksullarin zenginleri oldurmelerini onler.

BONAPARTE,NAPOLON (1769-1821) Fransa imparatoru.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder