13 Mayıs 2019 Pazartesi

TEMEL SAĞIROĞLU : 1 MİLYON BANKAMATİK MEMURU VAR



TEMEL SAĞIROĞLU : 1 MİLYON BANKAMATİK MEMURU VAR

13 Mayıs 2019

Bristol Pennsylvanialı "Yavuz Hırsız" Terrence Dickson tatile giden bir ailenin evini soymaya karar verir. Soygunu gerçekleştirir ve garaj kapısından çıkmak ister. Garajın otomatik kapısının bozuk olması nedeniyle çıkamayınca geri dönüp evin girişinden çıkmaya çalışır ama garajla evi ayıran kapı kilitli olduğu için garajda mahsur kalır. Ev sahiplerinin tatilde olması nedeniyle Dickson garajda kuru köpek maması ve Pepsi Cola ile 8 gün geçirir. Dickson bunalıma girmesine neden olduğu için ev sahibini dava eder ve 500 bin dolar tazminat almaya hak kazanır.

☆☆☆

Los Angeles'da yaşayan 19 yaşındaki Carl Truman komşusunun otomobilin deki jant kapaklarını çalmaya karar verir. Dikkatsiz Truman direksiyonda komşusunu oturduğunu farkedemez. Araç hareket eder ve jant hırsızı Carl Truman parmaklarını kaybeder. Komşusu hakkında dava açar. Hastane masrafları ve artı 74 bin dolar tazminat almaya hak kazanır.

☆☆☆

Bu günlerde sözü mert eli düzgün vicdanı hür dini bütün Osmanlı torunları olarak akıllara ziyan bu davalara bir yenisini de biz ekledik ve dünya tuhaf olaylar literatürüne mehter marşı eşliğinde 1. sıradan yerleştik.

Böylelikle tüm dünyaya "Hırsızların hırsız var" diye haykırıp ev sahibini linç edebildiği bir ülkenin de var olduğunu göstermiş olduk.

Aynı kişi tarafından mühürlenen aynı zarfın içine konulup aynı sandığa atılan 4 oydan 3 tanesi masum 1 tanesi mahkum…

☆☆☆

Allah'ın önünde 5 vakit yatıp kalkan ağzı oroçlu dini bütün bir siyasetçi aldılar" diyor

"Kim çaldı?"

"Hırsız"

"Ne çaldı?"

"4 tanesinden birini çaldı. "

Ne vicdanlı ne ahlaklı bir hırsızmış bu arkadaş.

İnsanın "sesiz konuş oğlum kızkardeşini de çağır gelsin" diyesi geliyor.

Bak işte ne güzel.

Tamamını çalmamış sadece 1 tanesini çalmış.

"Çaldılarsa yol yaptılar köprü yaptılar" zihniyeti ile çıraklık ve kalfalık dönemini geçmiş namuslu bir şekilde işini yapan "mübarek(!) usta" hırsız profilidir bu…

Vallahi de billahi de yatacak yeriniz yoktur sizin

☆☆☆

Seçim sonrası "bankamatik memurları" diye bir başlık açıldı

"İstanbul da 60 Bin kişi var abi…"

"Ankara da 40 Bin üzerinde olduğu söyleniyor azizim…"

"Millet ittifakına geçen belediyeler açıklama yapacak üstadım…"

Bu konuşmalara sık sık şahit oluyoruz.

Gerçek mi ?

Gerçek ama sayı yanlış

Türkiye Genelinde 1 milyon üzerinde bankamatik faresi var.

AKP den 1 dönem seçilmiş bir sonra ki seçimde aday gösterilmemiş; Milletvekillerine Belediye başkanlarına İl Genel Meclis Başkanı ve üyelerine Belediye Meclis üyeleri İl ve İlçe başkanlığı yapmış kişilere;

Müşavir ve benzeri kadrolar verilerek…

Kamu kurumlarına atamaları yapılarak…

İhaleler verilerek korkunç tutarlar ödenmektedir.

Allah Allah diyerek asla abdestsiz gezmeyen bu curuh kendilerine ikram edilene haramı zevki-ü sefa içinde tüketmeye devam etmektedirler.

Bu muhteremlerin aylık kazançları 10 Bin ile 60 Bin lira arasında değişmektedir.

Belediyeler de olan haramzadeler buz dağının görünen kısmıdır. Türkiye Genelinde 800 Bin kişi civarında oldukları tahmin edilmektedir. Aylık gelirleri 3 Bin ile 5 Bin lira arasında değişmektedir. Bunlar genellikle sosyal medya hesapları ile algı operasyonları yapan ve mafya babalarının emrinde çalışan hırsız arsız ve ayak takımı tetikçilerdir.

BUZ DAĞININ ALTINDA OLANLARA BİR ÖRNEK

Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu

Ayakkabı kutularında para saklayan Genel Müdür Süleyman Aslan'ın yardımcısıydı. 26. Dönem Bayburt milletvekili seçildi. Ahmet Davutoğlunu alaşağı eden otel lobisinin içinde yer aldı. 24 Haziran genel seçimlerinde aday gösterilmedi. Vakıfbank Türkiye Anonim Ortaklığına yönetim kurulu üyesi olarak ataması yapıldı. Kamuya ait olan bu bankanın kendisine tahsis ettiği makamı AKP nin propaganda bürosu olarak kullanmakta ve bu hizmeti karşılığında oldukça yüksek bir maaşa imza atmaktadır.

Halk fakr-u zaruret içerisinde ve iftar sofrasına koyacak yemek bulamaz iken 1 milyon üzerindeki bu insanlar Din iman Allah Peygamber Kuran diyerek kul hakkı yemeye cenneti vaad ederek milliyetçilik söylemleri ile halkı aldatmaya devam etmektedirler.

Zehir zıkkım olsun

Uyanmayanlara afiyet olsun

Sevgilerimle



https://www.turkishnews.com/tr/content/2019/05/13/665128/


- - - - - - - - - - - - -

a45UyF587661
- - - - - - - - - - - - -
Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalidir.

Gazi Mustafa Kemal ATATURK

- - - - - - - - - - - - -
JEAN MESLIER : SAGDUYU TANRISIZLIGIN ILMIHALI

96. MATERYALIZMIN INSAN TURU ICIN ONUR BOZUCU OLDUGU DOGRU DEGILDIR

Bize yapilan itirazda, materyalizmin insandan tam bir makine yaptigi soylenir, bu da butun insan turu icin pek onur kirici sayilir. Ancak insan, bir ruhun ya da nasil oldugu bilinmeksizin, onun hayatta kalmasina yarayan "bilmem ne"nin gizli zorlamasiyla dusundugu, hareket ettigi soylendiginde, insan turu daha cok mu yuceltilmis olur?!

Anlasilmasi, gorulmesi kolaydir ki; maddeye ya da cisme karsilik ruha ya da cana atfedilen ustunluk, bu ruh hakkindaki cehalet uzerine kurulmustur. Oysa, bilindigi tasavvur edilen ve zembereklerinin ayirt edildigi seklinde abartilan madde ya da cisimle daha cok kaynasilmistir; ancak cisimlerimizin en sade hareketleri bile, bunlari dusunen her insan icin, sezilmesi, anlasilmasi ve cozulmesi zor muammalardir.

Ruhun cevheri hakkinda bunca kimsenin besledigi sayginin nedeni, ruhun cevherini anlasilir bir sekilde tanimlama olanaksizligi olsa gerektir. Metafizikcilerimizin maddeyi asagilamasi, ancak sundan ileri gelir ki; tanimak, mahrumiyet saygisizligi dogurur ve bize; "ruh, cisimden daha serefli, daha temizdir" dediklerinde, hakkinda hicbir fikir olmayan bir seyin, hakkinda bazi zayif fikirler bulunan seyden daha iyi ve daha guzel olmasi gerektigini soylemekten baska bir sey yapmazlar.

- - - - - - - - - - - - -
...Bize duymak istediklerimizi soyleyen kitaplari severiz...

George Orwell1984

- - - - - - - - - - - - -
Evren kendi kendine calisir ve doganin sonsuz yasalari herhangi bir ilk nedene ya da mars motoruna ihtiyac duymaz.

SADE, MARQUIS DE (Donatien-Alphonse-Frangois de Sade) (1740-1814) Fransiz yazar ve liberter.
Ateistin Kutsal Kitabi - Aforizmalar - Derleyen Joan Konner

- - - - - - - - - - - - -
Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder