24 Kasım 2011 Perşembe

POLITIK - Gülen cemaatinin okulları, CIA’ya adam devşirdiği için kapatıldı

Valla bir ben demiyorum.
Bir sürü başka insan ve devlet kurumu da böyle söylüyor.
Neymiş efendim, Fitneci cemaat, bunların okulları, şirketleri, ve her türlü faaliyeti CIA ve ABD hükümeti kurumlarının himayesindeymiş.
Neden mi?
Hem dünyada hem de ABD, hem de Avrupa içinde yayılmakta olan İslamiyet ve şeriatçı fikir akımlarının ehlileştirilmesi için bu yapı özellikle geliştirilmiş.
Artı, bu cemaatin içine saklanmış olan CIA ajanları cemaatin bulunduğu her yerde rahatça faaliyet gösterebilmektedir.
Tüccar olduğu için parayla satın alınabilen, pazarlık yapılabilen, kendi kendine yaşayabilen ve büyüyebilen misyoner tabiatlı, ne olursa olsun batıyla barışık, bir cemaat.
Biz buna kısaca işbirlikçi, eski tabiriyle komprador bir topluluk diyoruz.
Bu fikrin ana ekseni ne Türk Milleti, ne şeriatçıların tabiriyle Müslüman Milleti.
Varsa yoksa küresel oligarkların menfaati, ABD menfaatleri.
Haaa bu arada şunu da belirteyim.
Fitneci Cemaat küresel oligarklardan Püriten Hristiyan olanların tarafında yer almıştır.
Bu cennahı özetlersek, Rochefeller Hanedanı ve bağlaşığı olan bütün iş çevreleri ve ABD kurumları bu kapsamdadır.
Cemaatin İsrail ve Yahudi çevreleriyle arasındaki mesafe bu sebeptendir.
Ancak, cemaat tıpkı masonlar gibi bir menfaat cemaati olduğu için bu her an değişebilir.
Yeteri kadar yüksek bedellerle kolayca Rothchilds Hanedanı ve bağlaşıkları safına da geçebilir.
Çünkü yapılan tercihler ideolojik olmaktan ziyade pragmatik sebeplerden dolayıdır.
Dünya böylesini ilk defa gördü..
Ne kadar gururlansak azdır.

Gülen cemaatinin okulları, CIA'ya adam devşirdiği için kapatıldı

Salı, 16 Ağustos 2011 21:54

Fethullah Gülen'e Türkmenistan'da darbe!

16 Ağustos 2011 Salı 17:39

 

Türkmenistan, bu ülkenin idari ve kültürel yapısına sızmaya çalıştığı ve ABD için casus devşirdiği gerekçesiyle Fethullah Gülen cemaatinin okullarını kapattı.

İran'ın Dünyaca ünlü haber sitesi Farsnews'in haberine göre ;

Türkmenistan devleti, bu ülkenin idari ve kültürel yapısına sızmaya çalıştığı ve saf Türkmen gençleri arasından seçtiği genç dimağları ABD için casusluk yapmak üzere devşirdiği gerekçesiyle "Türk Okulları" adıyla faaliyet gösteren Fethullah Gülen cemaatinin okullarını kapattı.

Muhabirimizin Aşkabat'tan bildirdiğine göre, Türkmenistan yönetimi Türkiye'nin Nur Cemaati'nin Türkmenistan'da dini – siyasi nüfuzundan duyduğu kaygı yüzünden 1990 yılından beri bu ülkede faaliyet yürüten tüm Türk okullarının faaliyetini askıya aldı.

Habere göre, Türk okullarından sadece Mustafa Kemal Atatürk adı ile faaliyet yürüten Türk okulu, öğrenciler eğitimlerini tamamlayınca dek faaliyet yapabilecek.

Söz konusu Türk okullarının eğitim çalışmalarının yanı sıra hedef ülkelerde " Yeni Osmancılık " propagandasını yaptığı ve okullardan mezun olan öğrencileri hedef ülkelerde anahtar mevkilere atamak için rüşvet bile verdiği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda bu okulların "Türkiye" adına yetiştirdikleri zannedilen öğrenci ve elemanları aslında ABD casusluk teşkilatı CIA'ya bağladığı ve Osmanlı hayallerinin aslında bu gençleri kandırmak için bir tuzak olduğu, tuzağın CIA'da ayarlandığı ortaya çıkmıştı.

http://gazetevatanemek.com/index.php/vatan-emek-haberler/1470-guelen-cemaatinin-okullar-ciaya-adam-devirdii-icin-kapatld.html
--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   tarde sed tute  *  *  * yavas ama emin adimlarla  Latin Atasozu   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder