30 Kasım 2011 Çarşamba

OLAY BUDUR ISTE - AKP zihniyeti budur.


Yahu tamam son sözü yine sen söyle.
Zaten kelime kendini izah ediyor, SON SÖZ.
Eee, bunun bir de ilk sözü var, sonraki sözü var.
Genel Kurmaya da bir sor, sonra başkalarına sor, sorsan ne olur, gururun mu incinir, şerefine zarar mı gelir?
Sor, ondan sonra yine son sözü sen söyle.
Marifet mi şimdi bu?

Ve fakat, Amerikan Genelkurmayından emir almaktan da hiç gocunmuyorsuzun, gururunuz incinmiyor.
ABD atıl kurt dedi mi, hemen FERMA POZİSYONUNA girmekten, ya da avın üstüne APORT ETMEKTEN, hiç utanmıyorsunuz da, Türk Genelkurmayı mı sizi incitiyor?

Suriye, Irak, Libya, Ergenekon, Balyoz ve daha bir sürü icraatınız tamamıyla ABD kumandasıyla oluyor ve ABD'nin içinizde girmediği hiçbir olgu yokken, tek TSK mı sizin gururunuzu incitiyor?
Gurursuz, izzeti nefissiz, işbirlikçi, yardakçı zihniyetli insanlarsınız.
Utanmadıktan sonra elbette size TSK'ya danışmak değil, ABD yardakçılığı yakışır.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlik düzenlemesini içeren yasa tasarısıyla ilgili Genelkurmay'dan görüş alınıp alınmadığına yönelik sorulara, "Genelkurmay'ın doğrudan görüşünü mü istiyorsunuz. Genelkurmay 'evet' dese ne olacak 'hayır' dese ne olacak. Son söz milletvekiline ait değil midir, son söz TBMM'ye ait değil midir?" yanıtını verdi.

--   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Bazen hepimiz bir filme hapsolmuşuz hissine kapılıyorum... Repliklerimizi biliyoruz, nereye doğru yürüyeceğimizi biliyoruz, nasıl oynayacağımızı biliyoruz, sadece kamera yok... Yine de çıkamıyoruz filmin içinden! Ve film kötü.  Charles Bukowski Sözleri / Heinrich Karl Bukowski / Bilge Sözleri   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   Kurmus oldugum guruba uye olun Moderasyonsuz, sansursuz ve ozgur bir guruptur.  Ozgur_Gundem-subscribe@yahoogroups.com   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz.  http://orajpoyraz.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder