10 Ağustos 2017 Perşembe

RIFAT SERDAROĞLU: HEPSİ SENİN ADAMIN

 


RIFAT SERDAROĞLU: HEPSİ SENİN ADAMIN


AKP adına televizyona çıkmak için Saray'ın onayının alınması şarttır.

Bakan ve Milletvekilleri bile her TV programlarına katılamazlar.

TV'lerde son zamanda AKP sözcüsü gördüğümüz şekilsiz-cahil-zibidi adam ve bakımsız kadınlar var ya, bunların isimleri TV Haber Müdürlerine Saray Başdanışmanları tarafından gönderilir. Programın konusuna göre TV'ye emir verilir ve şu kişiler çağırılsın denir. Bu sepetler ne söyleyecekleri konusunda eğitilirler ve her söylediklerini bilerek ve planlayarak söylerler.

Dikkat ederseniz bugüne kadar "Yanlışlıkla söyledim, yanlış anlaşıldım" diyen Saray sözcüsü çıkmadı.

Aksine "Türk Devletini yıktık, yeni bir devlet kurduk, kurucu lider de Erdoğan'dır" diyen zibidi bile ertesi gün yazılı olarak "sözlerimin arkasındayım" dedi!

Ayhan Oğan'ı TV programcıları keşfetmedi, bulunmaz Hint kumaşı da değil! Saray tarafından gönderildiği aşikâr. Bu kişi Erdoğan için o kadar kıymetli ki, bir dönem partisinin MKYK'sına almış. Ayrıca aynı kişiye o kadar güvenmiş ki, tüm Türkiye'den seçtiği 63 kişi arasına "Akil İnsan" olarak koymuş!

Tespit şu olmalıdır; TV'deki sözlerinin ardından 5 gün geçmesine rağmen Saray'dan itiraz gelmemesi ve adamın AKP'de tutulması Ayhan Oğan'ın dediklerinin Erdoğan'ın da düşünceleri olmasıdır.

Çünkü Ayhan Oğan, Erdoğan'ın has adamıdır…

Saray Başdanışmanı Mehmet Uçum da Erdoğan'ın adamıdır.

O da "Türk Milletinden, Türkiyeli Milletine geçileceğini, yerel parlamentolar kurulacağını" defalarca söylemiştir!

Saray Başdanışmanı Şükrü Karatepe de Erdoğan'ın adamıdır.

O da yakında eyalet sistemine geçileceğini söylemiştir!

Amerikan Vatandaşı Merve Kavakçı da Erdoğan'ın adamıdır.

Türkiye aleyhine defalarca konuşma yapan makaleler yazan ABD Anayasası üzerine yemin etmiş Amerikalı, Türkiye'yi temsilen Büyükelçi yapılmıştır. Erdoğan ve Merve Kavakçı'nın Türkiye konusundaki fikirleri aynıdır.

Türk Hazinesini teslim ettikleri Mehmet Şimşek de İngiltere Vatandaşıdır.

O da Kraliçeye bağlılık yemini etmiştir. Bu kişi de Merve gibi Erdoğan'ın has adamıdır!

Erdoğan'ın dizinin dibine çöktüğü Hikmetyar, El Kaide adına uyuşturucu ticaretini yöneten kişidir. O da Erdoğan'ın kıymetlisidir!

Rıza Zarraf, Yasin El Kadı da Erdoğan'ın "Hayırsever" adamlarındandır. Erdoğan bu ikiliye o kadar düşkündür ki, bunlara kefil olduğunu açıkça söylemiştir!

Peki, CIA elemanı Fethullah Gülen kimin adamıdır?

24 Kasım 2013 tarihinde "Cemaate kızgınlıkla bu adımların atıldığı iddiası dört dörtlük iftira, yalan! Cemaatin en ileri gelenleri, mensupları bugüne kadar acaba ne getirdiler de Tayyip Erdoğan bunu geri gönderdi? Yeni üniversitelerin verilmesiyle alakalı adımlardan tutun da birçok faaliyetlere yönelik yapabileceğimiz ne varsa bunları yaptık. Benden geri dönen hiçbir şey yoktur. Buna Rabbim şahittir" diye beyanat veren Erdoğan'ın, adamı değil midir?

Barzani kimin adamıdır?

Yoluna kırmızı halılar döşeten, onu kongresinde onur konuğu ilan eden, İmralı canisinin mektubunu Diyarbakır Meydanında el ele tutuşarak ve ağlayarak dinleyen Erdoğan'ın, adamı değil midir?

"FETÖ'cuları devlete biz yerleştirdik. Poliste teşkilat kurduk, başına da Gülen'i koyduk" diyen AKP Kurucusu Dengir Mir Mehmet Fırat kimin adamıdır?

"Dengir Bey, kıblemiz aynı olan insanlardan zarar gelmez. Bırakalım teşkilatlansınlar" diyen dönemin Başbakanı Erdoğan'ın, adamı değil midir?

İngiliz Ajanı Cumhuriyet düşmanı Şeyh Sait kimin adamıdır?

Diyarbakır Dağkapı Meydanının adını "Şeyh Sait Meydanı" olarak değiştirilmesine, 16 Nisan referandumunda "Her Evet, Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır" afişlerinin kullanılmasına izin veren Erdoğan'ın, olabilir mi?

TBMM'deki 15 Temmuz anmalarına katılan ve AKP Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'a, Erdoğan'ı göstererek; "Bu adam olmasaydı, şimdi biz bugün burada olamazdık" diyen Tansu Çiller kimin adamıdır?

İstanbul Belediyesine zoraki yaptırılan imar değişikliği ile Çiller'in cebine milyonlarca dolar koyan Erdoğan'ın, olabilir mi?

Bu yukarıda yazılanlar ve daha yüzlercesi hepsi Erdoğan'ın adamıdır.

Bu kadar beceriksizi-haini-vatan ve millet düşmanını bulup çıkartan, başımıza bela eden, Erdoğan'ın hiç mi kabahati yok Savcı-Yargıç abiler, ablalar!

Hepsi Erdoğan'ın adamı değil mi? Niçin kuyrukla uğraşıyorsunuz ki?

 
a45UyF587661-170809224313 Oraj Poyraz oraj.poyraz@openmail.cc
2017/08/10  13:28 2  65  alelma@yahoogroups.com


 

Gurur oyle bir tepedir ki; ona tirmananlari alcaltir.

Hayrettin Saglam

Resulullah sav buyurdular ki:
Kim tavla oyunu oynarsa elini domuz kanina bulamis gibi olur.

Kutubu Sitte 5337

Sevki Yilmaz dan Gundemi Alt Ust Edecek Iddia: HDP ERMENILERIN OCUNU ALMAK ICIN KURULDU

Turkiye Buyuk Millet Meclisi (TBMM) 20 nci doneminde milletvekilligi yapmis olan Sevki Yilmaz, Cekmekoy Belediyesi tarafindan duzenlenen soylesiye katildi.
Cekmekoy Belediyesi Nikah Sarayi nda yapilan soylesiye Cekmekoy Belediye Baskani Ahmet Poyraz in yani sira cok sayida kisi katildi.
Halklarin Demokratik Partisi nin (HDP) Kurtlerin temsilcisi olmadigini ifade eden Yilmaz,
Ermenilerin bizden oc almak icin kurulmus bir partidir HDP. Onun Kurt davasi ile bir ilgisi yoktur.
Ben Musluman Kurt kardeslerimi tanirim Kurt kardesim bebek oldurmez, Kurt kardesim kadini daga cikarmaz, Kurt kardesim kafa ezmez. Musluman Kurt, gencler is bulsun diye kurulan fabrikalari ve okullari yakmaz.
Bunlar Kurt kardeslerimden intikam aliyorlar. Cunku Musluman Kurt, Istiklal Savasi nda ve Canakkale Savasi nda Turklerin yaninda yer aldilar diye konustu.(Gazetevan)

http://www.ulushaber.org/sevki-yilmazdan-gundemi-alt-ust-edecek-iddia-oc-almak-icin.html


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder