15 Ekim 2017 Pazar

RİFAT SERDAROGLU : HELYUM BOMBASI

Hiç utanmadan, sıkılmadan yalan söylüyor.
Ve bu herif şu koca devletin seçilmiş devlet başkanı.
Utanmamak mümkün değil.

Oraj POYRAZ ( 0raj.p0yraz@neomailbox.net / oraj.poyraz@openmail.cc / oraj_poyraz@alpinaasia.com )
           L2fSIJNoA0xfSNxA        


RİFAT SERDAROGLU : HELYUM BOMBASI



Hidrojen Bombası veya füzyon bombası kontrolsüz termonükleer enerji sağlayabilen yıkıcı nükleer bir silahtır. Hidrojen bombasının yüksek boyutlardaki patlama gücü, hidrojen atomlarının birleşerek HELYUM atom yapısına dönüştüğü termonükleer tepkimeden doğar.

Hidrojen bombası, Hiroşima ve Nagazaki'ye atılan atom bombalarından 1000 misli daha güçlüdür.

AKP Genel Başkanı Bağımsız ve Tarafsız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel Harekât Başkanlığındaki iftarda Emniyet ve Jandarma mensupları ile bir araya geldi. Asker ve polislerin silahlarının önceden toplatıldığı iftar yemeğinde Erdoğan şunları söyledi;

"Burası gazi bir mekandır. 15 Temmuz'da burası FETÖ ihanet çetesinin ruhunu

1 dolara şeytana satmış mensupları tarafından bombalandı. FETÖ hainlerinin buraya attıkları 650 kiloluk HELYUM bombası, PKK operasyonlarında dahi kullanılmayan tahrip gücü o derece yüksek bir bomba!"

Erdoğan "Başörtülü bacımı, belden üstü çıplak 50 adam dövdüler, yerlerde sürüdüler sonra da üzerine işediler. Görüntüleri elimizde, cuma günü yayınlayacağız" olayında olduğu gibi yine doğru ile yanlışı karıştırdı!

Ya da oruç başına vurdu, ne söylediğini bilmiyor!

Eğer Gölbaşı Özel Harekât binasına Hidrojen Bombası atılsa idi değil Gölbaşı, Ankara tümden yok olurdu! Ayrıca TSK envanterinde Helyum Bombası yok.

Zaten Helyum Bombası diye bir bomba yok! AKP Genel Başkanını bomba ile Ramazan topunu karıştıran bir Başdanışman aldattı galiba!

TOBB Başkanı şimdilik yerli araba yapmaya çalışıyor, daha oralara gelmedik!

Napalm bombası dese bir derece ama o da atılmadı ki…

Erdoğan şunları da söyledi;

- "Mahkemeleri takip ediyorum. Başdanışmanlarımın yarısı Ankara'daki, yarısı İstanbul'daki davaları izleyip rapor ediyorlar. Bu eli kanlı katillerin hiçbiri de kendilerini bekleyen acı akıbetten kurtulamayacaklardır. Mahkemelerde yapılan ahlaksızlıkların, cezaevinde açık net söylüyorum, çürürken onlara hiçbir faydası olmayacaktır!"

- "Şayet cezalarını tamamlayıp dışarı çıkanlar olursa, zaten milletimiz sokakta her gördüğünde onlara gereken cezayı verecektir. Onların yüzlerine tükürecekler ve milletin tükürüklerinde boğulacaklardır."

Değerli Okurlar;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, çadır devleti değil de bir HUKUK DEVLETİ ise yönetme sorumluluğunu üstlenmiş hiç kimse böyle konuşamaz.

Erdoğan'ın söylediklerinin tamamı suçtur! Anayasanın 138. Maddesini ihlal etmiştir. Ayrıca, herkesin adil yargılanma ve kendisini savunma hakkı vardır, engellenemez.

Kişi suçlu ise cezasını mahkemeler verir. Başka hiçbir makam ceza veremez.

Kişinin yüzüne tükürmek, onu milletin tükürüğünde boğmak, linç kültürüne sahip ilkel kafaların ürünüdür. Bu davranışın insanları taşlayarak öldürme yani recm denen olaydan ne farkı var?

Sayın Erdoğan;

Siz ŞAH değilsiniz, PADİŞAH değilsiniz, SULTAN değilsiniz, HALİFE hiç değilsiniz.

Siz de bizler gibi sorumluluk yüklenmiş bir fanisiniz. Her istediğinizi yapamazsınız, her düşündüğünüzü söyleyemezsiniz. Kendinizi anayasanın ve yasaların üzerinde göremezsiniz.

Bugün için bunları bizden başka kimse, size söyleyemez ama inanın ki sizin

için de en güvenilir rejim demokrasi ve hukuk devletidir.

Dikta rejimlerinde neler olduğu tarih sayfalarında duruyor. Başdanışmanlarınızı mahkemelere göndereceğinize, biraz tarih okuyup size özet çıkarmalarını emredin.

FETÖ, TBMM'ye saldırarak onun saygınlığına zarar verdi!

Fakat, korumalarınızın uzun namlulu ağır silahlarla AKP Grup toplantı salonuna girmeleri, milletvekillerini itip kakmaları da en az yukarıdaki olay kadar TBMM'nin saygınlığına zarar vermiştir. Böyle bir görüntü ne Esad'ın ne Saddam'ın çakma meclislerinde bile yaşanmamıştır.

Bu yazı için de mutlaka sizin Savcılarınız tarafından soruşturma başlatılacaktır!

Olsun biz antidemokratik her yönetime karşı direnmesini de kendimizi hakkıyla savunmasını da iyi biliriz. Bu günler de geçer!

Yalnız size şu teminatı verebilirim ki, eğer yaşarsam ben, ömrüm yetmezse çocuklarım sizin ilerde yargılanmanız esnasında bir aşiret kafası ile değil, hukuk devleti ilkeleri altında yargılanmanız için de mücadele veririz…

Sağlık ve başarılar dilerim. 09 Haziran 2017

Rifat Serdaroğlu

 
a45UyF587661-170609125651 Oraj Poyraz At 0raj.p0yraz@neomailbox.net 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2017/06/09  13:26 2  65  alelma@yahoogroups.com


 
--

Buyuk insan buyuklugunu, kendisinden kucuk insanlara karsi davranislariyla gosterir.

THOMAS CARLYLE

Enam-62 de ... Sonra her isi dogru olan kudret ve tasarrufun sahibi Allah larinin huzuruna gotururler. Bilin ki hukum onundur. O hesap gorenlerin en suratlisidir. derken;

Hacc-47 Senden baslarina acele azap getirmeni istiyorlar, Allah sozunden asla caymayacaktir. Rabbinin katinda bir gun, sizin saydiklarinizdan bin yil gibidir. denmektedir.

Ayrica Hacc-47 de, rabbinin katinda bir gun sizin saydiklarinizdan bin yil gibidir hukmu, Secde-5 de de vardir. Secde-5 Gokten yere kadar her isi Allah duzenler. Sonra isler sizin sayisiniza gore bin yil tutan bir gunde icinde O na yukselir. Yani bu iki Ayet e gore, Allah katinda bir gun Dunya gunu ile bin yildir. Meraic-4 Melekler ve ruh oraya miktari ellibin yil olan bir gunde cikarlar. gun hesabi bu sefer ellibin yil olmustur.

Insanin olumsuzlugune inanmiyorum ve etigi gerisinde insanustu hicbir otoritenin olmadigi sadece insani bir kaygi olarak goruyorum.
I do not believe in immortality of the individual, and I consider ethics to be an exclusively human concern with no superhuman authority behind it

Albert Einstein, letter to a Baptist pastor in 1953; from Albert Einstein the Human Side, Helen Dukas and Banesh Hoffman, eds., Princeton, New Jersey: Princeton University Press, 1981, p.39.


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/

BitCoin URL: 16496HKpgEEpx1d6t688HiXXdJP5jdA9xo






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder