14 Temmuz 2018 Cumartesi

KENDİ ÜLKESİNDEN SONRA AVRUPA’NIN HUZURUNU DA BOZMAYI BAŞARAN TÜRKİYE HEDEF BÜYÜTEREK GÖZÜNÜ UZAYDAKİ UYUM VE HUZURA DİKTİ.



Alıntıdır....

KENDİ ÜLKESİNDEN SONRA AVRUPA'NIN HUZURUNU DA BOZMAYI BAŞARAN TÜRKİYE HEDEF BÜYÜTEREK GÖZÜNÜ UZAYDAKİ UYUM VE HUZURA DİKTİ.

"Sonsuz Uyum Uzayda Değil Kuran'da Vardır"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknoloji Dairesi Genel Müdürü Feride Kanter "Yıllardır duyarız yok efendim sonsuz evrenmiş de uzaydaki uyummuş bir dolu saçmalık. Hepimiz biliyoruz ki sonsuzluk kavramının Allah dışında kullanılması abesle iştigaldir. Uyum da huzur da uzayda değil Kuran'dadır. Bu zamana kadar uzayla ilgili olarak sarf edilmiş bütün bu sözlerin yalan olduğunu tüm dünyaya göstereceğiz. 'Uzay beşten büyüktür' diyoruz. Zaten Nifak-1 de yörüngeye girer girmez bu minvalde yayın yapmaya başlayacak. Nifak tohumları kısa sürede uzayda dolaşarak ortalığı karıştıracak. O zaman göreceğiz bakalım uzay söylendiği kadar uyumlu huzurlu bir yer miymiş?" dedi.

"Nifak-1 Füzesi İle Uzaya İlk Nifak Tohumlarını Atacağız"

Nifak-1 Füzesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Feride Kanter "Füzenin 250 desibel ses çıkartma kapasitesi olduğunu belirterek gün içinde sürekli olarak 'Mars'taki su da neymiş beş para bile etmez' 'Kuran'da yoksan uzayda da yoksun' 'Siz kimsiniz ya?' gibi cümlelerle ortalığı kızıştıracağını söyledi. " Kaparoz muhabirinin "Uzayda sesi nasıl ileteceksiniz?" sorusuna "Teknik detayları vermem mümkün değil ancak şu an TÜBİTAK binasında bu proje üzerinde altı imam dokuz polis ve üç tane de gayrimenkul satış yetkilisi olmak üzere toplam on dört kişilik bir ekibimiz çalışıyor. Eğer hoparlörlerimiz eksik kalırsa bizim camilerimiz var. Şunu da not edin bizim camilerimiz yabancıların kiliselerine benzemez. " dedi.

Nifak-1 Yörüngedeki Diğer Uydulara Yakın Geçip Sıkıştırarak Görüş Açılarını Kapatacak

Vatandaşlardan bu konuda büyük destek gördüklerini söyleyen Kanter "Uzay affedersiniz gâvur uydularıyla dolmuş vaziyette. Birisinin bu oyunu bozması gerekiyordu. Bu görev Allah'ın izniyle bizlere nasip oldu. Bizim uzaydaki ilk hedefimiz yörüngedeki uydular arasında ufak tefek sataşmalar itişmeler çekişmeler başlamasını sağlamak. Bu amaca ulaşmak için diğer uydulara yakın geçerek biraz sıkıştırarak görüş açısını engelleyerek geçtiğimiz bir uydunun önünde aniden fren yaparak yörünge ortamına biraz hareket getireceğiz. Elbette bunu tek bir nifak füzesiyle yapmak güç ancak bu ilk adımdır. Bugün Nifak-1'le başlıyoruz göreceksiniz ki bu çalışmalarımızın sonunda belki de yakın bir zaman içinde aya gidip orada da bir kamplaşma ortamı yaratabileceğiz. " dedi. Nifak-1'in daha çok ülkeler arası bir çatışma zeminine göre programlandığını belirten Feride Kanter "İleride mezhep cinsiyet ırk ayrımını kaşıyacak farklı füzeler geliştirilerek orta vadede uzayı biraz kızıştıracağız bu teknolojiye sahibiz. " dedi.




a45UyF587661-180714174507 Oraj Poyraz At Neomailbox 0raj.p0yraz@neomailbox.net
2018/07/14  20:48 2  65  AtaturkMilliyetcileri@googlegroups.com

 


Ahlaki gercekler diye bir sey yoktur.

Friedrich Nietzsche

Maide Suresi 44.Ayet:

Kim Allah in indirdigi (hukumler) ile hukmetmezse iste onlar kafirlerin ta kendileridir.

Kur an-i Kerim in bazi ayetlerine iliskin mazeretler:
1- Bu ayetler yanlis tercume edilmis!
2- Bu ayetler yanlis anlasilmaya musait yani herkes anlayamaz!
3- Bu ayetler zaman asimina ugradi yani bugun gecersiz!
4- Bu ayetler cag disi yani Islam da reform yapilmasi lazim!
5- Bu ayetlere iman etmek imkansiz ama yine de ben bir muslumanim!

Mazeretlerin Cevaplari:

1- Diyanet Vakfi Meali ni, konularinda uzman Ilahiyatci Heyet hazirladi. En cok itibar edilen meal. Heyetteki herkesin yanlis tercume yapmasi imkansiz. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
2- Kur an-i Kerim i herkesin anlayabilecegine dair ayetler var* ve zaten bu sebeple indirilmis . Tersi ise adaletsizlik olur cunku herkesin anlayamayacagi ve yanlis anlasilmaya musait bir kutsal kitap gondermek Allah a yakismaz. Bir sakinca da sudur; Muslumanlara siz Kur an i anlamazsiniz, sadece biz anlariz diyen ruhban sinifi olusur ki Islam da ruhbanlik haramdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
3- Kur an in, kiyamete kadar , cihansumul(evrensel) yani her zaman ve her yerde hukmunun gecerli olduguna inanmak farzdir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
4- Allah 21. yuzyilin hayat sartlarini ve yasam bicimini ezelden beri bildigine gore Allah in bu durumu hesaba katmadigi ni iddia etmek Allah a karsi cok buyuk bir iftiradir. Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.
5- Bu ayetlere iman etmeyenin adi Musluman degil Kafir dir.** Hal boyle iken bu mazeret gecersizdir.

*Bakiniz: Nahl Suresi 89. Ayet, Enam Suresi 38. Ayet, Maide Suresi 15. Ayet, Hac Suresi 16. Ayet.
**Bakiniz: Bakara Suresi 85. Ayet ve Maide Suresi 44. Ayet.

Din insanin ciddiyetine ve sayginligina bir hakarettir.
Onunla veya onsuz, iyi insanlar iyi isler, kotu insanlar kotu isler yapabilirler.
Ama iyi insanlara kotu isler yaptirmak dinin isidir.

Steven Weinberg

Millete efendilik yoktur.
Hizmet vardir.
Bu millete hizmet eden onun efendisi olur.
1921.

K.Ataturk


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder