30 Ocak 2015 Cuma

Çocuklar Duymasın'daki Adam Hükümet ve Gündemle İlgili Birtakım Şeyler Söyledi


Çocuklar Duymasın'daki Adam Hükümet ve Gündemle İlgili Birtakım Şeyler Söyledi

Dün akşam uydu kumandasına yanlışlıkla oturulunca çıkan, 450'nci sıradan sonra gelen bir televizyon kanalına konuk olan Çocuklar Duymasın'daki adam, büyük ihtimalle gündeme, hükümete ve Cumhurbaşkanı'na dair birtakım şeyler söyledi. İlk olarak bir kanalda veya başka bir yerde bir sanatçı olarak yaşadığı korkuları dile getiren, daha sonra Cumhurbaşkanı'na olan sevgisini ilan eden kır saçlı adam, dün yine bazı konuların altını çizerken, çok konuşulmasını beklediği bazı sözlere imza attı.

Son günlerde bazı yazılı ve görsel medya kuruluşlarında çeşitli açıklamalar yaptığı gözlenen hafif uzun boylu oyuncu, dün yine ekranlardaydı. Başbakan, Cumhurbaşkanı, ülkenin gündemi ve daha başka bir iki konu hakkında da bir şeyler söyleyen deneyimli aktör, ''Yani şimdi hükümetten korkuyoruz, sanatçılar olarak sindirildik'' derken, lafının yanlış anlaşılmaması gerektiğini ve cumhurbaşkanı ile başbakanı çok sevdiğini sözlerine ekledi.

Konuşması sırasında zaman zaman "Babababa" diyen yarı ünlü oyuncu, özellikle hükümetle ilgili konuştuğu bölümlerde Bayan Personel Müdürü'ne yönelik eleştirilerini dile getirererek açıklamalarını sürdürdü. Gündemle ilgili saptamalarını taşfırın ekmeğine ilişkin değerlendirmeleriyle süsleyen aktörün yer yer dudaklarını bükerek konuşması dikkatleri çekerken, neden gündeme ilişkin konuşmayı istediği program boyunca bir türlü netleşmeyerek gizemini korudu.

Konuşmasını bir yere bağlayamadı

Daha önce yaptığı 'Korkuyoruz' şeklindeki açıklamaların spiker tarafından yarım ağızla sorulmasına dayanamayarak sözlerine açıklık getiren Çocuklar Duymasın'ın 8 mimikli oyuncusu, "Yani Cumhurbaşkanı'ndan korkuyoruz tabii ama bu olumlu anlamda bi korku. İnsan sevdiği şeyden korkar çünkü" derken, hızını alamayarak Ahmet Davutoğlu'ndan bahsetmeyi de ihmal etmedi. "Aynı şekilde Sayın Davutoğlu da çok sevimli. Ama bunu da kötü anlamda söylemiyorum. Yani bu sözlerimden kendisinden korkmadığım anlamı da çıkmasın, elbette ki ondan da kork..." dediği sırada bir süre duraklayan işsiz oyuncu, söylediklerini bir yere bağlayamadığını ancak zaman verilirse bağlayabileceğini ifade etti.

Gitti-geldi

Son olarak sorulmamasına rağmen dünya gündemine dair de bir şeyler söylemek isteyen yeni proje arayışındaki isim, kendisini konuk eden program sunucusunun sonlara doğru sıkılıp "Abi boşver şimdi sen bunları da Çaycı Hüseyin napıyor ya? Onun yanında garip de bi adam vardı, O'nun da hiç sesi soluğu çıkmıyor?" diye sorması üzerine ise 'Mutfak' diyerek programı terk etti. Her türlü yeni film, dizi tekliflerine açık olduğu bilinen oyuncunun bir süre sonra programa dönerek özür dilediği ise gelen haberler arasında...


a45UyF587661-150127150835-06
^^^^^ - vvvvv

 

Bu memleket tarihte Turktu, bugun de Turktur ve ebediyen Turk olarak yasayacaktir.

K.Ataturk

Yaratilis maddesi
ALAK 2.o; insani pihtilasmis kandan yaratti.
ABESE 19.bir damla sudan yaratti da onu bir olcuyle bicime soktu.
MERYEM 67.insan dusunmez mi ki, daha once o hicbir sey olmadigi halde biz kendisini yaratmisizdir?
SECDE 7.o (Allah) ki, yarattigi her seyi guzel yapmis ve ilk basta insani camurdan yaratmistir.
RUM 20.sizi topraktan yaratmasi, o nun (varliginin) delillerindendir.
Sonra siz, (her tarafa) yayilan insanlar oluverdiniz.
NUR 45.Allah, her canliyi sudan yaratti.
Iste bunlardan kimi karni ustunde surunur, kimi iki ayagi ustunde
Yurur, kimi dort ayagi ustunde yurur...
Allah diledigini yaratir; suphesiz Allah her seye kadirdir.

Zirvaliklar, bizleri bir ulus olarak birlestiren bir cimentodur.(2007 Yili nda yaptigi bir gosteriden)

George Carlin


Grup eposta komutlari ve adresleri :
Gruba mesaj gondermek icin : ozgur_gundem@yahoogroups.com
Gruba uye olmak icin : ozgur_gundem-subscribe@yahoogroups.com
Gruptan ayrilmak icin : ozgur_gundem-unsubscribe@yahoogroups.com
Grup kurucusuna yazmak icin : ozgur_gundem-owner@yahoogroups.com
Grup Sayfamiz : http://groups.yahoo.com/group/Ozgur_Gundem/
Arzu ederseniz bloguma da goz atabilirsiniz : http://orajpoyraz.blogspot.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder